Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly23 wrote:Izzy kochana to chyba ze stresu 🫂 trzymam kciuki i czekam na wieści, że mała Zuza już jest na świecie 🥹❤️
Ja od wczoraj wywołuje okres. wersja a bardzo mało prawdopodobna wymaz będzie ok więc jak najszybciej chce mieć ten zabieg. Wersja b wymaz nie będzie ok i jak najszybciej ogarnąć jakoes dalsze leczenie -
Izzy, trzymam kciuki! Dawaj nam proszę znać.
Butterfly, piękna tęcza 🌈
.
Ależ ja dziś nerwowa.... Moja nastolatka mnie dziś doprowadza do nerwów 🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2024, 19:29
Butterfly23 lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
KIR - AA, brak implantacyjnych
02.2025 kwalifikacja do ivf
AMH 1,05
Nasienie ✖️
Kariotypy: 👱♀️✅️ 🧑✅️
🧑AZF i CFTR - prawidłowe✅️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
Butterfly, ostatnio same znaki z nieba! Piękna 🌈
S.Roszounka co się stało?
Ja już po drugiej dawce Accofilu, mam nadzieję,że tym razem mnie nie zmiotnie z planszy i będzie ok jak poprzednio:) bo już jutro rano do pracyS.Roszpunka, Butterfly23, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Cały dzień siedzi w pokoju, totalny brak kontaktu z nią i z telefonem oczywiście 🤦🏼♀️ w pokoju ma bałagan taki, że nie da się opisać 🤦🏼♀️ achhh szkoda gadać nawet.... nie wiem czy to prawa nastolatek czy co 🤦🏼♀️17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
AMH 1,05
Nasienie ✖️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
Może przeżywa jakies nastoletnie porażki/ smutki?
Próbowałaś z nią delikatnie porozmawiać? Czy nie da się nawet podejść?2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Butterfly23 wrote:Roszpunka czemu?
Alauda czy w naszym Bocianie robią histero bez narkozy, orientujesz się może? 🤔
Wydaje mi się, że nie, ale może jakiś lekarz by się na to zgodził. Powiedziano mi, że są kobiety które chcą mieć punkcje bez narkozy i jak maja takie życzenie robia im bez. Ale nie wiem czy mają takie same nastawienie, jeśli chodzi o histero.10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
3x IVF ➡️ 6 transferów ❌ -
alauda wrote:Wydaje mi się, że nie, ale może jakiś lekarz by się na to zgodził. Powiedziano mi, że są kobiety które chcą mieć punkcje bez narkozy i jak maja takie życzenie robia im bez. Ale nie wiem czy mają takie same nastawienie, jeśli chodzi o histero.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Zostawili mnie na patologii, jak dojechaliśmy to miałam już ciśnienie 140 a teraz jak leżę już na sali to 120 parę. Nie wiem może to że stresu ale żeby az tak mi wyskoczyło?
No i w sumie nie wiadomo co dalej, jak mi będzie znowu ciśnienie skakac to mówią że będą wywoływać a jak nie to czekać może się samo zacznie, ale mam nadzieję że nie będa mnie tu trzymać cały tydzień tylko że coś wcześniej się uda🫣 -
izzy91 wrote:Zostawili mnie na patologii, jak dojechaliśmy to miałam już ciśnienie 140 a teraz jak leżę już na sali to 120 parę. Nie wiem może to że stresu ale żeby az tak mi wyskoczyło?
No i w sumie nie wiadomo co dalej, jak mi będzie znowu ciśnienie skakac to mówią że będą wywoływać a jak nie to czekać może się samo zacznie, ale mam nadzieję że nie będa mnie tu trzymać cały tydzień tylko że coś wcześniej się uda🫣
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
izzy91 wrote:Zostawili mnie na patologii, jak dojechaliśmy to miałam już ciśnienie 140 a teraz jak leżę już na sali to 120 parę. Nie wiem może to że stresu ale żeby az tak mi wyskoczyło?
No i w sumie nie wiadomo co dalej, jak mi będzie znowu ciśnienie skakac to mówią że będą wywoływać a jak nie to czekać może się samo zacznie, ale mam nadzieję że nie będa mnie tu trzymać cały tydzień tylko że coś wcześniej się uda🫣
Najważniejsze że spadło, uff.
Wydaje mi się, że do domu wyjdziesz już z córcią💗☺️ Ale może rzeczywiście jeszcze wypuszczą Cię na kilka dni do domu.10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
3x IVF ➡️ 6 transferów ❌ -
Najważniejsze że jesteś pod opieką lekarzy i w razie czego będą szybkie reakcje 🙂17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
AMH 1,05
Nasienie ✖️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
pandzia 🐼 wrote:Może przeżywa jakies nastoletnie porażki/ smutki?
Próbowałaś z nią delikatnie porozmawiać? Czy nie da się nawet podejść?
Dziś jest dzień na nie u niej 🤷🏼♀️ nie wiem czy nie jest przed okresem... Bo zauważyłam że pomimo, że wtedy ma takie dni "na nie". Ale już dzisiaj nawet nie będę pytać17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
AMH 1,05
Nasienie ✖️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
Izzy kochana, trzymamy kciuki ❤️💋❤️ Dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy. Pewnie niedługo wszystko się zacznie i do domu wrócisz z córeczką 💐🌈❤️💋 Boże jak ja się cieszę, że jesteś na tym etapie ❤️ Trzymaj się ciepło i daj znać jutro jak się czujesz ❤️AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Roszpunko,to chyba już TEN wiek 🙈 trzymaj się tam!
S.Roszpunka lubi tę wiadomość
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
S. roszpunka to też jest taki wiek, kiedy potrzebuje się przestrzeni, a błahe problemy wydają się być wielkimi.
Izzy, być może coś się już dzieje 🥰 Zuziu ciocie też czekają ♥️2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'