Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja punkcja dopiero w środę. Pęcherzykom się za bardzo nie spieszy 😉
Edit. Gdzieś tam zaczął rosnąć nawet piąty, ale raczej już nie nadgoni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca, 13:18
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Witam się z okresem niby człowiek wiedział a jednak jest przykro. Plan na ten cykl to sid wyleczyc i zrobic wymazDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Miłego dnia dziewczyny ❤️ ja właśnie próbuje poprawić swoją koronę bo w oczekiwaniu na @ to się zsunęła z głowy 🥲 ps. Wstawiłam zdj profilowe i chociaż mała radość z tego 🙈
Przeczytałam wszystkie Wasze posty i jestem na bieżąco- wybaczcie że się nie udzielam, ale ja na pewnych tematach się po prostu nie znam, ale trzymam mocno kiucki za każdą z Was bardzo mocno! 🌈 ❤️alauda lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Jednorożec89 wrote:Witam się z okresem niby człowiek wiedział a jednak jest przykro. Plan na ten cykl to sid wyleczyc i zrobic wymaz
Wiem co czujesz przytulam! Ale dobrze, że masz plan, to połowa sukcesu. Ja nie mam planu. Nie mam nadzieji. Totalny zjazd mam dzisiaj.Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Jestem po. Wszystko ok 😊
Odezwę się później i opiszę Wam jak byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca, 11:06
izzy91, S.Roszpunka, alauda, Butterfly23, Pinkflower, Echo lubią tę wiadomość
-
Już wróciłam kochane, urlop był cudowny, bardzo wypoczęłam pomimo że nie było leżenia na plaży, ale głowa mocno przewietrzona 🙂
Pinki lekarz jakiś dziwny, nie rozumiem co miały znaczyć jego podteksty. Tak jak piszesz przemyśl sobie co zrobić, rozumiem że oszczędności ale jeśli i tak to będziesz robić to lepiej mieć pewność że pobiorą wycinki na wszystkie potrzebne badania.
Elza ale super że już po! Czekamy z niecierpliwością na relacje 😁
Pandzia trzymam dla Ciebie termin, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek żeby dogadać szczegóły jak to zrobić najlepiej.alauda, Echo lubią tę wiadomość
-
Elza, czekam na info 😘
My z mężem po krzywych. Powiem Wam że okropnie znieslismy. Mnie po 30 minutach zaczęło się kręcić w głowie i targać na wymioty, a po trochę ponad godzinie ledwo oczy trzymałam otwarte, mąż mnie musiał szturchać żebym nie zasnęła.
A mąż wszystko ok przez te 2 godziny, a jak wyszliśmy, to zaczął się pocić i nogi mu się trzęsły.
Czekamy na wyniki....17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Wracam właśnie do domu.
11 z 25 komórek nadaje się do zapłodnienia
W poniedziałek dowiem się, ile jest zarodków.
Narkoza - dobry odlot 😅
Czuję się dobrze, choć jestem mocno osłabiona.
Ale brzuch boli już tylko jak na okres. Choć może to zasługa ketonalu i pyralginy w żyle 😅Magdanka, S.Roszpunka, Jednorożec89, Butterfly23, Echo lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Wracam właśnie do domu.
11 z 25 komórek nadaje się do zapłodnienia
W poniedziałek dowiem się, ile jest zarodków.
Narkoza - dobry odlot 😅
Czuję się dobrze, choć jestem mocno osłabiona.
Ale brzuch boli już tylko jak na okres. Choć może to zasługa ketonalu i pyralginy w żyle 😅
Piękny wynik! 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚(11!) ☺️
Też nie mogę doczekać się narkozy, chętnie bym miała takiego nadwornego anestezjologa😉
Jak szybko po punkcji mogłaś wyjść do domu? Pytam z ciekawości, bo ja już sobie planuje, co będę robić po😃 Chętnie bym wyszła z małżem na miasto coś sobie zjeść, bo obydwoje weźmiemy wolne.
Tylko jak znów będę słabo się czuła, to z planów nic nie wyjdzie.
Najważniejsze, że już po🩷 Czekamy teraz do poniedziałku 🤞🏼🤞🏼🤞🏼Elza1234 lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
S.Roszpunka wrote:Elza, czekam na info 😘
My z mężem po krzywych. Powiem Wam że okropnie znieslismy. Mnie po 30 minutach zaczęło się kręcić w głowie i targać na wymioty, a po trochę ponad godzinie ledwo oczy trzymałam otwarte, mąż mnie musiał szturchać żebym nie zasnęła.
A mąż wszystko ok przez te 2 godziny, a jak wyszliśmy, to zaczął się pocić i nogi mu się trzęsły.
Czekamy na wyniki....
Nie zazdroszczę! Pamiętam jak robiłam drugi raz krzywą, to ledwo doszłam do domu. Też dostałam trzęsiawy i potów.
Dobrze, że już po. Na szczęście nie trzeba robić tego badania co chwilę.S.Roszpunka lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Narkoza wymiata znieczulenie zewnątrz oponowe też daje ciekawe wrażenie jak nie czujesz nic od pasa w dół gdzie moje nogi!? Ale za to morfina mnie zawiodła. Paweł mi mówił że są po niej niezłe jazdy, a u mnie nic kompletnie nie byłoDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Narkoza wymiata znieczulenie zewnątrz oponowe też daje ciekawe wrażenie jak nie czujesz nic od pasa w dół gdzie moje nogi!? Ale za to morfina mnie zawiodła. Paweł mi mówił że są po niej niezłe jazdy, a u mnie nic kompletnie nie było
To prawda, cudowne są odczucia po narokozie, taki błogi sen 😁 ostatnio spróbowałam tabletki na spanie bo miałam problemy z zaśnięciem, byłam zmęczona ale totalnie nie mogłam odpocząć. Po małej różowej tabletce spałam 18 godzin, świetne uczucie 😁 ahh jak dobrze że ktoś wynalazł takie leki 😁 -
BasiaJa33 wrote:Dziewczyny w którym dniu cyklu temp powinna wzrosnąć , dziś 16dc i wogole nie idzie do góryDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
alauda wrote:Piękny wynik! 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚(11!) ☺️
Też nie mogę doczekać się narkozy, chętnie bym miała takiego nadwornego anestezjologa😉
Jak szybko po punkcji mogłaś wyjść do domu? Pytam z ciekawości, bo ja już sobie planuje, co będę robić po😃 Chętnie bym wyszła z małżem na miasto coś sobie zjeść, bo obydwoje weźmiemy wolne.
Tylko jak znów będę słabo się czuła, to z planów nic nie wyjdzie.
Najważniejsze, że już po🩷 Czekamy teraz do poniedziałku 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja się nadaje tylko na kanapę 😅 w sensie czuję się dość osłabiona.
Ale to też 1sza narkoza w moim życiu.
Moze Ty się będziesz lepiej czuła -
Elza1234 wrote:Chwilkę po 8 miałam punkcje, w domu byłam chwilę po 12. Tak mi mówili, że mam liczyć 3-4 h.
Ja się nadaje tylko na kanapę 😅 w sensie czuję się dość osłabiona.
Ale to też 1sza narkoza w moim życiu.
Moze Ty się będziesz lepiej czuła
Mi lekarka powiedziała, że po 2h będę mogła wyjść. Oczywiście będzie to zależeć od samopoczucia. Ja zawsze dobrze znosiłam narkozę, ale tym razem może być inaczej😉83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
alauda wrote:Mi lekarka powiedziała, że po 2h będę mogła wyjść. Oczywiście będzie to zależeć od samopoczucia. Ja zawsze dobrze znosiłam narkozę, ale tym razem może być inaczej😉
Dzieje się magia 🥳alauda lubi tę wiadomość