Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola, Magada jak Wasze testy????? Czekam z kciukami kochane
Ciezarowki zycze Wam dnia bez mdlosci
A kochanym staraczkom cudownego sexu a na zakonczenie pieknych pozytywnych testow ja juz wiem ze kazdej sie uda bo nasz watek jest szczesliwy. A pierwsze zaciazone maja zdrowe mocne wiruski
Jak juz nie bedziecie mogly mnie czytac to mowic bo ja to gadula jestem i nieraz moge zameczyc ha haBasik83, Justi77, Pari, Hilary, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
Podwójna Mamo musisz teraz zmienić nicka ja testuję dopiero pod koniec czerwca ale mam nadzieję wtedy dołączyć do Was Szczęściary strasznie mnie nastawiacie pozytywnie i mobilizujecie do działania!!! cieszę się normalnie jakbym sama w ciąży była
Enii Ty też zaczęłaś teraz cykl? to będziemy pewnie testować razemkarolinams, Basik83 lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMama wrote:Dzisiejszy Facelle
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/30084fd16370.jpg
co za szaleństwo moj dziś też ciemniejszy ...temp do gory więc jest dobrze.
Kochana dziękuję i również życzę spokojnej i nudnej ciązy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 09:42
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Hej:-) również życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka
Karolina pokaż zdj
Ja robiłam test ale nic nie ma. To był test pepino, taki z auchan, w Tesco tez jest. Ale coś kojarzę, że pisalyscie ze one są do d... Jutro mam termin @, brzuch mnie tak dziwnie ciągnie. Ale raczej nic z tego, jednak jestem spokojna tym razem:-) wszystkim zafasolkowanym dużo zdrówka i spokojnej ciąży, a tym które się starają szybkiego zajścia i również zdrówka -
Pari wrote:dziewczyny te juz w dwupaku jakie bierzecie witaminki? tak stwierdziłam,, że chyba pora sobie jakieś kupić
Marti dla Ciebie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c680c795d75.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 10:20
Basik83, Marti83, PodwojnaMama, Enii lubią tę wiadomość
-
Podwojnamama, karolina śliczne kreski. Spokojnej ciazy wam zycze:)
U mnie byl wczoraj fałszywy alarm. Powtarzalam testem z doz i bialo. Troche smutno.PodwojnaMama lubi tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Pari wrote:dziewczyny te juz w dwupaku jakie bierzecie witaminki? tak stwierdziłam,, że chyba pora sobie jakieś kupić
Tylko kwas foliowy i tak pewnie do konca I trym. A tak to owoce warzywka, moje ulubione witaminki
A i czasem DHA łyknę, ale ciężko mi przez gardło przechodzi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 11:45