Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:Pandzia, jesteś w ciąży!
Kiedy masz USG? Przy tej becie już pewnie coś będzie widać2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
29.04 CRL 2.59
15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
15.07 II prenatalne, 336g 🌸
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
19.09 III prenatalne, 1404g
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
05.11 2936g
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Nie chce, żeby to źle zabrzmiało, ale zdrowo wam zazdroszczę.
Mnie nawet ostatnia deska ratunku nie ratuje..
właśnie powiedziałam mężowi, że czuję się jakby ktoś mnie okradł z czegoś cennego -
Elza1234 wrote:Nie chce, żeby to źle zabrzmiało, ale zdrowo wam zazdroszczę.
właśnie powiedziałam mężowi, że czuję się jakby ktoś mnie okradł z czegoś cennego -
Elza1234 wrote:Nie chce, żeby to źle zabrzmiało, ale zdrowo wam zazdroszczę.
właśnie powiedziałam mężowi, że czuję się jakby ktoś mnie okradł z czegoś cennego
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
29.04 CRL 2.59
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
05.11 2936g
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Magdanka wrote:Halo halo przywołuje Cię do porządku! Wiem że przeżyłaś ogromny szok bo oczekiwania były duże, wszystko szło dobrze, ale masz jeszcze kilka mrozaczków świetnej klasy. Wszystkie miałyśmy nadzieję że się uda i to boli, ale nie sądzę żebyś nie miała już ostatniej deski ratunku. Na pewno lekarz będzie miał jakiś dalszy plan 🙂🤞
Pandzia przyrost jest super. Mi gin w Medicover zlecił badania bety jak była jakoś powyżej 15 tys, przyrost był coś chyba koło 40 procent i pamiętam jak mi to wtedy zrylo psychikę 🫣 także potwierdzam że jak beta jest wysoka to te przyrosty już nie są takie jak na początku
Smerfetko gratuluje! Szybko zleci do wizyty 🤞🙂 -
Ja wiem, że mamy jeszcze kilka zarodków. Ale każdy transfer to kilka tysięcy złotych, a nasz budżet też nie jest z gumy…
-
pandzia 🐼 wrote:Elza, jeszcze jutrzejszy wynik może Cię pozytywnie zaskoczyć nie robisz testów z tego co kojarzę?
-
Elza1234 wrote:Zrobiłam dziś rano, ujemny.
Cieszyłam się na ten transfer razem z Tobą, na prawdę. Pomimo tego,że się znamy tylko przez forum to wszystkie emocje, które tutaj przeżywacie, przeżywam razem z Wami.
Elza przytulam Cię mocno. Aż mi głupio, że pisałam o swojej becie. Ale ja dalej czuję się nie pewnie. Ja nie wiem co bedzie, czuje strach.2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
29.04 CRL 2.59
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
05.11 2936g
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
pandzia 🐼 wrote:Kolejne USG za dwa tyg zjem własne zęby do tego czasu😅
Pandzia - ja już jestem prawie łysa. Plamienie dalej jest i jakby więcej. Myślałam że po tym co w życiu przeszłam będzie już jakoś z górki. Świetnie, idę popłakać 🥲Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
pandzia 🐼 wrote:Tak mi przykro:( na prawdę nie wiem co Ci napisać bo nie znajdziesz ukojenia w żadnych słowach.
Cieszyłam się na ten transfer razem z Tobą, na prawdę. Pomimo tego,że się znamy tylko przez forum to wszystkie emocje, które tutaj przeżywacie, przeżywam razem z Wami.
Elza przytulam Cię mocno. Aż mi głupio, że pisałam o swojej becie. Ale ja dalej czuję się nie pewnie. Ja nie wiem co bedzie, czuje strach.
To, że coś mnie się nie udało, nie oznacza, że patrzę na was wilkiem, bo cieszę się Waszym szczęściem -
Smerfetkaa wrote:Pandzia - ja już jestem prawie łysa. Plamienie dalej jest i jakby więcej. Myślałam że po tym co w życiu przeszłam będzie już jakoś z górki. Świetnie, idę popłakać 🥲
-
Butterfly23 wrote:Bierzesz jakieś tabletki? Acard, heparynę? Bo plamienie implantacyjne jest wtedy kiedy zarodek się zagnieżdża, a Tobie już minął tydzień od pozytywnego testu.
Acard 0,75 rano i Clexane 0,6 na wieczórIdź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Elza mocno przytulam, nie możesz tak myśleć. Miałaś ogromne oczekiwania i się nie dziwię, daj trochę czasu żeby ochłonąć. Będzie jeszcze dobrze nie załamuj się, jesteśmy z Tobą.
Pandzia naprawdę potrzeba nam tutaj takich wiadomości. To że komuś się udaję daję nam nadzieję że teraz nasza kolej.
Smerfetka trochę się tobą martwię, implantacja to to raczej nie jest, ona występuje przed pozytywnym testem, oby to nie bylo nic złegopandzia 🐼 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:
Smerfetka trochę się tobą martwię, implantacja to to raczej nie jest, ona występuje przed pozytywnym testem, oby to nie bylo nic złego
Ja też się martwię i już się boję 🥲Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Smerfetkaa wrote:Acard 0,75 rano i Clexane 0,6 na wieczór
Połączeniu plamienia są częste. I zazwyczaj i tak wszystko jest dobrzeagentka93 lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:A ja zauważyłam tu na forum, że przy takim
Połączeniu plamienia są częste. I zazwyczaj i tak wszystko jest dobrze
Chciałabym aby i u mnie było dobrze 🤞🏻🍀
Może co za dużo to nie zdrowo i acard trzeba wywalić. A profilaktycznie Clexane podtrzymać.Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Smerfetkaa wrote:Acard 0,75 rano i Clexane 0,6 na wieczór
Smerfetko, czy taki układ zalecił Ci gin? Jak kiedyś rozmawiałam z immuno,to on zalecał Acard na noc, a heparynę rano 🤔 i znowu wiem, że nic nie wiem 😅agentka93 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki...