Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dzieci zaraziły mnie jelitówką, nie wychodzę z toalety. Mam 24 h żeby się pozbierać. Dobrze że to teraz nie za 24 hDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
nick nieaktualnyNie wspominałam Wam że przed weekendem, było włamanie u dwóch sąsiadów u nas w klatce. Musieli od kilku dni obserwować mieszkania, włamali się do siasiadow z naprzeciwka i piętro niżej. Sprawa jest o tyle postępowa, że już niektóre skradzione rzeczy zostały znalazionw w lombardzie we Wrocławiu. To byli Gruzini. Myślałam, że mieszkam na bezpiecznym osiedlu, ale jak widać grubo się myliłam. Mąż już zainstalował kamerę w domu, która łączy z telefonem, no i jednak zainwestujemy dodatkowo w lepsze drzwi wejściowe. Mamy kamerę na wejściu do klatki, no ale jak widać nic ona nie wnosi. Dodatkowo wszyscy sąsiedzi są w za wymianą domofonu z kamerą. Syn bardzo przeżył ten fakt i moi się, że złodzieje wróca do naszego mieszkania☹️
-
Stela wrote:Nie wspominałam Wam że przed weekendem, było włamanie u dwóch sąsiadów u nas w klatce. Musieli od kilku dni obserwować mieszkania, włamali się do siasiadow z naprzeciwka i piętro niżej. Sprawa jest o tyle postępowa, że już niektóre skradzione rzeczy zostały znalazionw w lombardzie we Wrocławiu. To byli Gruzini. Myślałam, że mieszkam na bezpiecznym osiedlu, ale jak widać grubo się myliłam. Mąż już zainstalował kamerę w domu, która łączy z telefonem, no i jednak zainwestujemy dodatkowo w lepsze drzwi wejściowe. Mamy kamerę na wejściu do klatki, no ale jak widać nic ona nie wnosi. Dodatkowo wszyscy sąsiedzi są w za wymianą domofonu z kamerą. Syn bardzo przeżył ten fakt i moi się, że złodzieje wróca do naszego mieszkania☹️
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:O matko. Ale te dwa włamania na raz? Jednocześnie odważni i głupi 🙈 teraz wymiana domofonu konieczna, niech wspólnota działa.
-
Stela i to tak w ciągu dnia???? Koszmar17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
KIR - AA, brak implantacyjnych
02.2025 kwalifikacja do ivf
AMH 1,05
Nasienie ✖️
Kariotypy: 👱♀️✅️ 🧑✅️
🧑AZF i CFTR - prawidłowe✅️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
nick nieaktualny
-
Przerażające 😱 Zostali już złapani, że wiadomo jakiej są narodowości? Takie sytuacje mają wpływ na wszystkich, bo trudno czuć się bezpiecznie po takich doświadczeniachAMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Stela, u nas na osiedlu też kilka lat temu grasowała szajka złodziei wiem jak wtedy wszyscy się czuli, jak ja się czułam.
U nas było tak że każdy dokładnie wiedział kto to jest z wyjątkiem policji bo nikt ich nie złapał za rękę. Żyliśmy w takim strach przez ponad pół roku, gdzie jakoś włam był dwa trzy razy na tydzień, jedną starszą panią obrobili trzy razy. Za ostatnim komletnie zdemolowali dom bo już nie było coś ukraść.
U nas też się włamali ukradli 1000 euro które mama miała w skarpecie.
Ja wtedy byłam w domu , to był początek ciąży więc poszłam na piętro na drzemkę i nic nie słyszałam.
Mama była na mnie okropnie zła że jak mogłam nie zauważyć do czasu jak policjant który spisywał zeznania powiedział jej że mam okropne szczęście że ich nie zaskoczyłam bo mogliby mi coś zrobić. Potem Paweł zainstalował monitoring kamery są w miejscach gdzie każdy je widzi dla efektu odstraszania.
Cala ekipa wpadła jak odrabiali dom na uboczu i wszytko się nagrało . Siedzą do dziś ale strach i do tego bezczynność policji to było coś strasznego.
Spędziłam cztery godziny w toalecie leciało z dwóch stron. Mój organizm nie przyjmował nic nawet wody. Paweł zaczęła się bać chciał mnie wieźć do lekarza ale nawet tego nie byłam w stanie zrobić.
Teraz od dwóch godzin jest dobrze poczułam pragnienie i piję elektrolity małymi łyczkami. Więc może najgorsze mam za sobą ale okropnie sobie skórę na dole podrażniłam od podbierania strasznie teraz piecze.
Mi to zawsze coś musi się zdążyć... Może oprzynajmniej limit pecha wykorzystałam i jutro badanie nie będzie bardzo bolesne i wszystko okaże się doraźneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2023, 22:40
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Czekamy na ❤️ -
Jednorożec, trzymam mocno kciuki za jutro 🍀🤞🤞 Dobrze, że pijesz elektrolity. Mam nadzieję, że tę noc prześpisz spokojnie i już wszystko będzie dobrze. Trzymaj się tam!AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Butterfly23 wrote:Potwierdzam co Jednorożec napisała. Jak nie wyciągnę od razu, tylko np na drugi dzień, to jak psu z gardła 😂
Oglądałyście dokument o Beckhamie na netflixie?
Jeszcze nie oglądałam, ale mam na swojej liścieA Ty? Jeśli tak, to polecasz?
Ja teraz zaczęłam "Zagładę domu Usherów", zapowiada się bardzo dobrzeAMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
izzy91 wrote:Dzień dobry kochane!
Tak, sny erotyczne w ciąży to inny wymiar haha, szczególnie teraz jak mamy nakazany celibat 🤣 po cichu liczę że zostanie zniesiony na następnej wizycie 😆
U mnie ostatnio czas leci jak szalony, mimo że nic nie robię, dopiero poniedziałek a zaraz weekend i tak w kółko 😱
Dziewczynki używacie suszarki bębnowej? Polecacie? Ostatnio mi chodzi po głowie, boje się że utoniemy w praniu a po przemeblowaniach taka zwykła suszarka do rozwieszania chyba będzie musiała stać w kuchni 😆
Izzy, przepraszam za bezpośrednie pytanie, ale czemu właściwie macie celibat? Ciąża rozwija się prawidłowo, prenatalne wyszły świetnie i wszystko jest w porządku. Pytam, bo nigdy nie dotarłam do takiego etapu jak Ty, ale może kiedyś będę mieć to szczęście i wolałabym wiedzieć co wolno/czego nie wolno i do jakiego momentu. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwkoAMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
nick nieaktualnyJednorożec ale Ciebie wzięło 😕 mam nadzieję, że dzisiaj obudzisz się i poczujesz się już lepiej i z drożnością też pójdzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki 🤞
Miałaś szczęście w nieszczęściu z tym włamaniem w domu. Nie wyobrażam tego sobie.
Sąsiad, do którego się włamali dostał informacj, że część rzeczy się znalazła w lombardziem. Nie znam szczegółów, ale przypuszczam, na podstawie kamer, albo jak coś dajesz pod zastaw musisz się wylegitymować? I stąd wiadomo, że to Gruzini byli?
Dobrego dnia dziewczyny, niech ten poniedziałek po weekendzie będzie łaskawy😉 -
Moich dziadków na wsi okradli kiedyś Cyganie, tez jak wszyscy byli na posesji.
Przerażająca historiadobrze ze nikomu nic się nie stało
-
Dzień dobry, przespałam całą noc, cała woda którą wypiłam się przyjęła a teraz zaczynam być głodna chyba jest dobrze. Dziasiaj dzień badaniaDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Czekamy na ❤️ -
Dzień dobry, miłego dnia 🍰❤️☀️
Butterfly23 lubi tę wiadomość
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Cześć!
Jednorożec kciuki za drożność 🤞🏻
Echo jak się czujesz? Nie oglądałam Beckhama, ale chcę. Słyszałam dużo pozytywnych opinii.
Dziś 11 dpo i sobie sikłam z rana, a co 😂 mam dwa ostatnie testy, trzeba wykorzystać żeby zacząć nowy etap. Ale bez zbędnego żalu, nawet mi przykro nie było. Jutro idę do fryzjera, a w piątek na makijaż permanentny brwi. Tyle rzeczy bym musiała odwołać 🤣
Miłego nowego tygodnia ❤️Echo lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Z seriali to ja ostatnio nadrobiłam Stranger Things, nigdy nie ciągnęło mnie do tego serialu ale jak zaczelam oglądać to oderwać się nie mogłam. On ma specyficzny klimat który nie każdemu przypadnie do gustu ale dla mnie petarda.
Powiedźcie mi mam sobie spakować podpaski na tą drożność?
Jak będę się po tym czuć bo jutro mam zaplanowana stajnie i nie wiem czy odwołać czy nie?Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Czekamy na ❤️ -
Tak spakuj podpaski możesz krwawić. Ja osobiście stajnie bym odwołała, ale ja to mam niski próg bólu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2023, 09:46
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Echo wrote:Izzy, przepraszam za bezpośrednie pytanie, ale czemu właściwie macie celibat? Ciąża rozwija się prawidłowo, prenatalne wyszły świetnie i wszystko jest w porządku. Pytam, bo nigdy nie dotarłam do takiego etapu jak Ty, ale może kiedyś będę mieć to szczęście i wolałabym wiedzieć co wolno/czego nie wolno i do jakiego momentu. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko
Jednorożec trzymam dziś kciuki za drożność 🤞🤞
Butterfly przykro mi że białoale masz super plany, dobrze że robisz coś dla siebie ♥️
Butterfly23, Echo lubią tę wiadomość