Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PodwojnaMama wrote:Dziewczyny napiszcie kiedy testujecie? Ja 1 czerwca.
Jeju juz coraz mnie do zafasolkowania nas zostaje
Ja 3 czerwca jak dotrwam hahaha
tak coraz mniej nas fajnie
Udanego urlopu życzęPodwojnaMama, Enii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti pomilczec czasem tez trzeba
Karolcia jak ja bym chciala dopiero do domu na testowanie wrocic ha ha a tak wroce w Niedziele a testow tyle w domu ze oj nie recze za siebie ale moze razem dwie kreski wysikamy. Trzymam kciukasy.
Simon ja mysle ze sporo wczesnie na test no chyba ze bylby to juz np. 10dpo
Ja wyrywalam ostatnio 4 osemki naraz i normalnie bralam znieczulenie.
Dzieki dziewczynki. Pogoda ma byc cudowna to najwazniejsze. Po 30 stopni. Ja upalow nie lubie ani smazyc sie na sloncu ale dzieci uwielbiaja budowac z piasku wiec dla nich wszystko -
PodwojnaMama wrote:
Karolcia jak ja bym chciala dopiero do domu na testowanie wrocic ha ha a tak wroce w Niedziele a testow tyle w domu ze oj nie recze za siebie ale moze razem dwie kreski wysikamy. Trzymam kciukasy.
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
dziewczyny trzymam kciuki wysyłam wirusy
ps. jestem cieniarzem i nie umiem wstawiać tych obrazeczków z wiruskami
Powiem wam, że emocje są, ale jak tylko sobie wyobrażę, że mam mikroktosia w brzuszku, to jakbym się unosiła nad ziemią. Po prostu rozpływam się w euforii. Każdej życze takiego stanuHilary, PodwojnaMama, Marti83, Justi77, MamaTuśka, Daven lubią tę wiadomość
-
Jest beta, szybciej niż normalnie, bo z komentarzem lekarza
HCG potwierdza ciążę
29,89
progesteron 14,4Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 17:37
PodwojnaMama, Enii, Justi77, MamaTuśka, Hilary, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aria super urosła:) ale progesteron faktycznie, nie znam się ale kojarzę jak dziewczyny na innym wątku pisały że poniżej 20 daje się luteline albo dupka. Ale ja się nie znam a wiem że tam kobity przewrazliwione są także ten tego nie wiem sama.
Umów się jak najszybciej do gina kochana
Aaaa już tyle nas w dwupaku pięknie