Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aria40 wrote:w poniedziałek serducho na płodnym śluzie. W czwartek/piątek owulka. W czwartek jeszcze był przerywaniec.
facelle i check&go mega bladziochy, chyba jestem w ciąży
ps. byłam na becie
Super jejku,nie mogę się doczekać tych twoich wyników bety jakbym co najmniej to ja testowała
No,dziewczyny,to która następna nam teraz pokaże dwie piękne kreski? Mam nadzieję,że worek z pozytywami się u nas teraz rozsypiekarolinams, aria40, Justi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZarażamy się nawzajem hihi
Wiecie co Dziewczyny, dzisiaj zauważyłam u mojej średniej córy ( 8 lat) ,że ma bardzo powiększony węzeł chłonny za uchem, wywaliło go,że ma średnicę prawie 2 cm jest wypukły,ale nie boli. Telefonicznie rozmawiałam z lekarzem to powiedział aby poobserwować , młoda czuje się ogólnie dobrze hmm macie jakiś pomysł o co może chodzić? -
Grochpaproch wrote:Super jejku,nie mogę się doczekać tych twoich wyników bety jakbym co najmniej to ja testowała
No,dziewczyny,to która następna nam teraz pokaże dwie piękne kreski? Mam nadzieję,że worek z pozytywami się u nas teraz rozsypie
Justi77 nie mam pojęcia nie pomogęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 14:22
-
Justi77 wrote:Zarażamy się nawzajem hihi
Wiecie co Dziewczyny, dzisiaj zauważyłam u mojej średniej córy ( 8 lat) ,że ma bardzo powiększony węzeł chłonny za uchem, wywaliło go,że ma średnicę prawie 2 cm jest wypukły,ale nie boli. Telefonicznie rozmawiałam z lekarzem to powiedział aby poobserwować , młoda czuje się ogólnie dobrze hmm macie jakiś pomysł o co może chodzić?
Justi, ja bym się wybrała do lekarza i morfologię zrobiła -
Podwojnamama nooo to suoer miałaś wypad! Ja ją bym chciała żeby mój taki3 coś wymyślił i mnie zabrał a do tego sex bez spiny to teraz tylko czekam na 2 kreski
Noo już 16 tydzien ale jednak akoteczek stwierdzam że mam mały brzuch. Najpierw szybko wyskoczył a teraz jakoś nie rośnie. Jak widziałam ostatnio zdjęcia z listopadówek to praktycznie wszystkie mają większe nawet jak to pierwsza ciąża.
Rybaaaa hehe piona ja też najmłodsza i najwięcej dzieci. Z mojej strony wszyscy mają po 2 i raczej na tym koniec a jedne brat to w ogóle jeszcze nie ma. Z męża strony on jest przedostatni i też najwięcej dzieci bo wszyscy mają po 1 jak na razie. Niby ta najmłodsza planuje 7 ale na razie studia chce skończyć
Aria tak na prawdę co ma być to będzie ale my tu wszystkie mocno trzymam kciuki więc musi być dobrze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 14:56
-
Aaa! Mąż właśnie dzwonił, bo był w przedszkolu bo mieli dziś wywiesić listę zakwalifikowanych dzieci i trzeba potwierdzić, że się chce do tego przedszkola zapisać dziecko i potwierdził. Babka mówi, że w piątek będzie lista przyjętych, a on na to: "czyli co, dostała się?" A ona tak po cichutku: "dostała"
Oby ten piątek to.tylko formalność była i młoda jednak będzie na liście Jak tak to ja od września byczę się, hahahaHilary lubi tę wiadomość
-
A dzisiaj jak starszą zaprowadziłam do teściowej, to ta mówi, że się bawiła ostatnio "z tą mała z klatki obok, no od tej co tyle tego ma". Ja na to czego tyle ma? "No dzieci". "ale ona przecież ma 3!". "no ale 16 lat miała jak urodziła pierwsze i oni tacy młodzi a już tyle dzieci mają" :-o Dziewczyna jest mniej więcej w moim wieku, może rok czy 2 starsza (więc pi razy drzwi 30 lat). To ja już widzę reakcję teściowej jak się dowie :-o
karolinams lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Glowa mnie piekielnie boli ..umieram
Zakupilam dwa testy ..jeden zrobiony choc nie z porannego ..cos tam majaczy teoretycznie ale nie wiem czy to mize nie miejsce tylko takie niby "wglebienie" jak na kreskę.. Za 2-3 dni powtórka najwyzej jak @ nie przyjdzie trzymajcie kciuki moocnokarolinams, Enii lubią tę wiadomość
6 c.s