Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti, ja już dziś z powrotem na ziemi. Nie myślę, bo i tak będzie się meeega dłużyć do 1. wizyty. Spróbuję zrobić betę w tym tyg, dla swojego spokoju, że dobrze przyrasta. A wizytę planuję nie wcześniej niż za 3 tyg. Z nadzieją, że już będzie serduszko
Pochwalić rodzinie chcę dopiero po potwierdzeniu żywej ciąży, i tym stresuję się najbardziej, bo mamę widuję praktycznie codziennie i ciężko będzie. Zresztą pewnie zaraz będę przysypiać gdzie się da (tak było w obu poprzednich) i mama może się zorientować, heh.
I mimo, że ogólnie mam to gdzieś to inni pomyślą, ale boję się reakcji najbliższych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 10:38
-
Rybaaaa wrote:I mimo, że ogólnie mam to gdzieś to inni pomyślą, ale boję się reakcji najbliższych...
Ja tylko życzę siurkaRybaaaa lubi tę wiadomość
-
Rybko ja zawsze robię na czczo ale zapytaj w labo bo chyba nie koniecznie trzeba być na czczo Jak masz dobry kontakt z mamą to na pewno będzie Ci ciężko ukryć
A innymi się nie przejmuj, tak jak to mówi moja koleżanka w pracy, szkoli mnie tu bo ja sie też zawsze wszystkim przejmuje: codziennie rano przychodząc do pracy nie myśł, kto Ciebie lubi, tylko pomyśl sobie kogo Ty tu lubisz I rzeczywiście jest łatwiej. A najbliżsi na pewno będą Was wspierać Byc moze dla niektórych może to być na początku szok (tak jak mój teściu zareagował na 3 ciążę to ...) ale oswoją się z tą myślą. A jak zobaczą bejbika to skradnie ich serca, zobaczysz -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ojeju nie bylo mnie ponad 2 tyg. i weszlam na ostatnie strony zeby chociaz luknac czy wszystko ok u Was a tutaj takie wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rybaaa i Ari dziewczyny mega gratki i mega kciuki za zdrowe i nudne ciaze!!! Ach cudownie
Ari bladzioch jest ale pieknie widoczny
Nie bylo mnie kobietki bo bylismy na krotkim urlopie takim spontanicznym zostawilismy telefony, laptopy io cala reszte w domu i pojechalismy odsapnac z dala od sieci, tylko my i dzieci. Byl cudowny sex bez spiny, nawet nie myslalam czy sa dni plodne czy nie a wczoraj wrocilismy i jestem juz po owulce kilka dni i na spokojnie bede sobie czekac
Witam sie z nowymi dziewczynami ktore doszly pod moja nieobecnosc
I trzymam kciuki za testujace niebawem mi testowanie wychodzi na 1 Czerwca w Dzien dziecka, chcialabym do terminu wytrzymac chociaz raz
Milego dnia dziewczynkikarolinams, Marti83, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:No to po imprezie, było miło.
Rybaaa to jest po prostu nius mca, strasznie Ci gratuluję kochana. Ja jestem bardzo ciekawa, czy bym zaszła od razu, gdyby mój m. strzelał w owulkę. Ale on nigdy się nie odważy. Nie czuję się ciążowo, obstawiam negatyw jutro. Trochę mnie brzuch na @ pobolewa
A Ty Rybko? Jakie masz objawy?
Aria widze mine Twojego meza ktory nie strzelal w owulke a ciaza jest a ile dni przed owulka serduszkowaliscie?