Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam, ale po prostu nie mam już w sobie żadnej wiary.
Za każdym razem przypomina mi się mój sen, sprzed 8 lat. Jeszcze męża mojego wtedy nie znałam. Śniła mi się moja nieżyjąca prababcia, powiedziała mi, ze mogę jej zadać 1 pytanie. I ja, naprawdę nie wiem dlaczego maja 21 lat zadałam akurat to, zapytałam czy będę miała kiedyś dzieci. A ona spojrzała tak na mnie smutno, pokiwala głowa i powiedziała „nie, przykro mi, nie będziesz miała”.
Obudziłam się z płaczem, wyłam jak bóbr.
W każdym miesiącu mam to w głowie.
Nie będę wam tu smutać, przetrawie to. -
Elza1234 wrote:https://zapodaj.net/plik-mSyx4ke2A8
Gradient z ostatnich 4 dni. Dziś niby cos widać, ale już trzeba podświetlać latarka.
Wyć mi się chce. Mąż już zauważył ze jestem skwaszona.. na własne życzenie zepsulam sobie urlop
No ja nie mam jak podświetlić, a widzę tę ostatnią 🙂
Bezimienna wrote:Chyba tak 😂. W każdym razie dziś na bank za wcześnie na jakiekolwiek testowanie. Ale Roszpunko, masz może owulaki? 😂 Weź zakesperymentuj i zobacz co Ci wyjdzie .
Mam hahaha nie ukrywam, że już też myślałam o owulaku 😂
W ogóle moje odkrycie i przemyślenia sprzed chwili. Moje najdłuższe fazy lutealne trwają 11 dni. No i dziś jest ten 11 dpo. To jak ja mam liczyć na mocną kreskę! Jak dzidź wciąż się jeszcze zagnieżdża! Tak teoretycznie powinnam robić test dopiero około wtorku chyba? 🤷🏼♀️17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Bezimienna wrote:Ale często objawy na @ są tymi ciążowymi. Możesz zrobić betę i będziesz miała pewność co i jak. A znajdziesz dziś jakieś labo?
Tak, Diagnostykę całodobową, więc jedynie będzie drożej.
Ja niestety nie mam żadnych objawów, np. nie bolą mnie piersi czy jajniki W ogóle nie mam takich objawów jak Wy, np. nic mnie nie boli ani nie kłuje jak mam owulację. Z początku się martwiłam, że to może przez niskie AMH ale przecież owulację mam już nie pierwszy raz potwierdzoną w usg. Chyba jestem po prostu dziwnym przypadkiem.2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Elza1234 wrote:Przepraszam, ale po prostu nie mam już w sobie żadnej wiary.
Za każdym razem przypomina mi się mój sen, sprzed 8 lat. Jeszcze męża mojego wtedy nie znałam. Śniła mi się moja nieżyjąca prababcia, powiedziała mi, ze mogę jej zadać 1 pytanie. I ja, naprawdę nie wiem dlaczego maja 21 lat zadałam akurat to, zapytałam czy będę miała kiedyś dzieci. A ona spojrzała tak na mnie smutno, pokiwala głowa i powiedziała „nie, przykro mi, nie będziesz miała”.
Nie będę wam tu smutać, przetrawie to.
Pisz nam o wszystkich swoich obawach! Po to tu jesteśmy! 😘 podobno sny interpretuje się odwrotnieElza1234 lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Elza1234 wrote:Przepraszam, ale po prostu nie mam już w sobie żadnej wiary.
Nie będę wam tu smutać, przetrawie to.
Dobrze wiem jak takie sny potrafią sponiewierać człowieka i jak mocno zapisują się w naszej pamięci Nie myśl jednak, że to był sen proroczy. Zasadą jest interpretowanie snów na opak, tzn. jeśli Ci się śni, że nie będziesz mamą to znaczy, że nią będzieszS.Roszpunka, Elza1234 lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Bezimienna wrote:Ej dziewczyny, weszłam wlasnie w kieckę z liceum 😂😂😂 ... To jest dobre uczucie. Trzeba się nacieszyć za nim stanę się hipopotamem w 🫄.
Jestem pewna, że będziesz pięknym hipopotamem 😂 #niechciesponiewiera
A kiecka taka letnia czy wizytowa?2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Jestem pewna, że będziesz pięknym hipopotamem 😂 #niechciesponiewiera
A kiecka taka letnia czy wizytowa?
Może Hashimoto przestaje mnie turbować. 😝 Zobaczymy po wynikach we wtorekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 09:12
S.Roszpunka lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Nie będę wam tu smutać, przetrawie to.
Elza chciałam jeszcze dodać, że jesteś w miejscu, w którym możesz smutać do woli. Jesteśmy tutaj po to żeby się wspierać i zawsze możesz na nas liczyć. Ja tu ciągle smutam, Ty też możesz 😘Elza1234, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Ja dzisiaj teoretycznie 4-5 dni po doszłam do wniosku że raczej nie jestem w ciąży mam zero objawów nawet prog jeszcze nie działa bo czuję się przy nim zupelnie normalnie. Głupia jestem.
Kochałam się z mężem przed chwilą i modliłam się żeby już skończył bo tak mnie jajniki bolałyDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
S.Roszpunka!!!!! ❤️❤️❤️ Oby ciemniało! Tak się cieszę, dobrze widzę ta kreske ! 🎉🎉😄😄😄
Echo, Elza - za was ciągle trzymam kciuki, nie poddawajcie się jeszcze 😘
Bezimienna - dobrze ze juz lepiej się czujesz jak o tobie myślę to tak jakbyś już była w ciazy 😁
Ja sobie pospalam a tu takie rzeczy się dzieją 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 09:53
S.Roszpunka, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Ja dzisiaj teoretycznie 4-5 dni po doszłam do wniosku że raczej nie jestem w ciąży mam zero objawów nawet prog jeszcze nie działa bo czuję się przy nim zupelnie normalnie. Głupia jestem.
Kochałam się z mężem przed chwilą i modliłam się żeby już skończył bo tak mnie jajniki bolały
Kochana, objawów możemy w ogóle nie mieć. Wiele dziewczyn nie ma zadnych, a jednak pozniej są 2 kreski. Twój bol jajników teraz w trakcie seksu, to jak najbardziej może jednak być tym objawem. Trzymam kciuki i nie puszczam 😘🤗izzy91 lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
izzy91 wrote:S.Roszpunka!!!!! ❤️❤️❤️ Oby ciemniało! Tak się cieszę, dobrze widzę ta kreske ! 🎉🎉😄😄😄
Echo, Elza - za was ciągle trzymam kciuki, nie poddawajcie się jeszcze 😘
Bezimienna - dobrze ze juz lepiej się czujesz jak o tobie myślę to tak jakbyś już była w ciazy 😁
Ja sobie pospalam a tu takie rzeczy się dzieją 🫣
😘
Też bym chętnie pospala dłużej. Ale niestety nasz pies nam nie pozwala spać 🤦🏼♀️17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:😘
Też bym chętnie pospala dłużej. Ale niestety nasz pies nam nie pozwala spać 🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 09:56
-
Roszpunko gratulacje! 🤞 Ale niespodzianka!
Babeczki, a macie tak, że po poronieniu inaczej odczuwacie dolegliwości? Ja mialam wrażenie że niemal codziennie od połowy cyklu coś mnie ciągnęło i gniotło w podbrzuszu. Wcześniej tak nie miałam. Moze nie zwracałam uwagi?👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Jednorożec89 wrote:Ja dzisiaj teoretycznie 4-5 dni po doszłam do wniosku że raczej nie jestem w ciąży mam zero objawów nawet prog jeszcze nie działa bo czuję się przy nim zupelnie normalnie. Głupia jestem.
Kochałam się z mężem przed chwilą i modliłam się żeby już skończył bo tak mnie jajniki bolały -
Jejku, trochę mnie tu nie było, a tu takie nowinki!
Roszpunka, no ja prawie z butów wypadłam!!! 🤩 Co za informacja!! Jak masz testy i Ci się chce to siknij jeszcze wieczorem, kreska może być ciemniejsza ❤️ W każdym razie mocno trzymam kciuki za jutrzejszą betę!
Echo i Elza, moje kochane, wiecie że ja nadal w Was wierzę, ale jeśli małpa przyjdzie to jesteśmy w tym razem i będziemy płakać razem. Jeśli Wam źle to wyrzucajcie z siebie co chcecie, biorę Wasze smutki na klatę i będę pocieszać.Echo, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Dziewczynki moje, jeśli klucz ptaków przynosi szczęście, to będziemy miały go dużo, bo widziałam wczoraj chyba z 15 🥹
Pomyślałam o każdej z Was 😘
https://ibb.co/m44B4Pwizzy91, Bezimienna , Echo, Wron Kraa, S.Roszpunka, Pinkflower, Butterfly23 lubią tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB