Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:Nie ma sensu, serio. A te sikance sprawiają mi frajdę, bo robię je jak mąż idzie z psem i to taka walka z czasem 😂
Też lubię sikać na testy, ten dreszcz emocji😅
Znów boli mnie całe podbrzusze ale dzisiaj nie mam pewności od czego bo zeżarłam na obiad michę kalafiora z bułką tartąDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Elza1234 wrote:Melduje, ze ovitrelle jak było, tak nadal się utrzymuje.
Górny test to ten z teraz. Chyba jestem z tych co się kurna i 14 dni utrzymuje fałszywie dodatni wynik..
https://zapodaj.net/plik-JKTV6IK74G
Mam nawet wrażenie, ze ta kreska dzisiaj jeszcze ładniejsza, ale może dłużej trzymałam w kubeczku patyczek.
Kochana, ja się nie znam na tym zastrzyku. I może piszą na necie nieprawdę.... Ale po 14 dniach od zastrzyku wynik powinien być już miarodajny.......... weź Ty siknij jutro też, albo nawet na betę idź 😁❤️17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Kochana, ja się nie znam na tym zastrzyku. I może piszą na necie nieprawdę.... Ale po 14 dniach od zastrzyku wynik powinien być już miarodajny.......... weź Ty siknij jutro też, albo nawet na betę idź 😁❤️
Jestem po prostu walnięta, skoro owulacje miałam w sb to ledwo jutro tydz od niej będzie
#mowiewampotrzebujepsychiatryS.Roszpunka lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Wg ulotki może fałszować krew i mocz do 10 dni. Ja zastrzyk robiłam tydz temu w czwartek xD także dzisiaj to właściwie 8 dni dopiero 😂😂
Jestem po prostu walnięta, skoro owulacje miałam w sb to ledwo jutro tydz od niej będzie
#mowiewampotrzebujepsychiatry
Aaaa, bo zrozumiałam że masz 14 dzień od zastrzyku! To przepraszam 😘
A psychiatra nam nie pomoże 🙈 za późno już 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2023, 16:11
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Elza ale mimo wszystko fajnie jest popatrzeć na te dwie kreski, chociaż pewnie są po zastrzyku ( oby nie )Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dziewczyny trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam. Boszszszsz. Czy ja muszę trafiać na lekarzy, co specjalizacje wygrywają w laysach!? Byłam dziś pobrać wymaz na ureaplasme i mycoplasme. A on mi pobrał na chlamydię na którą tydzień temu dał mi skierowanie na przeciwciała 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ usiadłam. I mówię na ureaplasme i mycoplasme. Dobrze dobrze. No ludzie drogi!!!
Jest ciałko żółte w lewym jajniku. Mam nie brać w tym miesiącu progesteronu, bo dziś mam 16 dc a ja dopiero w pon idę zbadać proga. A go się bierze 16-25 dc. I endometrium mam 6 mm. Trochę mnie to zmartwiło, bo cienkie jest…03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Dziewczyny trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam. Boszszszsz. Czy ja muszę trafiać na lekarzy, co specjalizacje wygrywają w laysach!? Byłam dziś pobrać wymaz na ureaplasme i mycoplasme. A on mi pobrał na chlamydię na którą tydzień temu dał mi skierowanie na przeciwciała 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ usiadłam. I mówię na ureaplasme i mycoplasme. Dobrze dobrze. No ludzie drogi!!!
Jest ciałko żółte w lewym jajniku. Mam nie brać w tym miesiącu progesteronu, bo dziś mam 16 dc a ja dopiero w pon idę zbadać proga. A go się bierze 16-25 dc. I endometrium mam 6 mm. Trochę mnie to zmartwiło, bo cienkie jest…
Czerwone winko niech wjedzie hihi
Koszmar z tymi lekarzami 😡Butterfly23 lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Butterfly23 wrote:Dziewczyny trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam. Boszszszsz. Czy ja muszę trafiać na lekarzy, co specjalizacje wygrywają w laysach!? Byłam dziś pobrać wymaz na ureaplasme i mycoplasme. A on mi pobrał na chlamydię na którą tydzień temu dał mi skierowanie na przeciwciała 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ usiadłam. I mówię na ureaplasme i mycoplasme. Dobrze dobrze. No ludzie drogi!!!
Jest ciałko żółte w lewym jajniku. Mam nie brać w tym miesiącu progesteronu, bo dziś mam 16 dc a ja dopiero w pon idę zbadać proga. A go się bierze 16-25 dc. I endometrium mam 6 mm. Trochę mnie to zmartwiło, bo cienkie jest…
Na Endo dawaj migdały i wino!Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Zabierzcie mi owulaki, a najlepiej to jakby mnie nie bolało nic i mogła się zająć życiem, bo nic nie robię produktywnego. Tzn ciężko jak boli mnie całą egzystencja.
Owulak znowu ciemniejszy 😂😂😂. Jak się utrzyma ta śmieszna temperatura, to chyba aż sobie zatestuje 10dc. 😂 Jak nigdy.
https://ibb.co/LnwbdVN
Najlepiej jakbym nie czuła się jak g...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2023, 17:07
-
Przepraszam, chyba w tych emocjach źle się wyraziłam
Po prostu chodziło mi ze jakoś długo się u mnie tez zastrzyk utrzymuje i chyba jestem z tych co i 14 dnia to jeszcze będą mieć.
Dziś 8 dzień po nim, 6/7 dpo, także kupa czasu przede mną.
Muszę po ludzku się przestać nakręcać.
Ale widok tych 2 kresek jest tak piękny.. -
Butterfly23 wrote:Dziewczyny trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam. (...) I endometrium mam 6 mm. Trochę mnie to zmartwiło, bo cienkie jest…
6mm to dolna granica, nie martw się! Wciąż w normie!
Butterfly23 lubi tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Kochane moje, cały dzień o Was myślałam i trzymałam mocno kciuki 😘 Wiem, że dla większości z Was był to bardzo stresujący i/lub emocjonujący dzień, więc tym bardziej cieszę się, że macie już badania i wizyty za sobą i jest wszystko w porządku! Już za moment będziecie się cieszyć weekendem/wakacjami/urodzinami 😘😘😘
Jeśli chodzi o zdjęcia zwierzaków, owulaków i testów to ich nigdy za wiele
P.S. Przepraszam, że się nie udzielam Przez większość dnia starałam się walczyć jak zawsze. Byłam rano na treningu, poszłam na długi spacer, kupiłam niezdrowe jedzenie (barszczyk z uszkami, rogal), spędziłam dużo czasu na czytaniu o suplementacji, ale to wszystko na nic. Czuję się potwornie źle psychicznie, a łzy napływają mi same do oczu2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Jak robiłaś w Luxmedzie, to nie jestem zaskoczona. Tam naprawdę jest coraz gorzej... Oni wspinają się na wyżyny swojej niekompetencji. Nie martw się endo, 6 mm to minimum i tyle powinno wystarczyć do zagnieżdżenia 😘2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Kochane moje, cały dzień o Was myślałam i trzymałam mocno kciuki 😘 Wiem, że dla większości z Was był to bardzo stresujący i/lub emocjonujący dzień, więc tym bardziej cieszę się, że macie już badania i wizyty za sobą i jest wszystko w porządku! Już za moment będziecie się cieszyć weekendem/wakacjami/urodzinami 😘😘😘
P.S. Przepraszam, że się nie udzielam Przez większość dnia starałam się walczyć jak zawsze. Byłam rano na treningu, poszłam na długi spacer, kupiłam niezdrowe jedzenie (barszczyk z uszkami, rogal), spędziłam dużo czasu na czytaniu o suplementacji, ale to wszystko na nic. Czuję się potwornie źle psychicznie, a łzy napływają mi same do oczuEcho lubi tę wiadomość
-
Jeszcze te poradniki internetowe z IG gdzie odpowiadają na najczęściej zadawane pytania... Czy można się opalać w ciąży? Czy można jechać na wakacje z 2 miesięcznym dzieckiem? Czy warto czekać AŻ 6 miesięcy na pierwsze wakacje z niemowlakiem? Ja pier@*& jak ja chciałabym mieć takie problemy...
I wiecie co? Właśnie takich problemów Wam życzę! Róbcie te badania i testy, bo czekam z niecierplowością na Wasze radosne nowiny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2023, 17:48
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Kochane moje, cały dzień o Was myślałam i trzymałam mocno kciuki 😘 Wiem, że dla większości z Was był to bardzo stresujący i/lub emocjonujący dzień, więc tym bardziej cieszę się, że macie już badania i wizyty za sobą i jest wszystko w porządku! Już za moment będziecie się cieszyć weekendem/wakacjami/urodzinami 😘😘😘
P.S. Przepraszam, że się nie udzielam Przez większość dnia starałam się walczyć jak zawsze. Byłam rano na treningu, poszłam na długi spacer, kupiłam niezdrowe jedzenie (barszczyk z uszkami, rogal), spędziłam dużo czasu na czytaniu o suplementacji, ale to wszystko na nic. Czuję się potwornie źle psychicznie, a łzy napływają mi same do oczu
Kochana, może warto sięgnąć po poradę u psychologa?
Serce mnie boli jak czytam jak bardzo Ci źle a nie potrafię pomóc 😔17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔