Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 wrote:negatyw dziewczyny
Rybaaaa wrote:A z tym spaniem to zawsze najlepiej się śpi jak zostaje mało czasu ja tsk mam przynajmniej, ale jak przychodzi pobudka...
Karolina w owu ale też i przed i kto to wie, który to był sprytniejszy M mówi, że przeczucie ma, że baba będzie..
majamia wrote:Karolinams - to najgorsze kiedy zasnac nie mozna, a jak przychodzi jakas godzina, to juz nawet nie wolno, bo sie bardziej zmeczonym bedzie niz kiedy sie nie spiRybaaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, widzę że jakas ciężka noc dla większości była ja nie mogłam spać i zasnęłam dopiero o 1 a o 5,15 już na nogach No i jeszce zadzwinili mi ze żłobka, że mały ma zapalenie spojówek i muzę go odebrać Jak dobrze, że mój mąż go teraz zabrał, bo na zmianę bierzemy na dzieci opiekę. Tzn. on pójdzie tylko na trzy dni, ja wezmę czw i pt; w jego pracy maja takie powalone zasady, ze jak ktoś jest na L4 dłużej niż 3 dni to już ma po premii i choćby nie wiadomo jak się starał to d...a, ehhh...
Aria przykro mi ale trzymam kciuki za nastepny cykl
Mama Tuśka wspieram Cię mocno :-* ja też straciłam fasolkę i tez musiałam miec zabieg, to było 15 mama 2011, a w ciąże z synkiem zaszłam w listopadzie 2011. Trzymam za Ciebie mocno kciuki
Rybko jak samopoczucie dzisiaj
Witam się i z pozostałym, przepraszam, zę kazdej nie odpiszę ale tak na szybko z pracy skrobie miedzy klientami. Muszę napisać dwie umowy z kosztami i umowe dla Gminy na wykonanie kanalizacji do 21 domów :-0 Nie chce koleżanek z tym zostawić. Może mnie być mniej ale będe zaglądać
Miłego dnia dla wszystkichkarolinams lubi tę wiadomość