Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolcia bylo mi zle ze tak Was zostawilam i nawet do meza mowilam, ale to bylo tak ze maz zalatwil wszystko i tylko mialam czas na spakowanie sie ale powiem Wam ze bylo mi to potrzebne i bynajmniej nie myslalam czy ostatnio cos bylo czy nie.
A teraz sie mega ciesze ze jestem juz z Wami, tylko oby ten spokoj we mnie pozostal ha ha
MamaTuska przykro mi z powodu straty, ale ciesze sie ze sie podnosisz i walczysz dalej
Hilary jeju u Ciebie juz taki tc, w szoku jestem ale czas leci a dzidzius przesliczny
I w ogole ciesze sie bardzo ciezaroweczki ze u Was i maluszkow wszystko dobrze
Przeczytalam ze na FB poszlyscie i zamarlam ze koniec watku ale super ze jednak nie bo ja konta na FB nigdy nie mialam i nie chce miec, wiec ciesze sie ogromnie ze tu jestesmykarolinams, Hilary, Justi77 lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMama wrote:Karolcia bylo mi zle ze tak Was zostawilam i nawet do meza mowilam, ale to bylo tak ze maz zalatwil wszystko i tylko mialam czas na spakowanie sie ale powiem Wam ze bylo mi to potrzebne i bynajmniej nie myslalam czy ostatnio cos bylo czy nie.
Przeczytalam ze na FB poszlyscie i zamarlam ze koniec watku ale super ze jednak nie bo ja konta na FB nigdy nie mialam i nie chce miec, wiec ciesze sie ogromnie ze tu jestesmy
no znikłaś znikłaś, ale takie coś jest potrzebne, a jak kontakt z dziećmi od razu inny jak nie siedzą w telefonach przynajmniej ja tak mam z moimi jak na działkę pojedziemy
Zawsze można fikcyjne konto założyć, ale wiesz co ja czasem na fb nie mogę się połapać gdzie ktoś coś pisał -
aria40 wrote:https://zapodaj.net/9868c2fa0d7d8.jpg.html
Widzę bldzioszka...super..Trzymam kciukasy mocno.. Jak pisałas o tym tescie pink akurat byłam na rehabilitacji z mlodszym i prawie sie popłakałam z wiadomości. Ja tez taka blada miałam ( albo i gorszą bo tylko pod swiatło było widać )karolinams lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
Witaj PodwojnaMama po przerwie
życzę, że przywiozłaś "coś" więcej poza lepszym humorem z urlopu czekamy na testowanie
Dziękuję, Karolina, 50% szans, że się sprawdzi
Marti, ja mam refluks. Pytaj
A co do innych, no mam nadzieję, że się nie rozczaruję. Maluszków u nas w rodzinie dostatek. Na dniach moja siostra ma rodzić, bratowa po poronieniu w lutym też się stara o kolejną ciążę, no ale z 6 rodzeństwa, to ja, najmłodsza, jako pierwsza (i może jedyna) będę miała więcej niż 2 dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 12:21
Marti83, karolinams lubią tę wiadomość
-
karolinams wrote:podczepiam się do pytania
w poniedziałek serducho na płodnym śluzie. W czwartek/piątek owulka. W czwartek jeszcze był przerywaniec.
facelle i check&go mega bladziochy, chyba jestem w ciąży
ps. byłam na becieEnii, karolinams, Marti83, Justi77, majamia lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:w poniedziałek serducho na płodnym śluzie. W czwartek/piątek owulka. W czwartek jeszcze był przerywaniec.
ps. byłam na becie -
aria40 wrote:w poniedziałek serducho na płodnym śluzie. W czwartek/piątek owulka. W czwartek jeszcze był przerywaniec.
ps. byłam na becie -
Aria nie chyba:) jesli testy wychodza to jest ciaza:)
Czyli 3/4 dni przed owu. Moze jest i nadzieja u mnie. U mnie byl pełny w 8dc a owu chyba w 12dc. W miedzy czasie tez byly ale przerywane.karolinams lubi tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
magada wrote:Aria nie chyba:) jesli testy wychodza to jest ciaza:)
Czyli 3/4 dni przed owu. Moze jest i nadzieja u mnie. U mnie byl pełny w 8dc a owu chyba w 12dc. W miedzy czasie tez byly ale przerywane.
Jaki piękny miesiącmagada lubi tę wiadomość