Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Alauda- ja się nie znam, ale chciałabym też dać jakąś cenną wskazowke. Czytałam że ciepło też ma wpływ na ukrwienie i wzrost endo. Może rob sobie ciepłe okłady 🤔 jedno do drugiego i będzie sukses!
Siesiepy- widzę Twój wykres, w pierwszej fazie masz takie niskie temperatury jak ja, ale w drugiej fazie już masz fajnie wysokie, bierzesz proga czy po prostu tak masz ? 😎 Bo u mnie to dzisiaj aż 36,48
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Elza1234 wrote:Jeszcze jest chyba joga na endo, dziewczyny na wątku o in vitro często robią przed transferem
Boże aż ciężko mi sobie wyobrazić przez co przechodzisz
U mnie to endo rosło na lekach jak na zawołanie. Na naturalnych cyklach miałam lipne bo i owu nie było
Ja też bardzo polecam jogę pod hormony
Uwielbiam i zmieniła moje poranki w mega przyjemne - akshaya agnes ma na YouTube, cudo naprawdęalauda lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
Starania od '23, cb marzec -> przerwa ponad rok, wznowienie 06'24 2cs cb..
Pogłębiona diagnostyka po pierwszej cb:
- APS 3+ i Sjörgen (brak objawów, wyniki przeciwciał lepsze)
- allo mlr, cross match, wymazy ok; kir Bx (1 impl.)
- celowana suplementacja, ładne amh
- hashimoto w remisji, h.pyroli leczone 1,5msc naturalnie
- stale letrox,hydroxychloroquina, acard
- wyniki nasienia ok (ładna fragmentacja 12%, morfo 4%); problemy ze stawami u męża od 08'24
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 Beta 56.3 -> 160.4 -> 414.5 🍀
21/10 beta 2384 🍀
Wizyta 24/10 - pęcherzyk i struktury zarodka🍀
Wizyta 6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,44 💗 178/min 🍀🌈
Wizyta 5/12 🙏🍀
-
Smerfetkaa wrote:Alauda- ja się nie znam, ale chciałabym też dać jakąś cenną wskazowke. Czytałam że ciepło też ma wpływ na ukrwienie i wzrost endo. Może rob sobie ciepłe okłady 🤔 jedno do drugiego i będzie sukses!
Siesiepy- widzę Twój wykres, w pierwszej fazie masz takie niskie temperatury jak ja, ale w drugiej fazie już masz fajnie wysokie, bierzesz proga czy po prostu tak masz ? 😎 Bo u mnie to dzisiaj aż 36,48
Smerfetka, termofor to moje drugie imię. Jeden na brzuszek, drugi na stopy… Fajnie wywołuje @ ale na moje endo nie działa 😕
Teraz nawet robię okłady z oleju rycynowego i rozgrzewam to termoforem. Dupa blada …83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -