Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć w niedzielę!
Dla zdrowotności trzeba sobie czasami dać w szyję 🙈😂 tylko najgorsze jest zdychanie 🤢
Butterfly, też miałam i w pierwszej, i w drugiej ciąży sny erotyczne 🙈😂 i one takie były realistyczne, niekiedy orgazmy mnie budziły 😂😂😂
Dobrego dnia!Magdanka lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
KIR - AA, brak implantacyjnych
02.2025 kwalifikacja do ivf
AMH 1,05
Nasienie ✖️
Kariotypy: 👱♀️✅️ 🧑✅️
🧑AZF i CFTR - prawidłowe✅️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
Dzień dobry kochane!
Tak, sny erotyczne w ciąży to inny wymiar haha, szczególnie teraz jak mamy nakazany celibat 🤣 po cichu liczę że zostanie zniesiony na następnej wizycie 😆
U mnie ostatnio czas leci jak szalony, mimo że nic nie robię, dopiero poniedziałek a zaraz weekend i tak w kółko 😱
Dziewczynki używacie suszarki bębnowej? Polecacie? Ostatnio mi chodzi po głowie, boje się że utoniemy w praniu a po przemeblowaniach taka zwykła suszarka do rozwieszania chyba będzie musiała stać w kuchni 😆
S.Roszpunka, Kasiek789 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Nie odzywałam się, bo czułam się bardzo źle. Mimo antybiotyku miałam silny kaszel, stan podgorączkowy, dusznościi i uczucie ucisku w klatce piersiowej. Lekarz oczywiście podejrzewał zatorowość płucną i chciał żebym pojechała na sor... Wystawił mi też na cito skierowanie na d dimery, crp, echo serca i do kardiologa. Zdecydowałam się zrobić badania i poczekać na wizytę u kardiologa. Dzisiaj kończę antybiotyk ale też czuję się trochę lepiej. Udało mi się pobrać krew
Miłego dnia moje kochaneMam nadzieję, że wypoczywacie i miło spędzacie czas
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Ale z tymi snami, to aż mnie pocieszylyscie, ze nie tylko ja mam takie erotyczne nie o moim mężu 😅
Czasem śnią mi się jacyś randomowi faceci, których nie znam, a czasem jacyś staży ludzie z mojego życia.
Ja ciagle mam kaszel i brak głosu.
Dzisiaj zrobiliśmy małe tournee po grobach, kolejne tournee 5.11- bo jak jutro pójdę do pracy tak zejdę dopiero 4.11 🙈 aż mi słabo na sama myśl, bo naprawdę mamy ciężki czas w pracy -
Echo wrote:Cześć dziewczynki
Nie odzywałam się, bo czułam się bardzo źle. Mimo antybiotyku miałam silny kaszel, stan podgorączkowy, dusznościi i uczucie ucisku w klatce piersiowej. Lekarz oczywiście podejrzewał zatorowość płucną i chciał żebym pojechała na sor... Wystawił mi też na cito skierowanie na d dimery, crp, echo serca i do kardiologa. Zdecydowałam się zrobić badania i poczekać na wizytę u kardiologa. Dzisiaj kończę antybiotyk ale też czuję się trochę lepiej. Udało mi się pobrać krew
Miłego dnia moje kochaneMam nadzieję, że wypoczywacie i miło spędzacie czas
Oj, niedobrze. A nie sprawdzałaś czy to nie covid?17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
AMH 1,05
Nasienie ✖️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
Ja nie mam suszarki bębnowej bo po pierwsze mam duży dom z ogrodem więc przez lato pranie jest na polu w zimie stoi w kącie w salonie. Poza tym mimo że dom mam spory to mam mini łazienkę i nie mam na nialą miejsca ale jakbym miała mieszkanie to na sto procent bym kupiła.
Ale macie fajne sny mi się całą noc śnił ginekologDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
izzy91 wrote:Dzień dobry kochane!
Tak, sny erotyczne w ciąży to inny wymiar haha, szczególnie teraz jak mamy nakazany celibat 🤣 po cichu liczę że zostanie zniesiony na następnej wizycie 😆
U mnie ostatnio czas leci jak szalony, mimo że nic nie robię, dopiero poniedziałek a zaraz weekend i tak w kółko 😱
Dziewczynki używacie suszarki bębnowej? Polecacie? Ostatnio mi chodzi po głowie, boje się że utoniemy w praniu a po przemeblowaniach taka zwykła suszarka do rozwieszania chyba będzie musiała stać w kuchni 😆
Mam suszarkę bębnową i bardzo polecamsłuży nam już 9 lat
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Echo, o jejku😔 biedaku ale mi przykro że Cię tak męczy😔 trzymaj się 😘
Dodam że dużym plusem suszarki jest oszczędność czasu bo nie trzeba tego prania rozwieszać, ściągać tylko wyciąga się cueplutkie i miękkie 🙂Echo lubi tę wiadomość
-
S.Roszpunka wrote:Oj, niedobrze. A nie sprawdzałaś czy to nie covid?
Myślę, że mój organizm znowu wariuje po poronieniuAMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Dzięki laski, jak tak polecacie to chyba faktycznie to jest dobry pomysł. Ja też nienawidzę rozwieszać a już to że to później wisi tydzień bo nikomu się nie chce ściągnąć to w ogóle porażka 🤣 takze zlecę mężowi research 😀
Echo 😔 ależ cię męczy! Mam nadzieję że wyniki pokażą że wszystko wraca do normy 🤞Echo lubi tę wiadomość
-
Co do suszarki, to my niestety nie mamy i nie mamy możliwości zamontowania, mieszkanie zostało tak wyremontowane, ze nie ma na nią miejsca
a trochę żałuje, bo nie lubię tej suszary zima w domu.
Poprzedni właściciele już nawet pralkę wynieśli do kuchni i trochę nam tym narobili kłopotów. A ja nie zamierzam remontować łazienki, bo jest piękna, a nie sadze, ze będziemy w tym mieszkaniu do końca naszych dni 😅 -
Elza1234 wrote:Co do suszarki, to my niestety nie mamy i nie mamy możliwości zamontowania, mieszkanie zostało tak wyremontowane, ze nie ma na nią miejsca
a trochę żałuje, bo nie lubię tej suszary zima w domu.
Poprzedni właściciele już nawet pralkę wynieśli do kuchni i trochę nam tym narobili kłopotów. A ja nie zamierzam remontować łazienki, bo jest piękna, a nie sadze, ze będziemy w tym mieszkaniu do końca naszych dni 😅 -
Izzy ja kocham tego co wymyślił zmywarkę i suszarkę bębnową 😄 i to cieplusie pranko 😍 polecam bardzo.
Echo kochana Ty to się namęczysz 🥺izzy91, Echo lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
A z takiej suszarki nie jest pranie mocno wygniecione? Pytam, bo nie wiem, nie znam się. Ale jakbym miała gdzie wstawić, to na bank by taka została zakupiona. W lato to luz, bo pranie na balkon wywalam, ale jak pada, albo jak już zimno, to słabo ☹️17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
AMH 1,05
Nasienie ✖️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
My oboje jesteśmy szopami praczami. Suszarka stoi w salonie non stop 🤯 Łazienka mała, nie wiem jak tam wcisnąć suszarkę, ale jeżeli sie nie bedziemy przeprowadzać (jest to faza pomyslu) to muszę jakoś tą kwestie rozwiązać.🔹Ja 85’
Endometrioza
MTHFR C677T hetero, PAI-1 homo
Mięśniaki, AMH: 1,07 (11/22), 0,54 (25’)
Cross match - 39%, Allo MLR - 27,9 %, KIR Bx (brakuje 2DS3)
🔹Mąż 84’: DFI: 38%, morfo 2%
🔹Kariotypy oboje ✅
03/2019: 💔 👼
2021: polip endometrialny (histero), podejrzenie wodniaka
2022: laparo - diagnoza endometriozy
01/2023 IVF
20.01. Punkcja - 8 komórek, 6 dojrzałych, 5 zapłodnionych, 4 blastki
25.01. ET 5.2.2. Clexane, Acard, Encorton, Siofor 500
03.03. 💔 7tc 💙👼
03.10 🍁 FET 3.1.2. Clexane, Acard, Prograf 0,5, Accofil, Siofor 500
5dpt ⏸️bHCG: 7dpt - 61 9dpt - 152, 11dpt - 286 12dpt - 505, 21dpt - 14321 💗
7+5 CRL: 1,39 cm, FHR: 154 bpm
11+4 Nifty - ryzyka niskie 🎀 👧🏻
13.06.2024 39+0, CC, 3660 gr, 58 cm 🩷 Mała na świecie!
❄️❄️ (5.1.1., 5.2.2.) -
S.Roszpunka wrote:A z takiej suszarki nie jest pranie mocno wygniecione? Pytam, bo nie wiem, nie znam się. Ale jakbym miała gdzie wstawić, to na bank by taka została zakupiona. W lato to luz, bo pranie na balkon wywalam, ale jak pada, albo jak już zimno, to słabo ☹️
S.Roszpunka lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Ja mam wg strasznie złe wspomnienia o suszarce z akademika. Mieliśmy i tak bardzo poniszczyła mi ubrania, ze jakoś ciagle mam o nich złe zdanie.
Ale domyślam się, ze suszarki do domu a takie akademikowe 10 lat temu to różnica kolosalna. -
Potwierdzam co Jednorożec napisała. Jak nie wyciągnę od razu, tylko np na drugi dzień, to jak psu z gardła 😂
Oglądałyście dokument o Beckhamie na netflixie?03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2)