X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
Odpowiedz

Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚

Oceń ten wątek:
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 6 marca, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂 chciałabym do Was dołączyć 🙂 na pokładzie 10 letnia córka i od listopada staraliśmy się o drugie dziecko. Udało się w styczniu Ale niestety szczęście trwało tylko 8 tyg 🥺 28.02 przeszłam indukcję poronienia (puste jajo)koło 20.02 zauważyłam że hcg bardzo słabo przyrasta i jakoś dalej wszystko się potoczyło... Obecnie trwa u mnie nadal krwawienie . Wizytę kontrolną mam 18 marca. Jeden lekarz powiedział żeby poczekać do pierwszej miesiączki z kolejnymi staraniami a drugi że mogę zacząć po tym krwawieniu po poronieniu . Chętnie dowiem się jak u Was to wyglądało? Zdecydowała się któraś z Was na starania po krwawieniu z poronienia ?

🙂
    Przykro mi, że Cię to spotkało.
    Ja nie zaczęłam wtedy starań, bo od krwawienia z poronienia do miesiączki cykl trwał 40 dni i nie wiem, czy była owulacja. Zaczęłam w kolejnym.

assialbnn lubi tę wiadomość

💔28/03/2024

⏸️30/09/2024 🥹🙏🌈

💙🥰

preg.png
‹‹ 1434 1435 1436 1437 1438
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ