Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly23 wrote:No właśnie dla mnie realny nie jest, bo temp nisko. A owulacja występuje przy skoku. I dziś taki skok jest. Wczoraj czułam pukanie jajników i dziś z rana też. I myślę, że dziś jest ten dzień. Ovufriend pomimo przerywanej linii pisze mi, że owulacja potwierdzona w 12 dc, a dziś mi dał notatkę, że wystąpił skok temperatury, który może świadczyć o owulacji 🙈
Zastanawiam się nad inną aplikacją do pomiarów. Znacie może jakąś?
Tak właśnie się znam na pomiarach temperatury niestety nie znam lepszej apki2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Butterfly, ja zainstalowałam Flo parę dni temu, ale nie potrafię się wypowiedzieć na ten temat, bo jeszcze owu nie miałam. Ale fakt, że Ovufriend coś szaleje 🤷🏼♀️mnie w każdej aplikacji brakuje, by można samemu zrobić analizę wykresu. Ja jak wpisywałam w Ovu, to większość razy nie zgadzałam z ich analizą.17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dzień dobry Kochane moje ❤️ Jak miło, że o mnie pamiętacie. U nas wakacje pełną parą, całe dni spędzamy na wodzie i telefon biorę do ręki na maks 30 minut dziennie - ale wtedy zawsze Was podczytuję 😘 Bardzo, bardzo Wam gratuluję 2 kreseczek, ten sierpień jest jakiś magiczny! ❤️
Staram się nie myśleć o staraniach i po prostu korzystać z wakacji. Ale dziś już 3 razy zdążyłam się wzruszyć - gdy piesek znajomych wskoczył do naszego łóżka na przytulanki, gdy mój mąż przytulił córkę koleżanki i gdy zadzwoniła moja pani doktor cała w nerwach - powiedziała że moje CRP wynosi prawie 100 i mam jak najszybciej powtórzyć badanie, bo możliwe że będę się musiała położyć do szpitala. Tak bardzo się boję 🥺Echo, alauda, Pinkflower lubią tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Lia. wrote:Dzień dobry Kochane moje ❤️ Jak miło, że o mnie pamiętacie. U nas wakacje pełną parą, całe dni spędzamy na wodzie i telefon biorę do ręki na maks 30 minut dziennie - ale wtedy zawsze Was podczytuję 😘 Bardzo, bardzo Wam gratuluję 2 kreseczek, ten sierpień jest jakiś magiczny! ❤️
Staram się nie myśleć o staraniach i po prostu korzystać z wakacji. Ale dziś już 3 razy zdążyłam się wzruszyć - gdy piesek znajomych wskoczył do naszego łóżka na przytulanki, gdy mój mąż przytulił córkę koleżanki i gdy zadzwoniła moja pani doktor cała w nerwach - powiedziała że moje CRP wynosi prawie 100 i mam jak najszybciej powtórzyć badanie, bo możliwe że będę się musiała położyć do szpitala. Tak bardzo się boję 🥺
Polubiłam za pierwszą część wiadomości. Miło Cię widzieć, tęskniłysmy 😘❤️
Kochana, powiedz coś więcej. Przed wyjazdem zrobiłaś crp po histeroskopii, tak? I dopiero teraz przyszły wyniki? Z czego ten stan zapalny 😞?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 13:30
Lia. lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Lia. wrote:Dzień dobry Kochane moje ❤️ Jak miło, że o mnie pamiętacie. U nas wakacje pełną parą, całe dni spędzamy na wodzie i telefon biorę do ręki na maks 30 minut dziennie - ale wtedy zawsze Was podczytuję 😘 Bardzo, bardzo Wam gratuluję 2 kreseczek, ten sierpień jest jakiś magiczny! ❤️
Staram się nie myśleć o staraniach i po prostu korzystać z wakacji. Ale dziś już 3 razy zdążyłam się wzruszyć - gdy piesek znajomych wskoczył do naszego łóżka na przytulanki, gdy mój mąż przytulił córkę koleżanki i gdy zadzwoniła moja pani doktor cała w nerwach - powiedziała że moje CRP wynosi prawie 100 i mam jak najszybciej powtórzyć badanie, bo możliwe że będę się musiała położyć do szpitala. Tak bardzo się boję 🥺
Ojej, od czego takie wysokie CRP? Możesz powtórzyć gdzieś szybko badanie?Lia. lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Co do tego crp, czy lekarka powiedziała coś więcej? Czujesz się jakoś gorzej?Lia. lubi tę wiadomość
-
Cześć kochana! Nareszcie jesteś z nami 😘 koniecznie daj znać co z tym CRP!Lia. lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dziękuję dziewczynki ❤️Ja tu cały czas byłam - milcząca co prawda, ale wszystkie wasze nowinki czytałam ❤️
11.08. miałam histero, a krew pobrali chyba 15.08. Właśnie powtórzyliśmy badanie, wyniki mają być ok. 17. Nie czuję się jakoś inaczej chyba... Ale trochę strachu się najadłam, szczególnie jak doktor wspomniała o sepsie i szpitalu. Dam Wam znać jak będę coś wiedziała. Dziękuję za Wasze wsparcie ❤️S.Roszpunka, Echo lubią tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Lia. wrote:Dziękuję dziewczynki ❤️Ja tu cały czas byłam - milcząca co prawda, ale wszystkie wasze nowinki czytałam ❤️
11.08. miałam histero, a krew pobrali chyba 15.08. Właśnie powtórzyliśmy badanie, wyniki mają być ok. 17. Nie czuję się jakoś inaczej chyba... Ale trochę strachu się najadłam, szczególnie jak doktor wspomniała o sepsie i szpitalu. Dam Wam znać jak będę coś wiedziała. Dziękuję za Wasze wsparcie ❤️
To czekamy na wieści od Ciebie 😘😘Lia. lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Lia. wrote:Dziękuję dziewczynki ❤️Ja tu cały czas byłam - milcząca co prawda, ale wszystkie wasze nowinki czytałam ❤️
11.08. miałam histero, a krew pobrali chyba 15.08. Właśnie powtórzyliśmy badanie, wyniki mają być ok. 17. Nie czuję się jakoś inaczej chyba... Ale trochę strachu się najadłam, szczególnie jak doktor wspomniała o sepsie i szpitalu. Dam Wam znać jak będę coś wiedziała. Dziękuję za Wasze wsparcie ❤️
Nie stresuj się. Jakby cos było nie tak, to na pewno byś to poczuła. Jestem prawie pewna, że CRP wróciło do normyLia. lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Cześć dziewczyny, u mnie nie będzie szczęśliwego zakończenia. Wczoraj koło 21 dostałam brązowego plamienia, było tego bardzo mało ale zaniepokoiło mnie to.
Dziś już od rana badanie bety i progesteronu, wszystko spadło. Beta na 769 a prog na 11.30. Na 12.45 miałam zarezerwowana wizytę u lekarki ze znanego lekarza. Bardzo miła kobieta, wysłuchała mnie w ryku i zbadała. Na usg widać tylko przerośnięte endometrium, powiedziała że to bardzo wcześnie.
Kazała brać dalej duphaston, leżeć cały weekend a w poniedziałek powtórzyć bete. I że zdarza się że czasem taki spadek jest a ona potem odbija. Żeby wierzyć. Ja jednak nie wierzę w takie cuda. Mam tylko nadzieję że to będzie biochem i dostanę późniejszego okresu a nie np pozamaciczna.
W poniedziałek mam wizytę już u swojej ginekolog. Nie pytajcie mnie co dalej bo nie wiem. Życie znowu mi się posypało na kawałki. Nawet wolnego na poniedziałek już nie wezmę bo mam zastępstwo w pracy. Muszę zacisnąć zęby.
Za Was dalej trzymam kciuki 🤞
Może to czas żeby skupić się na jakimś innym aspekcie życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 15:02
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Syska, nie spodziewałam się takiej informacji. Jest mi tak ogromnie przykro. Wiem, ze lekarka kazala wierzyć, ale pewnie miałabym takie same myśli jak Ty.
Gdybym tylko mogła, to bym Cię przytuliła. Płaczę, razem z Tobą. Wiem, jak bardzo cieszyłaś się na tą ciążę i jak bardzo jej wyczekiwałaś.
Ja i tak nadal będę trzymać za Ciebie kciuki, cokolwiek się stanie i cokolwiek postanowisz ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 15:10
Pinkflower lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Syska tak mi przykro... Serce pęka 💔 wierzyłam że tym razem los się do ciebie uśmiechnął 😞
Proszę dbaj o siebie, i gdybyś potrzebowała to pisz tu do nas. Trzymaj się, i nie poddawaj, jeszcze wyjdzie dla ciebie słońce!!Pinkflower lubi tę wiadomość
-
alauda wrote:Syska, nie spodziewałam się takiej informacji. Jest mi tak ogromnie przykro. Wiem, ze lekarka kazala wierzyć, ale pewnie miałabym takie same myśli jak Ty.
Gdybym tylko mogła, to bym Cię przytuliła. Płaczę, razem z Tobą. Wiem, jak bardzo cieszyłaś się na tą ciążę i jak bardzo jej wyczekiwałaś.
Ja i tak nadal będę trzymać za Ciebie kciuki, cokolwiek się stanie i cokolwiek postanowisz ❤️
Dziękuję Ci kochana 😘 ciężki czas znowu przed Nami.
Leżę i płacze 😭 a mąż że mną.29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
Zostań proszę 🙏🙏🙏
-
Syska nie wiem co Ci powiedzieć… Kompletnie się tego nie spodziewałam. Niestety, tu Ci muszę powiedzieć, że to na pewno nie biochem, bo beta była powyżej 1000.
Jest mi okropnie przykro, że przez to przechodzisz 🥺 ściskam Cię bardzo mocno ❤️
I nie poddawaj się. Droga do macierzyństwa potrafi być ciężka i kręta, ale gdy już się ją przejdzie, to jest pięknie.
Trzymam mocno kciuki ❤️Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Syska nie wiem co Ci powiedzieć… Kompletnie się tego nie spodziewałam. Niestety, tu Ci muszę powiedzieć, że to na pewno nie biochem, bo beta była powyżej 1000.
Jest mi okropnie przykro, że przez to przechodzisz 🥺 ściskam Cię bardzo mocno ❤️
I nie poddawaj się. Droga do macierzyństwa potrafi być ciężka i kręta, ale gdy już się ją przejdzie, to jest pięknie.
Trzymam mocno kciuki ❤️
Czyli nie mam co liczyć na to, że dostanę okres? Tylko znowu będę czekać nie wiadomo ile na poronienie?29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
Zostań proszę 🙏🙏🙏
-
Syska, Boże nie wiem co powiedzieć.
Tak mi przykro.
Trzymaj się mocno i pamiętaj, ze możesz na nas liczyćPinkflower lubi tę wiadomość
-
syska wrote:Czyli nie mam co liczyć na to, że dostanę okres? Tylko znowu będę czekać nie wiadomo ile na poronienie?
Bardzo bym chciała Cię pocieszyć, że lekarka może mieć racje, że beta spadła i wzrośnie, ale sama w to nie wierzę i nie będę Cię tym karmić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 15:24