Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam pozytywny test ciążowy 🥹🌱
Wojcinka, aszin, Butterfly23, Cel95, Echo, Nineq, Elza1234, siesiepy, Moni89, Sylwiaa373, Pinkflower, Patisonek 25, S.Roszpunka, Ewel1991, PaulaG, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość
-
Bezimienna też o Tobie myślałam gdzie się podziewasz. Co do in vitro to jest wspólna decyzja, mąż musi do tego dojrzeć i coś zmienić. Nie wystarczy że tylko Ty będziesz się starała. Liczę że uda wam się dogadać i znaleźć wspólne rozwiązanie 🙂 jak w pracy?
Pandziu pewnie jesteś już okropnie zmęczona tą końcówką. Już niedługo poznasz małą Pandziulke, tak niewiele zostało ❤️
Smerfetko a to niespodzianka! Masz dowód na to, że temperatury nie dają jednoznacznej odpowiedzi 🙂 planujesz iść na bete? 😘Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
Smerfetka, pokaż zdjęcie 🥹
Pandzia, trzymam kciuki, żeby akcja sama się rozpoczęła 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2024, 17:06
Smerfetkaa lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Magdanka wrote:
Smerfetko a to niespodzianka! Masz dowód na to, że temperatury nie dają jednoznacznej odpowiedzi 🙂 planujesz iść na bete? 😘
Magdanka sama jestem w szoku 🫢 ale no widać druga różową kreskę! ⏸️ -
Elza1234, Butterfly23, siesiepy, Sylwiaa373, Pinkflower, S.Roszpunka, PaulaG, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość
-
Smerfetko widać bardzo wyraźnie drugą kreskę ❤️ mocno trzymam za Ciebie kciuki 💕
Zrobiłaś piękne zdjęcie 🥰Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Smerfetka, pięknie, a kreska jaka wyraźna 🥹🍀❤️
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Aszin - a dzisiaj 12 dpo! 🌈 czyli przełamałam stereotyp temperatur, dzisiaj rano miałam 36,60
Magdanka - zdjęcie z łazienki jeszcze 🥹 jest to najpiękniejsze na ten moment zdjęcie które ostatanio mogłam zrobić
Bardzo proszę Was o kciuki dziewczyny 🙏🏻
aszin, Butterfly23, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Aszin - a dzisiaj 12 dpo! 🌈 czyli przełamałam stereotyp temperatur, dzisiaj rano miałam 36,60
Magdanka - zdjęcie z łazienki jeszcze 🥹 jest to najpiękniejsze na ten moment zdjęcie które ostatanio mogłam zrobić
Bardzo proszę Was o kciuki dziewczyny 🙏🏻
Trzymamy mocno kciuki 🌈Smerfetkaa lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Pandziu, trzymam mocno kciuki 🤞 daj znać jaki jest plan i jak się czujesz ❤️
Smerfetko, z całego serca gratuluję i trzymam kciuki za betę 🌈❤️ daj znać jak będziesz znać wynik 🙏Smerfetkaa lubi tę wiadomość
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Echo wrote:
Smerfetko, z całego serca gratuluję i trzymam kciuki za betę 🌈❤️ daj znać jak będziesz znać wynik 🙏
Kochana ja bety nie będę robić 🫢 -
Elza1234 wrote:A nie mówiłam żeby wg na temp nie patrzeć?
Mówiłaś i miałaś rację 🫢Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Kochana ja bety nie będę robić 🫢
Tak w ogóle? Czy mogę zapytać dlaczego?AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Echo wrote:Tak w ogóle? Czy mogę zapytać dlaczego?
Wiesz co mój lekarz mi tego nie zleca, a że ma moje zaufanie to dostosowuje sięOn chyba wie że mam fiołka na punkcie czekania na wyniki - oczywiście jak każda z nas
Elza- podobno mam bardzo zniszczone żyły, i ostatnio jak pobierali mi krew to powiedzieli ze trzeba będzie z innego miejsca. Czy wiesz z jakiego? To juz tak z ciekawości 😅 -
Dzięki dziewczyny za kciuki. Już czuję się wymęczona tym wszystkim, a o wywoływaniu nic nie mówili skoro wszystko wygląda dobrze. Do 42tc muszę urodzic, czyli do przyszłego piątku. Jednak mam cichą nadzieję,że stanie się to w tym tygodniu.
Bezimienna, długo się nie odzywałaś, fajnie że napisałaśmyślę,że macie z mężem sporo do przegadania..
Trzymam mocno kciuki, aby wszystko się ułożyło. Problem z alkoholem niestety potrafi być bardzo uciążliwy ale wszystko da się jeśli się chce i ma motywację 🍀
Smerfetko, już Ci miałam pisać,że za bardzo przykuwasz uwagę tylko do temperatur ☺️ wspaniałe kreseczki 😚 i zdjęcie również 😚Smerfetkaa lubi tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'