Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje moje wszystkie dziękuję za kciuki
Tak betka malutka ale ciążowa 7,69 mIU/ml
Przepraszam, że tak późno ale dziewczyny znowu ze szkołą cyrk rozpoczęły i były gadki umoralniające , zakazy i nakazy, ech....nie ma ja się cieszyć nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 22:34
PodwojnaMama, Rybaaaa, Grochpaproch, MamaTuśka, Enii lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMama ale masz super suwaczek Już Cię dopisałam do listy
A teraz osoby które ostatnio nic nie pisały (tak mi się przynajmniej wydaje) więc teraz tutaj piszę i poczekam z dzień może ktoś się odezwie:
Jaspis
Lorien
lithe123
Muminka83
cos kojarzę że pisała jeszcze P_aulinaaa29 tylko ostatnio coś się nie odzywa ale to może chwilowe ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 23:22
-
nick nieaktualnyAria ale jakie ladne testy przy takiej becie wyszly. Wszystkie testy jakie robilas byly o czulosci 10? Fajnie wiedziec gratki kochana. Jak maz zareagowal?
A za dziewczyny kciuki by nadrobily to co trzeba
Normalnie czytalam dzisiaj posta Hilary jak pisala ze jej glupio ze ona w ciazy a my nie a tutaj taki wysyp nagle teraz kolejne parami fasolki niech sie pojawiajaBasik83, Hilary, karolinams lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMama wrote:Aria ale jakie ladne testy przy takiej becie wyszly. Wszystkie testy jakie robilas byly o czulosci 10? Fajnie wiedziec gratki kochana. Jak maz zareagowal?
A za dziewczyny kciuki by nadrobily to co trzeba
Normalnie czytalam dzisiaj posta Hilary jak pisala ze jej glupio ze ona w ciazy a my nie a tutaj taki wysyp nagle teraz kolejne parami fasolki niech sie pojawiaja
Własnie nie dwa pozostałe 25 i i tak bladzioch był
Mąż nie wie jeszcze, nie przechodzi mi przez gardłoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 23:03
-
Aria gratulacje!!!!!!!!!!!
Jeżeli dobrze pamiętam to teraz twój mąż przez resztę życia będzie spał w prezerwatywach?
A co do tego usuwania z listy, to może ustalimy ze jak się ktoś nie odzywa przez jakiś ustalony okres np miesiąc czy dwa to wtedy jest usuwany?Basik83, Hilary, aria40, Justi77 lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny, bo właśnie skumałam... Moje szczęśliwe cykle w 2 i obecnej ciąży były po wykupieniu na miesiąc abonamentu w OF :-o tylko w obu przypadkach po owu, haha. Chciałam, żeby mi liczyło dpo i % prawdopodobieństwa ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 23:09
Basik83, aria40, Justi77 lubią tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:A dziewczyny, bo właśnie skumałam... Moje szczęśliwe cykle w 2 i obecnej ciąży były po wykupieniu na miesiąc abonamentu w OF :-o tylko w obu przypadkach po owu, haha. Chciałam, żeby mi liczyło dpo i % prawdopodobieństwa ciąży
powiem Ci że mi się skończył abonament tydzien temu i tak się wahałam czy trzy mce czy miesiąc ale stwierdziłam że miesiąc, jak sie nie uda to zastanowię się nad sensem starań