Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
Odpowiedz

Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚

Oceń ten wątek:
  • S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny w niedzielę....

No bo chyba jest druga kreska.... mąż też ją widzi. Na żywo ciut mocniej. Na zdjęciu widać ledwo co..... https://ibb.co/99jWhh8
    Jeśli jest faktycznie, to w 11 dpo (w sumie dzień przed małpiskiem) ma prawo być ledwo widoczna. W zasadzie to w poronionej ciąży była jeszcze bledsza....
    Chyba jestem w szoku.....

Echo, Butterfly23, Jednorożec89, Wron Kraa, izzy91, Lia., Iza1234 lubią tę wiadomość

• Echo Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S.Roszpunka wrote:

No bo chyba jest druga kreska.... mąż też ją widzi. Na żywo ciut mocniej. Na zdjęciu widać ledwo co..... https://ibb.co/99jWhh8
    Jeśli jest faktycznie, to w 11 dpo (w sumie dzień przed małpiskiem) ma prawo być ledwo widoczna. W zasadzie to w poronionej ciąży była jeszcze bledsza....

To nie zwalniam kciuków 🤞🤞!! Kiedy idziesz na betę 🍀❤️?

S.Roszpunka lubi tę wiadomość

• S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    To nie zwalniam kciuków 🤞🤞!! Kiedy idziesz na betę 🍀❤️?

Jutro popoludniu

Ponieważ te testy zauważyłam że nie ciemnieją po czasie, to zrobiłam jeszcze zdjęcie z lampą https://ibb.co/6Hvy3Sb chyba tu lepiej widać drugą kreskę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 06:25

Echo, Wron Kraa lubią tę wiadomość

• Echo Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, to trzymam i nie opuszczam!🤞🤞🍀🌈❤️

A jak się czujesz?

• S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    Kochana, to trzymam i nie opuszczam!🤞🤞🍀🌈❤️

A jak się czujesz?

😘😘
    Nie wiem 😂 jestem w takim szoku, że ja nic nie wiem hahaha
    Ale już się popłakałam mężowi, że ostatnio kilka razy widzieliśmy tęczę i to już był znak na pewno.
    Wczoraj miałam spadek temperatury, dziś poszybowała do góry i dlatego w sumie ten test zrobiłam.

• Echo Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S.Roszpunka wrote:

Ponieważ te testy zauważyłam że nie ciemnieją po czasie, to zrobiłam jeszcze zdjęcie z lampą https://ibb.co/6Hvy3Sb chyba tu lepiej widać drugą kreskę

To testy Rossmannowe?

Widać wyraźnie piękna kreseczkę 😍❤️ Ohhh niech już będzie jutro, nie mogę się doczekać bety 🤞🤞🍀❤️

• Echo Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic się nie zmieniło, wciąż ⚪ 😞 Jest 26dc, owulacja była prawdopodobnie w 12dc. Zgodnie z zaleceniem powinnam wykonać betę w 11 lub 12 dniu od rozpoczęcia przyjmowania progesteronu i zastanawiam się czy jest sens czekać do jutra. Mogłabym zrobić dzisiaj betę (11dzień) i już dzisiaj odstawić progesteron...

• S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    To testy Rossmannowe?

Widać wyraźnie piękna kreseczkę 😍❤️ Ohhh niech już będzie jutro, nie mogę się doczekać bety 🤞🤞🍀❤️

Tak, Rossmannowy Facelle. Jutro rano jeszcze raz nasikam na ten Rossmannowski 🙂

Echo lubi tę wiadomość

• S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    U mnie nic się nie zmieniło, wciąż ⚪ 😞 Jest 26dc, owulacja była prawdopodobnie w 12dc. Zgodnie z zaleceniem powinnam wykonać betę w 11 lub 12 dniu od rozpoczęcia przyjmowania progesteronu i zastanawiam się czy jest sens czekać do jutra. Mogłabym zrobić dzisiaj betę (11dzień) i już dzisiaj odstawić progesteron...

Zrób jutro kochana. Daj sobie jeszcze chwilkę.
    A na jaki test sikałaś?

• Echo Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S.Roszpunka wrote:
    Zrób jutro kochana. Daj sobie jeszcze chwilkę.
    A na jaki test sikałaś?

Używam Pink. Zarówno tych płytkowych jak i patyków. Nie wiem jakie są dobre, może następnym razem przetestuję doz

• S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    Używam Pink. Zarówno tych płytkowych jak i patyków. Nie wiem jakie są dobre, może następnym razem przetestuję doz

Mnie Pinki dluuuugo nie wychodziły w poprzedniej ciąży. Te Rossmanowskie już piękne a Pinki albo białe nadal albo mega blade. Tych z DOZ nigdy nie używałam.
    Ale serio zrób jutro betę ma spokojnie 😘

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S.Roszpunka wrote:

Ja na zdjęciu niestety nie widzę, ale jak mówisz, że jest to jest 🥳 ja wierzyłam bardziej w Twój cykl niż Ty 😁
    Trzymam kciuki cały czas 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jutro beta?

03.2023💔 6tc ciąża naturalna
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 7tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 8tc (FET 3.1.2)
    03.2026 💔 8tc ciąża naturalna
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echo wrote:
    Echo jeśli chcesz, możesz zrobić betę dzisiaj 😘

03.2023💔 6tc ciąża naturalna
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 7tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 8tc (FET 3.1.2)
    03.2026 💔 8tc ciąża naturalna
  • S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Ja na zdjęciu niestety nie widzę, ale jak mówisz, że jest to jest 🥳 ja wierzyłam bardziej w Twój cykl niż Ty 😁
    Trzymam kciuki cały czas 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jutro beta?

Tak, jutro popołudniu 😀

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roszpunka nie chce Cię nakrecac ale ja ją widzę.

Echo pinki słabo się odbarwiają

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Roszpunka nie chce Cię nakrecac ale ja ją widzę.

Echo pinki słabo się odbarwiają

No właśnie ja kurcze też ją widzę hahaha a jak mój mąż ją widzi, to już musi tam być hahahaha

• Bezimienna Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S.roszpunka ja widzę i to bez zbędnego przyglądania się! Ja jestem słaba w wypatrywaniu cienia cienia, więc jeśli widzę, to znaczy że jest i to mocna kreska 🤣. Uprzejmie się prosi iść jutro na betke 😂.

U mnie w końcu spadek tempki ze stanu podgorączkowego. Na 36,92, niech jutro się utrzyma, a sobie zatestuje 🤣.

Echo, ja robiłam pinka płytkowego, beta wtedy była 360 kreska ledwo co widoczna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 07:37

👩 31 l.
    AMH 2,72
    MTHFR, PAI: hetero
    Hashimoto

🧔🏻‍♂️ 36 l.
    Obniżone wyniki nasienia.

02.03.2023 - 💔 5+6

29.04.2026 👶 - 3,1 kg 👀 , it’s a boy 😍

preg.png
  • S.Roszpunka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezimienna wrote:
    S.roszpunka ja widzę i to bez zbędnego przyglądania się!

U mnie w końcu spadek tempki ze stanu podgorączkowego. Na 36,92, niech jutro się utrzyma, a sobie zatestuje 🤣.

Echo, ja robiłam pinka płytkowego, beta wtedy była 360 kreska ledwo co widoczna

No to czekam na Twój jutrzejszy test 😀😍

Te Pinki to serio są jakieś dziwne

• Bezimienna Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się w końcu nie czuje jak g. Więc też pełen sukces. Ciekawe jak długo, aczkolwiek myślę, że to zasługa też ibuprofenu. Stwierdziłam, ze z nim zaryzykuję, bo na mnie paracetamol słabo działa, a chciałam w nocy się wyspać, więc wzięłam na noc. 😂

S.Roszpunka, Echo, Pinkflower lubią tę wiadomość

👩 31 l.
    AMH 2,72
    Hashimoto

🧔🏻‍♂️ 36 l.

02.03.2023 - 💔 5+6

preg.png
  • Bezimienna Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucam, moje testy styczniowe. Zobaczcie na ten dramat z pinkiem 🤣
    https://ibb.co/J3dPv4r

👩 31 l.
    AMH 2,72
    Hashimoto

🧔🏻‍♂️ 36 l.

02.03.2023 - 💔 5+6

preg.png
‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ