Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju dziewczyny!!!ale wysyp!!!!
Aria gratuluje!!!co na fb sie nie chwalilas!!!!?????
Czekamy na bete!!!
Pari rowniez po cichu gratuluje-migaczaca kreska po poludniu wrozy bardzo dobrze!!!!
Aaaaa ale fajnie!!!
cos w tym jest,ze szczescie lubi chodzic parami:)))a u nas trojkami:)))
Oby faktycznie tak bylo!!!Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualnyAria, co z tą betą,pisz , bo my tu jajko zniesiemy zaraz
Madzik34, widzę,że masz problem z tarczycą, mam pytanie do Ciebie, mam najniższy winik w swojej historii chyba... TSH 0,695 ( zakres 0,555-4,78) zawsze miałam w okolicach 2 właśnie i czy orientujesz się czy lekarze coś z tym robią tzn. ponoć najlepiej jak wynik jest 1 i tak sobie dumamMadzik34 lubi tę wiadomość
-
Justi77 wrote:Aria, co z tą betą,pisz , bo my tu jajko zniesiemy zaraz
Madzik34, widzę,że masz problem z tarczycą, mam pytanie do Ciebie, mam najniższy winik w swojej historii chyba... TSH 0,695 ( zakres 0,555-4,78) zawsze miałam w okolicach 2 właśnie i czy orientujesz się czy lekarze coś z tym robią tzn. ponoć najlepiej jak wynik jest 1 i tak sobie dumam
W takim wypadku moga ci lekko zmniejszyc dawke....choc moga rownie dobrze nic nie zrobic:)
Bierzesz 75euthyrox?jesli tak to np.dadza ci 50...ale to pewnie zalezy od lekarza:))
A zle sie czujesz?Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik34 wrote:W takim wypadku moga ci lekko zmniejszyc dawke....choc moga rownie dobrze nic nie zrobic:)
Bierzesz 75euthyrox?jesli tak to np.dadza ci 50...ale to pewnie zalezy od lekarza:))
A zle sie czujesz?
No właśnie ja nic nie biorę...jestem w normie,ale w granicy....
Ogólnie to nerwowa jestem i to tyle i aż tyle... -
Justi77 wrote:No właśnie ja nic nie biorę...jestem w normie,ale w granicy....
Ogólnie to nerwowa jestem i to tyle i aż tyle...
Hmm w takim wypadku to nie sadze aby cos ci lekarz dal.
Ja mialam niedoczynnosc czyli ponad norme tsh.
Przy nadczynnosci tez sie bierze leki,ale chyba inne-nie daje glowy.
Generalnie to nadczynnosc w ciazy jest mniej niebezpieczna wiec lekarze nie zawsze lecza ja od razu,ale najlepiej skonsultuj go z endokrynologiem:)))
Madzik
Mama 3 corek:)