Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezimienna wrote:Kto mnie sprowadzi na ziemię? Zaczyna się poowulacyjna sieczka w głowie.
https://ibb.co/pK1LVLT
Ten wykres za bardzo przypomina mój. Dobrze, że jutro idę do pracy.
I co z tego, że idziesz do pracy? Chyba nie przeszkodzi Ci to w zrobieniu kolejnego testu, hm ? Nie zawiedź swojego teamuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2023, 17:55
S.Roszpunka lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo oby to był tylko chwilowy spadek nastroju 😘 trzymaj się kochana!
Bezimienna nie ma na co czekać tylko trzeba testować🤣
Butterfly zazdro tego piwka 😁 ja miałam dziś w planie wino z mężem na wieczór ale od rana tak mnie boli żołądek że tylko mięta mnie czeka 😭 #zyciezaczynasiepo30Echo, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Ja nie lubię czerwonego wina 😔 ale to już nawet nie o to chodzi, tylko czerwone wino ma siarczyny czy cuś od których bardzo mnie głowa boli. Nawet od lampeczki. Za migdałami też nie przepadam 🤣 ale zjem 😄
Może masz uczulenie tak jak ja? Ja nie mogę pić czerwonego wina, bo już po pół lampki mam tak silny ból głowy, że nie jestem w stanie nic zrobić2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Butterfly23 wrote:Ja nie lubię czerwonego wina 😔 ale to już nawet nie o to chodzi, tylko czerwone wino ma siarczyny czy cuś od których bardzo mnie głowa boli. Nawet od lampeczki. Za migdałami też nie przepadam 🤣 ale zjem 😄
Tylko nie wiem czy takie 0% tez jest dobre na Endo 🙂 -
Echo wrote:Czy korzystacie z płatnej wersji ovu? Zastanawiam się czy warto
Echo lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
izzy91 wrote:Echo oby to był tylko chwilowy spadek nastroju 😘 trzymaj się kochana!
Bezimienna nie ma na co czekać tylko trzeba testować🤣
Butterfly zazdro tego piwka 😁 ja miałam dziś w planie wino z mężem na wieczór ale od rana tak mnie boli żołądek że tylko mięta mnie czeka 😭 #zyciezaczynasiepo3003.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Tak. Czy warto? Jeżeli prowadzisz wykres, mierzysz temp to chyba tak. Ale trzeba mieć duży dystans. Od 4 dpo wpisujesz objawy, za które dostajesz punkty 🤦🏼♀️ i odmierza Ci procentowo do testowania 😂
Butterfly23, Echo, Iza1234 lubią tę wiadomość
-
Echo wrote:Jutro będzie lepiej 😘
Brawa dla tej pani!Echo, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
Miałam śmieszna rozmowę z panią z apteki. Mówię ze chce najtańsze testy z czułością od 10, nie ma znaczenia czy kasetka czy strumieniowe. Pani mówi ze ma strumieniowe.
Mówię, ze wezmę dwa i dwa pojemniki na mocz. A ona, ze po co. Wygodnie się na to sika.
Se myśle kobito, nie widziałaś mojej obsikanej ręki i połowy toalety, zamiast patyczka xD
Powiedziałam jej z mojego długiego doświadczenia wole te dwa połączenia 😂Butterfly23, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:A ja myśle, ze fakt ze zrobiłaś trening i spacer, mimo takiego nastroju, to naprawdę dużo więcej niż statystyczny człowiek z dobrym humorem.
Brawa dla tej pani!
Dziękuję 😘
Elza1234 wrote:Miałam śmieszna rozmowę z panią z apteki. Mówię ze chce najtańsze testy z czułością od 10, nie ma znaczenia czy kasetka czy strumieniowe. Pani mówi ze ma strumieniowe.
Mówię, ze wezmę dwa i dwa pojemniki na mocz. A ona, ze po co. Wygodnie się na to sika.
Se myśle kobito, nie widziałaś mojej obsikanej ręki i połowy toalety, zamiast patyczka xD
Powiedziałam jej z mojego długiego doświadczenia wole te dwa połączenia 😂
Kocham ten opis
#kobietożycianieznasz 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2023, 19:08
Elza1234 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki...