Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
Odpowiedz

Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚

Oceń ten wątek:
  • Smerfetkaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alauda- ja się nie znam, ale chciałabym też dać jakąś cenną wskazowke. Czytałam że ciepło też ma wpływ na ukrwienie i wzrost endo. Może rob sobie ciepłe okłady 🤔 jedno do drugiego i będzie sukses!

Siesiepy- widzę Twój wykres, w pierwszej fazie masz takie niskie temperatury jak ja, ale w drugiej fazie już masz fajnie wysokie, bierzesz proga czy po prostu tak masz ? 😎 Bo u mnie to dzisiaj aż 36,48

Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Jeszcze jest chyba joga na endo, dziewczyny na wątku o in vitro często robią przed transferem
    Boże aż ciężko mi sobie wyobrazić przez co przechodzisz
    U mnie to endo rosło na lekach jak na zawołanie. Na naturalnych cyklach miałam lipne bo i owu nie było

Ja też bardzo polecam jogę pod hormony

Uwielbiam i zmieniła moje poranki w mega przyjemne - akshaya agnes ma na YouTube, cudo naprawdę

alauda lubi tę wiadomość

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

Starania od '23, cb marzec -> przerwa ponad rok, wznowienie 06'24 2cs cb..

Pogłębiona diagnostyka po pierwszej cb:
    - APS 3+ i Sjörgen (brak objawów, wyniki przeciwciał lepsze)
    - allo mlr, cross match, wymazy ok; kir Bx (1 impl.)
    - celowana suplementacja, ładne amh
    - hashimoto w remisji, h.pyroli leczone 1,5msc naturalnie
    - stale letrox,hydroxychloroquina, acard
    - wyniki nasienia ok (ładna fragmentacja 12%, morfo 4%); problemy ze stawami u męża od 08'24

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 Beta 56.3 -> 160.4 -> 414.5 🍀
    21/10 beta 2384 🍀
    Wizyta 24/10 - pęcherzyk i struktury zarodka🍀
    Wizyta 6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
    10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
    18/11 9+0, CRL 2,44 💗 178/min 🍀🌈
    Wizyta 5/12 🙏🍀

preg.png
  • alauda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetkaa wrote:
    Alauda- ja się nie znam, ale chciałabym też dać jakąś cenną wskazowke. Czytałam że ciepło też ma wpływ na ukrwienie i wzrost endo. Może rob sobie ciepłe okłady 🤔 jedno do drugiego i będzie sukses!

Siesiepy- widzę Twój wykres, w pierwszej fazie masz takie niskie temperatury jak ja, ale w drugiej fazie już masz fajnie wysokie, bierzesz proga czy po prostu tak masz ? 😎 Bo u mnie to dzisiaj aż 36,48

Smerfetka, termofor to moje drugie imię. Jeden na brzuszek, drugi na stopy… Fajnie wywołuje @ ale na moje endo nie działa 😕
    Teraz nawet robię okłady z oleju rycynowego i rozgrzewam to termoforem. Dupa blada …

83; AMH 0,73

10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)

05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie

➡️1 IVF -> ❄️
    FET 06.08 (3BB) ❌
    ➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
    -> cienkie endo, brak możliwości transferu
‹‹ 1344 1345 1346 1347 1348
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ