Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 wrote:Tulę kochana, wyobrażam sobie przez co przeszłaś. Mój w 4 ciąży też nie zareagował źle, gorzej chyba było w 3 ale ja się bardzo bałam, że będzie zły. Po poronieniu obiecał, ze spróbujemy, a całkiem niedawno wyznał, że chciał mnie tylko pocieszyć
aria40, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
Aria bo tacy sa faceci. Moj tez chcial trzecie, później ze sam nie wie ( czy nas stać i takie tam). Następnie jak sie prawie poryczałam to pytał sie czy jestem pewna itd.. Znając życie znow w lipcu przy staraniu uslysze " na pewno?".
Faceci chyba jednak inaczej podchodzą, czują ciężar odpowiedzialności finansowej, zapewnieniu bardzo dobrych warunków itd. A my kobiety emocjonalnie reagujemy.
💗5 💗
-
Aria bo tacy sa faceci. Moj tez chcial trzecie, później ze sam nie wie ( czy nas stać i takie tam). Następnie jak sie prawie poryczałam to pytał sie czy jestem pewna itd.. Znając życie znow w lipcu przy staraniu uslysze " na pewno?".
Faceci chyba jednak inaczej podchodzą, czują ciężar odpowiedzialności finansowej, zapewnieniu bardzo dobrych warunków itd. A my kobiety emocjonalnie reagujemy.
💗5 💗
-
Wiesz co zgodzę się z tym, ze tacy są faceci. W naszym przypadku odpowiedzialność finansową dzielimy na pół, więc nie dźwiga jej sam. Tak się zastanawiam, czy ja się nie załapię na model macierzyńskiego mam pół roku i ojciec pół roku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:Wiesz co zgodzę się z tym, ze tacy są faceci. W naszym przypadku odpowiedzialność finansową dzielimy na pół, więc nie dźwiga jej sam. Tak się zastanawiam, czy ja się nie załapię na model macierzyńskiego mam pół roku i ojciec pół roku?
o kurde ....Aria taka ma być zmiana???? -
nick nieaktualny
-
Aria kochana nie przejmuj się oni są z innej planety... jak mój się zachował chyba nie musze przypomninac. Wczoraj jak okazało się że mam za dużo cukru ( pewnie będę miała cukrzyce) to wiadomo dieta to ten na mnie z pyskiem, że czemu on ma cierpiec przez moją głupotę bo mogłam nie zachodzić w ciążę przrciez. Na pocztaku przykro mi się zrobiło, ale w dupie to mam skoro mu coś nie pasuje to trudno może nie jeść tego co ugotuje i niech sam sobie upiecze ciasto... krzyż na drogę. Przejdzie mu oni nie myślą co mówią, że to też potrafi ranić. Sama siebie nie zapłodnilas a jeśli on uważal tylko w teoretycznie dni plodne to tylko gratulowac glupoty, skoro napewno nie chciał kejnego. Zobaczysz jak urodzi to zakocha się na amen
Co do macierzyńskiego faktycznie czytałam te zmiany haha jestem ciekawa ilu tatuś ów pójdzie na temat układ:)Justi77, aria40 lubią tę wiadomość
-
Mamabyc3 - dobrze, że nie przejęłaś się gadaniem męża.... Co do cukrzycy to spokojnie moja siostra też miała w ciąży a po niej wszystko do normy wróciło.
Ja tam nie widzę, tatusiów zostających w domach z dziećmi co 10 może by poszedł na ten układ.PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Dziewczyny ale piekne krechy i nie dajcie sie juz zwariowac z tymi betami, po co sie stresowac czy rosnie czy nie, jak kreseczki sciemnialy tzn. ze pieknie rosnie u mnie zawsze brak ciemniejacej kreski oznaczalo tylko jedno.
Aria ale w szoku jestem ze Facelle tak pieknie wyszedl a ten 10 tak slabo. Ja nigdy tych Facelle nie kupowalam, ale musze zaczac
Enii wiesz jak mialam 18 lat i mialam bliskich przyjaciol blizniakow 18 letnich a ich mama 50 lat zaliczyla wpadke. Jeju jak oni sie wstydzili. No mowie Ci a jak siostra im sie urodzila to klutnie byly o spacery he he i mama nie miala szans z wozkiem pochodzic. Swiata poza siostra nie widzieli he he
Dziewczyny wiecie ja naprawde jak czytam zachowania Waszych facetow to nie rozumiem jeju jezeli facet nie chce miec juz dzieci to moze niech idzie podwiazac sobie jaja ze tak brzydko powiem i problem sie skonczy. Przeciez skoro skoro chca sexu bez gumki czy nawet przerywany to wiadomo ze z tego moga byc dzieci.
Rozumiem ze jest Wam smutno i sie martwicie i przykro mi ze nie mozecie tej radosci z II kreseczek wspolnie obchodzic. U mnie w zwiazku jest inaczej. Moj maz to i 5 chcialby miec a to ja sie bardziej wachalam nad 3 ale zycze Wam zeby byla ta radosc i milosc od pierwszego spojrzenia na maluszka
Pari a Ty ile jestes dpo? nieustajace kciuki by kreseczka ciemniala
Enii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, u mnie też jest tak że mąż chce bardzo. Ja raz tak, czasem znowu waham sie, to mi mąż ostatnio powiedział, że będziemy się kochac w te dni, kiedy będę chciała Ale tak w ogóle to kiedys mi powiedział, ze on mnie na pewno nie zmusi, bo to ja będe w ciąży, i ze ja będę rodzić, więc to bardziej moja decyzja. Był ze mną przy narodzinach dzieci to wie ile my kobiety się tam nacierpimy. Ale nie ma nic piękniejszego od uczucia, kiedy po porodzie przytulasz to malenkie cieplutkie dzieciątko Oooo, ale się rozmarzyłam
A apropo sexu przerywanego, to kuzynka mojego męża, 42 lata,z takiego sekxu w listopadzie urodziła synka A dzieci ma 19 i 21 lat -
nick nieaktualnyaria40 wrote:dziewczyny wiecie że czeka mnie 4 cc? brrrrrrrrr
Aria Kochana, rozumiem Cię... u mnie 3cc i też brrrr, masakra....
ps. proszę nie myśl,zawsze są plusy i minusy, dzieciątko nie będzie wymęczone trudami poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 10:46
-
nick nieaktualnyWidze dziewczyny ze kazda ma strach przed cc. U mnie tez bylaby 3 i nieraz sobie mysle ze gdybym zrezygnowala ze staran to przynajmniej plus taki ze juz nie bede miec cc he he
Marti ti nasi faceci podobnie mysla
Basik zdrowka
Wiecie co? Niby jestem 4dpo a wlasnie pojawil mi sie sluz mega rozciagliwy i nie wiem o co chodzi??? Nigdy tak nie mialam i brzuch mnie strasznie @ zaczal bolec. Czy to mozliwe zeby byla 2 owulka? -
nick nieaktualny