Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJajo zniose do wynikow bety Aria a ktory to cs byl? Mezowu juz cos mowilas?
Rybaaa to kciuki trzymam by ten Piatek to tylko formalnosc i na pewno o wiele lzej Ci bedzie jak corcia w przedszkolu bedzie
A tesciowa dobra ha ha mine pewnie niezla zrobi jak sie u Was dowie kiedy powtarzasz test?
Z tym wezlem nie pomoge bo nigdy sie z tym nie spotkalam ale jak dziewczyny radza morfologie zrobic to bym tak zrobila.
Hilary no ja na meza nie mam co narzekac. Wspanialy z niego czlowiek. W domu po pracy do roboty sie garnie sam. Uwielbia gotowac. Z dziecmi sie bawic itp. I do tego jak moze to mnie rozpieszcza taki moj prawdziwy przyjaciel od serca. Ale Twoj moze tez kiedys Cie czym zaskoczy
A z brzuszkiem tak pomyslalam ze moze i dobrze ze nie rosnie jak wariat bo bedzie Ci po prostu latwiej przy dzieciach z mniejszym a pozniej jeszcze wyskoczy ze sie nadzwigasz
Pari kciuki ogromne
Nie wiem czemu ale tak sobie mysle ze te Lato bedzie dla nas piekne i kazda z nas bedzie zafasolkowana i niech sie sprawdziJusti77, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pari wrote:Glowa mnie piekielnie boli ..umieram
Zakupilam dwa testy ..jeden zrobiony choc nie z porannego ..cos tam majaczy teoretycznie ale nie wiem czy to mize nie miejsce tylko takie niby "wglebienie" jak na kreskę.. Za 2-3 dni powtórka najwyzej jak @ nie przyjdzie trzymajcie kciuki moocno
Trzymam mocno i nie puszczam:)02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
PodwojnaMama, jutro zrobie, to będzie w terminie @. Nawet jakbym chciała to nie mam testu na dziś mąż dopiero ma kupić (o ile nie zapomni). Wolę z porannego coby się nie rozczarować. I może uda mi się zrobić betę (w co wątpię niestety.., bo rano nie ma mi kto z dziećmi zostać, a w labo chyba do 11 pobierają).
A co do młodej, to już nie o mnie chodzi.. ona się rwie do dzieci, a ja nie mam jak cały czas z nią na placu zabaw być... Ale to na pewno, będzie lżej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 16:25
-
nick nieaktualnyKarola wiesz mojego syna do telefonu czy tableta nie ciagnie ale do komputera to juz tak i dlatego takie wyjazdy i odpoczynek od tej elektroniki sa swietne. Dzieci poznaja jakie kiedys my mielismy dziecinstwo, chociaz moj syn z corka to i tak do wieczora na dworzu biegaja bo sasiedzi maja dzieci w tym samym wieku, wiec super bo tak to pewnie ciezko by bylo jakby dzieci zadnych nie bylo.
Hilary mam prosbe jak bedziesz na 1 stronie cos poprawiac to prosze wpisz mnie bo mnie nie ma wiek za miesiac urodziny to wpisz juz 34 lata i syn i corka
Rybaaa oj jak ja to znam. Moja corcia jak miala 2 latka to zaprowadzajac brata do przedszkola tak plakala bo chciala do dzieci. Kazdego ranka to byl koszmar ja stamtad sila wyciagac i w koncu dyrektorka zalatwila nam miejsce i majac 2,5 roczku biegala juz szczesliwa do przedszkola. Nigdy mi nie plakala i nie miala zadnych problemow z akceptacja -
nick nieaktualny
-
Pari jak ci coś tam wyszło nie z porannego moczu to myślę że jak zrobisz rano to będzie ładna druga kreska !
O jacie jak fajnie ze coś się ruszyło:)
PodwójnaMama ja na swojego też nie narzekam bo jest bardzo dobry ale z takich
romantyczności i do niespodzianek to mu daleko :od zawsze mówi że boi się czy mi się spodoba itd no i prawda jest też to że przez większość czasu długo pracuje wiec nie ma głowy ani czasu do takich rzeczy.
o widzisz nawet nie zauważyłam że Celinka nie ma. Trochę długa ta lista się zrobiła i pewnie dlatego. W ogóle jest kilka osób które się pojawiły a teraz już dłuższy czas się nie odbywają myślcie że je usunąć ? Tzn widziałam na innych wątkach że najpierw się je przywołuje na form a jak nie ma odzewu to wtedy kasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 17:03
-
Mambyc3 hehe no ja w sumie nie narzekam że jeszcze brzucha nie mam takiego dużego o ile oczywiście z dzidzią wszystko ok
Wizytę mam w ten czwartek ale to tylko wizyta bo usg mam tylko 3 razy więc teraz wypada połówkowe jakoś koniec czerwca/początek lipca.
Mam tylko nadzieję że na wizycie l4 dostanę
-
nick nieaktualnyPodwojnaMama wrote:Karola wiesz mojego syna do telefonu czy tableta nie ciagnie ale do komputera to juz tak i dlatego takie wyjazdy i odpoczynek od tej elektroniki sa swietne. Dzieci poznaja jakie kiedys my mielismy dziecinstwo, chociaz moj syn z corka to i tak do wieczora na dworzu biegaja bo sasiedzi maja dzieci w tym samym wieku, wiec super bo tak to pewnie ciezko by bylo jakby dzieci zadnych nie bylo.
Ja jak opowiadam moim dziewczynom,że za dzieciaka to w gumy się grało, podchody ,szaleństwa na rowerze lub sami robiliśmy coś i się woziliśmy to córki też tak chciałaby,ale większość ich koleżanek to woli siedzieć przed komputerem niż na dwór wyjść....szkoda
Rybaaa oj jak ja to znam. Moja corcia jak miala 2 latka to zaprowadzajac brata do przedszkola tak plakala bo chciala do dzieci. Kazdego ranka to byl koszmar ja stamtad sila wyciagac i w koncu dyrektorka zalatwila nam miejsce i majac 2,5 roczku biegala juz szczesliwa do przedszkola. Nigdy mi nie plakala i nie miala zadnych problemow z akceptacja
PodwojnaMama,
Fajna dyrektorka, dobry człowiek. -
Pari ja cie... Jakie szczęście nastepne kochane moje kobietki
Juz po cichu gratuluję
PodwojnaMama no moi maja jednego kolege ale to malo, w blokach zawsze więcej dzieci, a na takich osiedlach domkow slabo. Dlatego ciagnie ich do elektroniki.
-
Hilary wrote:Mambyc3 hehe no ja w sumie nie narzekam że jeszcze brzucha nie mam takiego dużego o ile oczywiście z dzidzią wszystko ok
Wizytę mam w ten czwartek ....
Mam tylko nadzieję że na wizycie l4 dostanęHilary lubi tę wiadomość