Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:Cześć Dziewczyny!!!! odzywam się więc i proszę mnie z żadnej listy nie usuwać!!!!!! Rybka ale piękna krecha!!! ja też taką chcę!!!!! jeszcze tydzień czekania..... no i pytanko mam do Was - w czwartek mam dentystę, a raczej chirurga, będzie mi ząb usuwał zapewne w jakimś znieczuleniu! powiedzieć mu o staraniach? boję się że mnie nafaszeruje jakimiś lekami..... a w ogóle to BOJĘ SIĘ tam iść
Rybaaa jakie krechy śliczne
Aria, jestem bezwstydnie ciekawska....jak Mąż zareagował?, z tym spaniem w prezerwatywach do końca życia to miałam ubawWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 08:19
aria40, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:przykro mi Basik, ale powiem Ci że mnie kaszel męczy od pół roku , tez podejrzewam alergię.
Uwaga próby testów
https://zapodaj.net/0af233a1f2882.jpg.html
Czemu to nie działa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 08:17
-
Justi77 wrote:Też mam tak samo...hmm może powiedz,że już jesteś w ciąży to obejdzie się z Tobą jak z jajeczkiem i inne znieczulenie dostaniesz.
Rybaaa jakie krechy śliczne
Aria, jestem bezwstydnie ciekawska....jak Mąż zareagował?, z tym spaniem w prezerwatywach do końca życia to miałam ubaw
Chyba dziś powiem, ale wiem, że będzie wkurw na maxa. Mam nadzieję, że nie wygarnie mi, że mu życie zmarnowałam. Chociaż obstawiam dwie reakcje:
1. milczenie/udawana obojętność
2. komentarz w stylu " Dopięłaś swego" lub "postawiłaś na swoim"
A wy jak myślicie? Raczej się nie wzruszy co? -
simon86 wrote:Cześć Dziewczyny!!!! odzywam się więc i proszę mnie z żadnej listy nie usuwać!!!!!! Rybka ale piękna krecha!!! ja też taką chcę!!!!! jeszcze tydzień czekania..... no i pytanko mam do Was - w czwartek mam dentystę, a raczej chirurga, będzie mi ząb usuwał zapewne w jakimś znieczuleniu! powiedzieć mu o staraniach? boję się że mnie nafaszeruje jakimiś lekami..... a w ogóle to BOJĘ SIĘ tam iść
ja też w poniedziałek idę do dentysty. Strasznie się boję. A co do znieczulenia, powiedz mu, że podejrzewasz że możesz byc w ciąży. I powinien dać Ci znieczulenie dla ciężarnych.
Mój wykres jakis taki dziwny, myślałam, że owu była 12 dc, ale temp jakaś taka niska cały czas. Może trafił mi się bezowulacyjny...02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
ten to 10
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/593dd84045d1.jpg
ten 25
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db86c9262d1d.jpg
Ja już nie wierzę w czułość testów. Tak więc widzicie po tych zdjęciach, że szczerze polecam test facelle strumieniowy teraz w rossmanie 5,99Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 08:29
karolinams, PodwojnaMama, Hilary, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:Chyba dziś powiem, ale wiem, że będzie wkurw na maxa. Mam nadzieję, że nie wygarnie mi, że mu życie zmarnowałam. Chociaż obstawiam dwie reakcje:
A wy jak myślicie? Raczej się nie wzruszy co? -
aria40 wrote:ten to 10
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/593dd84045d1.jpg
ten 25
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db86c9262d1d.jpg
Ja już nie wierzę w czułość testów. Tak więc widzicie po tych zdjęciach, że szczerze polecam test facelle strumieniowy teraz w rossmanie 5,99 -
aria40 wrote:Chyba dziś powiem, ale wiem, że będzie wkurw na maxa. Mam nadzieję, że nie wygarnie mi, że mu życie zmarnowałam. Chociaż obstawiam dwie reakcje:
A wy jak myślicie? Raczej się nie wzruszy co?
Nasza 3 ciąża to była wpadka totalna. Owu przesuneła się o tydzien i zaszłam w 7dc. Jak się dowiedział, to parę dni się nie odzywał, a później powiedział że go oszukałam.
Ale jak prztrafił to było już ok. A jak się dowiedział, że dziewczynka to już w ogóle się cieszył. No ale skonczyło się jak się skonczyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 08:32
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Aria ❤
Ciężko powiedzieć trzymam kciuki by było ok ❤
To inne jest znieczulenie dla ciężarnych? Mnie tez czeka wyrwanie
Edit u nas przy drugim było tak ze po wszystkim powiedziałam ze chyba ovu mam bo brzuch mnie boli. Usłyszałam "i teraz mi to mówisz"Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 08:35
💗5 💗
-
magada wrote:Nasza 3 ciąża to była wpadka totalna. Owu przesuneła się o tydzien i zaszłam w 7dc. Jak się dowiedział, to parę dni się nie odzywał, a później powiedział że go oszukałam.
Ale jak prztrafił to było już ok. A jak się dowiedział, że dziewczynka to już w ogóle się cieszył. No ale skonczyło się jak się skonczyło.
Tulę kochana, wyobrażam sobie przez co przeszłaś. Mój w 4 ciąży też nie zareagował źle, gorzej chyba było w 3 ale ja się bardzo bałam, że będzie zły. Po poronieniu obiecał, ze spróbujemy, a całkiem niedawno wyznał, że chciał mnie tylko pocieszyć -
nick nieaktualnyAria, może nie bądź aż taką pesymistką ? skoro chodził do łóżka z Tobą to raczej zdawał sobie sprawę,że może coś wyskoczyć .
Nie zadręczaj się proszę, na spontanie mu powiedz najlepiej i bez względu na reakcję to jest Wasz piękny czas poza tym facet musi się oswoić przecieżkarolinams lubi tę wiadomość
-
aria40 wrote:Tulę kochana, wyobrażam sobie przez co przeszłaś. Mój w 4 ciąży też nie zareagował źle, gorzej chyba było w 3 ale ja się bardzo bałam, że będzie zły. Po poronieniu obiecał, ze spróbujemy, a całkiem niedawno wyznał, że chciał mnie tylko pocieszyć
Mój też powiedział, że wymusiłam na nim zgodę na kolejne starania. Bo wie jak bardzo przeżyłam śmierć naszej córki. On zresztą też. Ale się boi...
Choć jak mu powiedziałam, że mógł mi wcześniej powiedzieć, że się rozmyslił to bym nie wydawała kasy na lekarstwa. To powiedział, żebym brała. No i jak ja mam z nim wytrzymać?02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka