Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ano niestety mieszkam w mieście gdzie w okolicy pełno stolarzy i ludzie wola iść tam do pracy niż do gastronomi.
U mnie cykl bezowulacyjny jest w pon mam wizytę ciekawe co mi powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 23:34
-
Co do cisnienia ogolnie tylko w ciazy mam nadcisnienie...a tak to cisnienie skokowe..nie mialam typowego nadcisnienia..ale przez ostatni rok bylo ok zaszlam teraz i zas zachwiania..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 17:45
-
Podwójnamama ja się udzielam na pocztaku było ok ale teraz jakieś dziwne rzeczy tam się dzieją po za tym tam większość oczekuję 1 dziecka to każda bardzo przewrazliwiona. A pi za tym zauważyłam że te co się starały kilka lat czy miały invitro chciałby być traktowane jakoś specjalnie bo im się należy a skoro my naturalnie bez większych problemów pffff to co u nas luzzzz. Owszem udzielam się ale coraz rzadziej
-
Hilary
Poproszę o wpisanie, jeśli można na pierwszej stronie. Troje dzieci, testuję w lipcu. W czerwcu też zrobię test na wszelki wypadek, bo o bakterii dowiedziałam się tuż przed ovulką dopiero i różnie to może być.Hilary lubi tę wiadomość
1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
Hilary
Prawie codziennie nowa ciąża. Jeśli na tym wątku jest taka skuteczność, to ja tu zostaję. Może też się zarażęHilary lubi tę wiadomość
Hilary,
W końcu Ty założyłaś ten wątek i zaraz byłaś w ciąży. Coś zakodowałaś tutaj. Nie ważne co, ale to działa.Hilary lubi tę wiadomość
No ja na fioletowej stronie tez nie czuje tego czegos... Ja wiem! Jak juz wszystkie będziemy w dwupaku to sobie wtedy moze tam watek założyć taki tylko nasz
Wróciłam z pracy .. Jutro z dziewczynami do lekarza to moze choc troszeczkę dłużej pośpię
Dobranoc dziewczynki6 c.s
-
Lila ok dopisałam Cię Mam nadzieję że te moje wiruski i teraz innych ciężarówek będą zarażać każdą
Jejku nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że założyłam ten wątek !
Tak jak pisałam na fb, nie będzie mnie pewnie teraz przez 2 dni. Jutro przygotowania a w sobotę impreza i pewnie nie będzie czasu zaglądać.
Wszystkim życzę miłego weekendu i pozytywnych wieści
Trzymajcie kciuki żeby wszystko mi się udało jak zaplanowałam i za pogodę