Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Izzy, o której wstajesz? Muszę nastawić budzik 🤞🤞🥰
Chyba z tych emocji dzisiaj nie zasnę 😍S.Roszpunka lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Bezimienna wrote:Ja się pokłóciłam z mężem, więc mam dziś kumulację. Wyrzucił mi wszystko,jak zwykle z d., A poszło o to, że nie radzi sobie z psem. 😵💫 Więc jak zwykle, pies to mój pomysł, więc to moja wina. a idźcie z chłopcami
Jutro będzie lepiej, przytulam2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Izzy, o której wstajesz? Muszę nastawić budzik 🤞🤞🥰
Chyba z tych emocji dzisiaj nie zasnę 😍Echo lubi tę wiadomość
-
Bezimienna wrote:Ja się pokłóciłam z mężem, więc mam dziś kumulację. Wyrzucił mi wszystko,jak zwykle z d., A poszło o to, że nie radzi sobie z psem. 😵💫 Więc jak zwykle, pies to mój pomysł, więc to moja wina. a idźcie z chłopcami03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
izzy91 wrote:Nie musisz się zrywać bo pewnie sobie pośpie jutro 😅 zależy o której teściowie zaczną się kręcić po mieszkaniu 😄
Będę odświeżać stronę jak poebana 🤣
Aż sama mam ochotę zatestować, ale to będzie ok 7 dni PRZED owulacją🤣🤣🤣
#czyjestnasalilekarz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2023, 22:57
izzy91, Wron Kraa lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Ja niestety właśnie dostałam pierwszych plamień.
Obstawiam, ze okres przyjdzie jutro.
-
Butterfly23 wrote:Ale że pies się go nie słucha?
Szczerze, tylko czekałam na taką akcję. Bo było zbyt pięknie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2023, 23:01
-
Elza1234 wrote:Ja niestety właśnie dostałam pierwszych plamień.
Obstawiam, ze okres przyjdzie jutro.
Przykro mi, przytulam mocno 😞😘❤️Elza1234 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Bezimienna wrote:Ta, pies ma problemy behawioralne. I to wiemy od dawna. A mąż zamiast ogarnąć swoje emocje, przerzuca je na psa, pies się irytuje i to jest błędne koło. Ze mną nie odwala takich akcji. Więc się ogólnie nasłuchałam, że jestem inicjatorką problemów, i że woli jechać na urlop sam a nie ze mną. Że pies to moja wina. A sam wpatrzony jest w niego jak... Napisałam że pies mnie ocalił przed depresją to w odpowiedzi dostałam żeta depresja wróci i głupotą jest zastępowanie dzieckiem psa. Ja nikogo nie zastąpiłam. A ogólnie, szkoda gadać dziewczyny. Po takich tekstach w duchu sobie myślę, że gdybym była teraz w ciąży to bym sobie pluła w brodę.
Szczerze, tylko czekałam na taką akcję. Bo było zbyt pięknie.
Chyba powiedział o dwa słowa za dużo... Widać, że emocje wzięly górę, bo to było poniżej pasa😞😒 Okropnie mi przykro 😞 to okropne usłyszeć coś takiego od ukochanej osoby2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
drSylwia wrote:Cześć dziewczyny, jeszcze się nie udzielałam na wątku, miałam rok przerwy od forum. Miałem mieć dzisiaj biopsję endometrium. Ginekolog kazał mi dzień wcześniej sprawdzić betę na wszelki wypadek i wyszła 46. Zabieg odwołany, a że o 2 w nocy mam samolot na wakacje, to kazał mi dzisiaj betę powtórzyć. Wyszła 0,2. Nie mam opcji zrobić nigdzie jutro ponownie i sprawdzić co tam się dzieje, bo lecimy do Turcji, lekarz dal mi już tonę leków na ciążę i nie wiem teraz czy mam je brać czy nie, czy pić czy nie, a najgorsze, że kazał mi od razu po wakacjach iść na l4, więc zrobiłam już dzisiaj wielkie zamieszanie w pracy, reorganizacje wszystkiego, żeby mój brak był jak najmniej dotkliwy... płakać mi się chce.
Proszę powiedzcie coś cokolwiek 😔
Przytulam mocno i trzymam kciuki żeby jednak wszystko się ułożyło 😘
Lot masz o 2:00, więc rzeczywiście będzie Ci ciężko cokolwiek zorganizować, ale jeśli jesteś z większego miasta, to mogłabyś podjechać do całodobowej Diagnostyki żeby powtórzyć betę tuż przed lotem.drSylwia lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Chyba powiedział o dwa słowa za dużo... Widać, że emocje wzięly górę, bo to było poniżej pasa😞😒 Okropnie mi przykro 😞 to okropne usłyszeć coś takiego od ukochanej osoby
Uciekam na parę dni, bo jak mam gorszy dzień to te czarne chmury potrafią przysłonić wszystko i wszystkich, i jeszcze na innych ściągnąć taki nastrój. A Wy się macie tu cieszyć . Trzymam kciuki za wasze krechy. Mają być, i już! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2023, 23:47
-
Dzień dobry, dziś pobudka o 4:30 wiec jeszcze nie czuć upału. Jest rześko ☺️
Bezimienna, przykro mi z powodu kłótni. Nie powinno sie wypowiadać takich słów, nawet jeśli sie trudny charakter.
Elza, jeśli 🐒 ma sie rozkręcić to niech będzie to jak najszybciej 😌
Izzy, kciuki 🤞🏼 za dzisiejsze testowanie! 🤗83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02.24➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
08.24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
drSylwia wrote:Cześć dziewczyny, jeszcze się nie udzielałam na wątku, miałam rok przerwy od forum. Miałem mieć dzisiaj biopsję endometrium. Ginekolog kazał mi dzień wcześniej sprawdzić betę na wszelki wypadek i wyszła 46. Zabieg odwołany, a że o 2 w nocy mam samolot na wakacje, to kazał mi dzisiaj betę powtórzyć. Wyszła 0,2. Nie mam opcji zrobić nigdzie jutro ponownie i sprawdzić co tam się dzieje, bo lecimy do Turcji, lekarz dal mi już tonę leków na ciążę i nie wiem teraz czy mam je brać czy nie, czy pić czy nie, a najgorsze, że kazał mi od razu po wakacjach iść na l4, więc zrobiłam już dzisiaj wielkie zamieszanie w pracy, reorganizacje wszystkiego, żeby mój brak był jak najmniej dotkliwy... płakać mi się chce.
Mam nadzieję, ze jeszcze będzie dobrze 🤞🏼
Jeśli nie masz możliwości zrobienia bety, to ja pewnie wzięłabym kilka testów ze sobą.
Wiem, ze głupio tak zaprzątać sobie głowę testami w czasie urlopu, ale pewnie i tak będziesz duzo myśleć o tej całej sytuacji i psychicznie ciężko będzie wypocząć 🙁83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02.24➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
08.24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Bezimienna wrote:Ta, pies ma problemy behawioralne. I to wiemy od dawna. A mąż zamiast ogarnąć swoje emocje, przerzuca je na psa, pies się irytuje i to jest błędne koło. Ze mną nie odwala takich akcji. Więc się ogólnie nasłuchałam, że jestem inicjatorką problemów, i że woli jechać na urlop sam a nie ze mną. Że pies to moja wina. A sam wpatrzony jest w niego jak... Napisałam że pies mnie ocalił przed depresją to w odpowiedzi dostałam żeta depresja wróci i głupotą jest zastępowanie dzieckiem psa. Ja nikogo nie zastąpiłam. A ogólnie, szkoda gadać dziewczyny. Po takich tekstach w duchu sobie myślę, że gdybym była teraz w ciąży to bym sobie pluła w brodę.
Szczerze, tylko czekałam na taką akcję. Bo było zbyt pięknie.
Ojaaa, ale przegiął. Każde zwierzę jest jak dziecko. I widzę też po moim mężu w stosunku do naszego psa, że on nie rozumie jej zachowań. Nasza psinka jest młoda, nie ma jeszcze 2 lat, jest dzika i szalona, a przy tym przekochana. Cieszy się niesamowicie gdy człowiek wraca z pracy, ze sklepu it, więc skacze po nas. Mąż na nią się drze. Jak zaczyna piszczeć, bo jest głodna, bo jej się nudzi, bo chce wyjść, bo chce przysmaczek, to mąż się drze. Kiedyś go zapytałam czy tak samo będzie reagować na dziecko, które będzie płakać, albo broić. Także niestety też mamy spiny o psa.
Ale niestety Twój mąż powiedzial za dużo. Stanowczo za dużo 😡 ciekawe czy chociaż przemyśli co powiedział... I nam stąd nie znikaj, bo i tak Cię znajdziemy 😂
Cześć. Nie mam pomysłu co doradzić 😔 zresztą już i tak jesteś w Turcji. Trzymam kciuki za Ciebie 🤗
Izzyyyyyy!!!!! Czeeeekaaaam!!!! 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2023, 06:12
Echo lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dzień dobry moje kochane 🥰 życzę Wam wspaniałego weekendu ☀️🍭🏖️!
Izzy, trzymam kciuki!! Muszę teraz coś załatwić i wrócę do Was dopiero ok 11:00, ale cały czas myślami jestem z Wami 😘2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Bezimienna wrote:Zawsze mówi o dwa słowa za dużo, a następnego dnia przechodzi do porządku dziennego. Trudny charakter. Teraz mnie na terapię wysyła, żałuję, że cokolwiek powiedziałam, że pies mnie uratował. Bo teraz na każdym kroku będzie mi to wypominać. Czekam aż kiedyś mi wypomni, że strata dziecka to też moja wina xD.
Uciekam na parę dni, bo jak mam gorszy dzień to te czarne chmury potrafią przysłonić wszystko i wszystkich, i jeszcze na innych ściągnąć taki nastrój. A Wy się macie tu cieszyć . Trzymam kciuki za wasze krechy. Mają być, i już! ❤️
Przywołuję Cię do porządku! Jesteśmy tutaj żeby się wspierać i właśnie tutaj powinnaś być gdy jest Ci ciężko 😘 Nie uciekaj od nas 😘S.Roszpunka lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Dzień dobry
Dziewczyny ja nie wiem 😅 coś tam niby majaczy ale spodziewałam się wyraźniejszej kreski z porannego sika. Ten test w ogóle strasznie długo się wybarwia, nie wiem czy one nie sa do D... 😆 Wyskocze później po facelle do Rossmana to wieczorem powtorze.
mc xander album
A z tego wszystkiego mi się śniło że robiłam pinka i miałam mega mocne krechy 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2023, 07:42
Pinkflower, S.Roszpunka lubią tę wiadomość