X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
Odpowiedz

Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚

Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek.prosiaczek Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, po kwietniowej stracie od czerwca staramy się ponownie.
    Nie chciałam robić sobie szybko nadziei i dlatego odrazu piszę że nie zrobiłam bety.

Ostatni okres 1 października. Tydzień temu wysiusiane dwie kreski. We wtorek USG puste, lekarz uważa że jeszcze czas.
    Od dwóch dni boli mnie podbrzusze i mam plamienia innych objawów brak.
    Czy to normalne że mam bóle czy raczej będzie to ciąża biochemiczna.
    Kiedy u Was na USG był widoczny pęcherzyk ciążowy?
    Dziękuję

04.2024 - 9 tc [*]
‹‹ 1316 1317 1318 1319 1320
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ