Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobea wrote:Też mam tak po tym encortonie. Zero apetytu, jedynie bułki mi wchodzą.
A czemu melatoniny nie można ?
Nie wiem, ale jest niewskazana2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Wron Kraa wrote:@izzy91 Oooo mój też kocha LEGO, ale on tylko gwiezdne wojny:) na szczęście mieści się jeszcze w witrynie. Gorzej z jego gratami do majsterkowania, zajął cały pokój "dziecięcy" myślę że trudno mi go będzie wygonic, chociaż chwilami mówie mu że wyrzucę wszystko przez okno. Z 8 piętra pięknie by leciało!
-
Echo wrote:Chcę zrobić,a jednocześnie okropnie się boję
Wiem, że się boisz 🥺 ale masz możliwość robić bety i sprawdzać czy jest ok, albo czekać do usg gdzie będzie można już podpatrzeć, czy jest pęcherzyk ciążowy.
Wg kalkulatora który dziś tc? -
Butterfly23 wrote:Na wątku wrześniowym jest dziewczyna, która startowała też z niskimi betami. Coś podobnych do Twoich. Pierwszy przyrost 60%, drugi 120%.
Wiem, że się boisz 🥺 ale masz możliwość robić bety i sprawdzać czy jest ok, albo czekać do usg gdzie będzie można już podpatrzeć, czy jest pęcherzyk ciążowy.
Wg kalkulatora który dziś tc?
29 dzień cyklu, 4 tc.2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Butterfly23 wrote:Właśnie oglądam przyjaciół. Odcinek, kiedy Ross uprawiał „trojkąt” z Carol i Susan 😂
Ja też co chwilę do nich wracamButterfly23 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Echo wrote:29 dzień cyklu, 4 tc.
Jeżeli Ty zrobiłaś betę pierwszą w poniedziałek? Toż to jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki. Kochana. Beta rośnie od 0. To nie jest tak, że nagle pojawia się beta i od razu na jakimś konkretnym poziomie. Uwierz trochę w swojego kropeczka 🥹 -
@Echo 🤞 jeśli kolejna beta odbierze ci trochę stresu to jest tego warta!
A wiecie, że nie widziałam żadnego odcinka Przyjaciół? To właśnie jest moj cel na oficjalne ciążowe zwolnienie - nadrobić wszystko!👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Wron Kraa wrote:@Echo 🤞 jeśli kolejna beta odbierze ci trochę stresu to jest tego warta!
A wiecie, że nie widziałam żadnego odcinka Przyjaciół? To właśnie jest moj cel na oficjalne ciążowe zwolnienie - nadrobić wszystko!
A jak nie mam co oglądać, to też ich włączam 😂Echo lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Owulację miałaś w 12 dc? Jak na moje oko, Ty masz dobre bety. I dlatego nie powinno się tak wcześnie testować 🤣
Jeżeli Ty zrobiłaś betę pierwszą w poniedziałek? Toż to jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki. Kochana. Beta rośnie od 0. To nie jest tak, że nagle pojawia się beta i od razu na jakimś konkretnym poziomie. Uwierz trochę w swojego kropeczka 🥹
Ja testuję od drugiego dnia od poczęcia i nikt mnie nie przekona, że to jest za wcześnie 🤣! Betę też bym wtedy zrobiła, ale testy są tańsze i dają więcej radości 🤣
A tak serio, to z jednej strony widzę w kalendarzu, że pierwszą betę zrobiłam na 1-3 dni PRZED @ (24dc), a zdrugiej jestem zaniepokojona, bo nie mam żadnych objawów, nie mam nawet podniesionej temperatury i działa też to, że inne dziewczyny mają takie super wyniki i przyrosty nie potrafię przejść obok tego obojętnie. Wyraźnie widzę, że coś jest nie tak, ale oczywiście będę monitorowiać betę i brać leki, bo może jeszcze się wszystko wydarzyć2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Butterfly23 wrote:Właśnie oglądam przyjaciół. Odcinek, kiedy Ross uprawiał „trojkąt” z Carol i Susan 😂
Echo, Butterfly23 lubią tę wiadomość
PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
20 dpt zarodek z akcja serca ❤️🔥
L -
Wron Kraa wrote:@Echo 🤞 jeśli kolejna beta odbierze ci trochę stresu to jest tego warta!
A wiecie, że nie widziałam żadnego odcinka Przyjaciół? To właśnie jest moj cel na oficjalne ciążowe zwolnienie - nadrobić wszystko!
Kochana, to jest skandaliczne niedopatrzenie. Musisz to nadrobić, bo inaczej będziemy się gniewać 🤣Butterfly23, Wron Kraa lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Butterfly23 wrote:Ja robiłam trzy podejścia. I dopiero za trzecim się wciągnęłam. Oglądnęłam wszystkie sezony na hbo max, w tv leci na comedy central i żadnego nie opuszczam 🙈
A jak nie mam co oglądać, to też ich włączam 😂
Haha z niektórymi klasykami tak jest, potrzeba kilka prób Ja już wiele razy oglądnęłam wszystkie sezony jeden po drugim, a mimo tego co jakiś czas do nich wracam, w szczególności jak jest mi bardzo cieżko. Coś w tym serialu jest takiego, że podnosi mnie na duchuButterfly23 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Echo wrote:Ja testuję od drugiego dnia od poczęcia i nikt mnie nie przekona, że to jest za wcześnie 🤣! Betę też bym wtedy zrobiła, ale testy są tańsze i dają więcej radości 🤣
A tak serio, to z jednej strony widzę w kalendarzu, że pierwszą betę zrobiłam na 1-3 dni PRZED @ (24dc), a zdrugiej jestem zaniepokojona, bo nie mam żadnych objawów, nie mam nawet podniesionej temperatury i działa też to, że inne dziewczyny mają takie super wyniki i przyrosty nie potrafię przejść obok tego obojętnie. Wyraźnie widzę, że coś jest nie tak, ale oczywiście będę monitorowiać betę i brać leki, bo może jeszcze się wszystko wydarzyć -
Ja się przyznam że nie widziałam ani seksu w wielkim mieście, ani przyjaciół. Jakoś nie czuje pociągu.
Echo przy Jasiu miałam zero objawów, gdyby nie test nie miałbym nawet podejrzeńDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Butterfly23 wrote:Ok, to ja się przyznam, że nie oglądałam seksu w wielkim mieście. A Wy?
Ale za to Chirurgów widziałam z 4 razyPCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
20 dpt zarodek z akcja serca ❤️🔥
L -
Ja Chirurgów to właśnie teraz ogladam
Co do objawów to ja prócz swędzenia delikatnego piersi nic nie mam… w pierwszej i drugiej ciąży chyba tez tak było ( nie pamietam już ) za to z pięcio latka męczyłam się nawet zębów umyć nie mogłam tak mnie na wymioty brało … w tej ost straconej tez już był problem z Mdłościami ale bez wymiotów. A teraz nic wiec już tez mi głowa pracuje czy wszystko ok…. Nawet chciałam test ciążowy dziś kupować 🤦🏽♀️ ale muszę grzecznie czekać do 23 go i mega się modlić i wierzyć że będzie tym razem dobrze wszystko