Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq, trzymam kciuki, żeby te plamienia ustały. Prenatalne masz dobre i mam nadzieję że uwierzysz ze będzie dobrze🥰
Mi też najlepiej jest tuż po wizycie, teraz odliczam do 5go i potem prenatalnych 9go
Mówić najbliższej rodzinie to powiemy za parę dni, moja Mama wie od pozytywnego testu bo mamy taką relacje ze inaczej sobie nie wyobrażam, jeszcze dwie najbliższe przyjaciółki. Wszyscy ci ludzie znają nasza historie i trzymaja kciuki/modlą się za nasNineq lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
Starania od '23, cb marzec -> przerwa ponad rok, wznowienie 06'24 2cs cb..
Pogłębiona diagnostyka po pierwszej cb:
- APS 3+ i Sjörgen (brak objawów, wyniki przeciwciał lepsze)
- allo mlr, cross match, wymazy ok; kir Bx (1 impl.)
- celowana suplementacja, ładne amh
- hashimoto w remisji, h.pyroli leczone 1,5msc naturalnie
- stale letrox,hydroxychloroquina, acard
- wyniki nasienia ok (ładna fragmentacja 12%, morfo 4%); problemy ze stawami u męża od 08'24
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 Beta 56.3 -> 160.4 -> 414.5 🍀
21/10 beta 2384 🍀
Wizyta 24/10 - pęcherzyk i struktury zarodka🍀
Wizyta 6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,44 💗 178/min 🍀🌈
Wizyta 5/12 🙏🍀
-
Hej, długo mnie nie było, ale z mężem złapaliśmy kryzys, większy niż mniejszy. Mamy spory problem z porozumieniem się i dojściem do ładu i składu.
Jeszcze półtora roku temu mnie zapewniał, że żadna klinika nie wchodzi w grę i że jak się nie uda, to trudno. Więc wrzuciłam sobie to hasło w głowie, nie to nie. Od lutego totalnie nie chodzę do lekarza, nie szukam, nie pytam odpowiedzi. Aż ostatnio nie miał przebłysku, że chciałby spróbować… a ja się po prostu boję tych wszystkich wyzwań, i nie wiem czy podołam.
Zrobił znowu badanie nasienia w invimed - nadal 0% poprawnych plemników. Tylko nie zmienił w ogóle swojego stylu życia, a alko pije więcej niż pił wcześniej.
Widzę, że u Was sporo się ruszyło i się cieszę z każdej Waszej ciąży, a każda z Was która w niej nie jest - trzymam kciuki, abyście zrealizowały swoje skryte marzenia. -