Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetkaa wrote:Cześć dziewczyny 🌷
Elza, Dziewiarka na forum sierpniowym taka cisza, tu też czasami dlatego mniej wchodzę na forum. Dodatkowo zgaga mi dokucza i ból głowy, zdarza się że obiadu nawet nie mogę ogarnąć. Ale jak już jestem to podczytuję co u Was, o każdej ciepło myślę zaciskając kciuki 😍
Magdanka ogromne gratulacje dla Ciebie 💐
Elza piękne zdjęcie! W którym tygodniu ciąży robiłaś sesje?
Echo trzymam mocno kciuki i wierzę że wszystko ułoży się po Twojej myśli 🍀
Motylku a jakie plany na urlop? Gdzie planujecie wypocząć?
Dziękuję Wam bardzo ♥️ miałam 4 stylizacje na tej sesji plus mam sporo zdjęć z mężem teżno piękna pamiątka, naprawdę
Smerfetkaa, Dziewiarka lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:W dniu sesji byłam dokładnie 32+1
Dziękuję Wam bardzo ♥️ miałam 4 stylizacje na tej sesji plus mam sporo zdjęć z mężem teżno piękna pamiątka, naprawdę
Później takie zdjęcia w ramkę można oprawić i podziwiać 😍 -
Smerfetkaa wrote:Później takie zdjęcia w ramkę można oprawić i podziwiać 😍
plus zrobiliśmy album moim rodzicom na pamiątkę
Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
Echo jeśli chodzi o starania, to działamy. Więcej nie powiem, ale trzymajcie kciuki, zawsze się przydadzą ✊🏻
Smerfetka do Turcji planujemy na tydzień polecieć. Troszkę słońca, dobrego jedzonka. Już nie mogę się doczekać 😍
Jednorożec piękne to Twoje trzecie dziecko 🥰
Pinkflower cieszę się, że u Was wszystko dobrze, wysyłam uściski dla Zuzi ❤️ u mnie też wszystko ok 😊Elza1234, Dziewiarka, Echo lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
05/25 🍀
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Motylku, bardzo mocno trzymam kciuki🤞
Mam nadzieję, że z większą obstawą leków w końcu się uda ♥️
Elza, pięknie wyglądasz 🥰 Pokoik też wygląda super. Walizka widzę czekaAle z przebojami jakie miałaś to się nie dziwię.
Pinki, na pewno super dajecie sobie radę❤️ Wiadomo, jest cieżko. Każdy dzień przynosi coś nowego ale najważniejsze, że pomimo zmęczenia zawsze można odnaleźć te piękne rzeczy
Smerfetka, masz prawo teraz odpoczywać, więc jak nie masz siły ogranąć obiadu, to zawsze można coś zamówićFajnie, że u Was wszystko dobrze ❤️
Dziewiarka, Elza1234, Butterfly23 lubią tę wiadomość
10.2021 -👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
1x FET ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
3x FET ❌
04/25➡️3IVF ->
ET ❌ cb
+ ❄️ -
Smerfetkaa wrote:Cześć dziewczyny 🌷
Elza, Dziewiarka na forum sierpniowym taka cisza, tu też czasami dlatego mniej wchodzę na forum. Dodatkowo zgaga mi dokucza i ból głowy, zdarza się że obiadu nawet nie mogę ogarnąć. Ale jak już jestem to podczytuję co u Was, o każdej ciepło myślę zaciskając kciuki 😍
Magdanka ogromne gratulacje dla Ciebie 💐
Elza piękne zdjęcie! W którym tygodniu ciąży robiłaś sesje?
Echo trzymam mocno kciuki i wierzę że wszystko ułoży się po Twojej myśli 🍀
Motylku a jakie plany na urlop? Gdzie planujecie wypocząć?
Ile waży mniej więcej Twój Synek już? ☺️ Planujesz sesję ciążową? Robisz III prenatalne?'94 AMH 0,29, MTHFR A1298 heterozygota PAI-1 4G/5G heterozygota, kariotypy ok
18.02 ⏸️ naturalnie
27.03 poronienie zatrzymane 💔
👼 Miłosz trisomia 22
Sierpień ciąża biochemiczna 💔
11.09 IVF MZ
26.09 ET 4BB nieudany 💔
11.10 start drugiej stymulacji
26.10 mamy 1 zarodek 4AB transfer odroczony
Euthyrox 75, Acard 150
1.12 ⏸️ naturalny cud
2.12 10 dpo beta 15,55 prog 23,44 🥹
4.12 12 dpo beta 67,89 prog 28,27 🥹
6.12 14 dpo beta 200,03 🥹
10.12 18 dpo beta 1202,29 prog 37,74 🥹
23.12 USG jest ❤️ CRL 4,5 mm
13.01 USG ❤️ 167bpm CRL 26,34 mm
21.01 USG ❤️ 171bpm CRL 36 mm plus pobranie Nifty Pro
28.01 Wyniki Nifty Pro- ryzyka niskie, czekamy na Córeczkę 🥹❤️
6.02 I prenatalne ❤️ 7,2 cm Cudu 🥰
17.02 9,5 cm Bobasa 💖
10.03 200 g Dziewczynki 🌸
15.04 połówkowe 500 g zdrowej Dzidzi 😍
-
alauda wrote:Motylku, bardzo mocno trzymam kciuki🤞
Mam nadzieję, że z większą obstawą leków w końcu się uda ♥️
Elza, pięknie wyglądasz 🥰 Pokoik też wygląda super. Walizka widzę czekaAle z przebojami jakie miałaś to się nie dziwię.
Pinki, na pewno super dajecie sobie radę❤️ Wiadomo, jest cieżko. Każdy dzień przynosi coś nowego ale najważniejsze, że pomimo zmęczenia zawsze można odnaleźć te piękne rzeczy
Smerfetka, masz prawo teraz odpoczywać, więc jak nie masz siły ogranąć obiadu, to zawsze można coś zamówićFajnie, że u Was wszystko dobrze ❤️
Tak, walizkę spakowałam jakoś zaraz po drugim pobycie w szpitalu, jakiś miesiąc temu
Osobno mam torbę na porodówkę - i nas w szpitalu tak zalecają bo te sale porodowe są dość małe
A jak u Ciebie? -
Elza1234 wrote:Dziękuję ♥️
Tak, walizkę spakowałam jakoś zaraz po drugim pobycie w szpitalu, jakiś miesiąc temu
Osobno mam torbę na porodówkę - i nas w szpitalu tak zalecają bo te sale porodowe są dość małe
A jak u Ciebie?
U mnie nic nowego. Może uda nam sie przetransferować ostatni zarodek przed moimi urodzinami i wtedy zdążymy podejść do jeszcze jednej procedury. Teraz była klapa, bo nowy cykl spłatał mi psikusa po biochemie. ... kolejny miesiąc czekania.
Chociaż ciągle biję się z myślami, czy to robić. Jestem już zmęczona i sfrustrowana a zakładam, że czwarta procedura będzie kolejną porażką. Szkoda mojego zdrowia, czasu i nerwów.10.2021 -👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
1x FET ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
3x FET ❌
04/25➡️3IVF ->
ET ❌ cb
+ ❄️ -
alauda wrote:U mnie nic nowego. Może uda nam sie przetransferować ostatni zarodek przed moimi urodzinami i wtedy zdążymy podejść do jeszcze jednej procedury. Teraz była klapa, bo nowy cykl spłatał mi psikusa po biochemie. ... kolejny miesiąc czekania.
Chociaż ciągle biję się z myślami, czy to robić. Jestem już zmęczona i sfrustrowana a zakładam, że czwarta procedura będzie kolejną porażką. Szkoda mojego zdrowia, czasu i nerwów.strasznie mi przykro
To wszystko jest takie niesprawiedliwie -
Dziewczyny suwaczki lecą do przodu jak szalone. Elza wyglądasz pięknie. Pomimo zakrytej twarzy czuć od Ciebie taką pozytywną aurę. Brzusio już na pewno daje o sobie znać 🤭 piękny pokój Małej. Ja żałuję,że nie kupiłam fotela, on na prawdę by mi się przydał od początku! Teraz szukam ale z funkcją spania na wszelkie w. Ale taki co mi się podoba oczywiście kosztuje krocie 🤣
Motylku, działaj kochana 🌸
Echo, tyle przeszkód masz na swojej drodze.. a ja wierzę, że wszystkie pokonasz. Ściskam Cię mocno.
Smerfetko, dobrze słyszeć że wszystko u was dobrze 🌷
Pinki, szkoda,że ta pogoda taka nieco nijaka, ale my też korzystamy ile się da. Kiedy chrzest? Macie już kreacje?
Jednorożec, fajne, takie od razu duże bobo 👀 😄
Dziewiarko, czego nie ubierzesz to na pewno pięknie będziesz wyglądać.🥰
Roszpunko co u Ciebie?
Alauda, szkoda,że nie ma zapewnienia że : teraz się na pewno uda. Wszystko jest bardzo ciężkie, starania, stres, a przy ivf wszystkie przygotowania.. ściskam mocno
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Pandzia, u mnie jak to sie mówi "ch***o, ale stabilnie". Nie bardzo chcę pisać o szczegółach.17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
KIR - AA, brak implantacyjnych
02.2025 kwalifikacja do ivf
AMH 1,05
Nasienie ✖️
Kariotypy: 👱♀️✅️ 🧑✅️
🧑AZF i CFTR - prawidłowe✅️
31.03.2025 stymulacja start (Menopur 200j i Rekovelle 12ug)
05.04. podgląd 🥚 (małe, drobne) dołożony lek
• Cetrotide 0,25 (rano)
• Menopur 200j
• Rekovelle 12ug
09.04. podgląd 🥚 - ładnie urosly
• 11 dc Cetrotide
• 12 dc Ovitrelle x2
• 12.04. punkcja
• ❄️ AA i ❄️ AB -
Pandzia, dziękuję ♥️
Fotel akurat nam został, kupiliśmy go 2 lata temu ale nie ukrywam - kupowałam go z myślą że może kiedyś jakimś cudem się przyda
Także Gabrysia niedługo przywita się wirtualnie z koleżanką Gabrysia ♥️ -