Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarola sliczne testy a teraz napisz cos o objawach
Marti i Magada nieustajaco kciukam. U Ryby tez test byl negatywny a za 3 dni juz ladne kreseczki
Simon ale nicku nie moge zmienic na tym koncie prawda? Musialabym od nowa konto zakladac?
Enii z mezem juz lepiej?
Basik a moze bedziesz miala niespodzianke i ladnie juz bedzie fasolka widac
Pari ja do 12tc tez biore kwas foliowy w duzej dawce, ale u nas jest od razu z innymi wit. i wlasnie go sie bierze do konca 1 trymestru a pozniej to nie wiem bo ja jestem na diecie wege, wiec witamin jem mnustwo. Zobaczymy jakie bede miec wyniki bo do miesa wrocic nie chce.
Kurcze naprawde tez nasz watek jest szczesliwy
Moj maz zrobil 2 testy. jeden kreskowy a jeden digital i wyszlo 1-2 tygodnie ciazy
Bylam na rynku i kupilam 1kg czeresni i pistacje i siedze i zajadam na zmiane
Enii, Marti83 lubią tę wiadomość
-
PodwojnaMama jaki avek śliczny
Myslalam ze tak ale jednak nie. Dzwonił na pauzie i pyta sie jak tam. Ja z udawana euforia ze super, extra i w ogóle. I pytam sie go że liczyłam na to ze ja z dziecmi przyjade do niewgo i poxniej jak zacznie urlop to razem wrocimy do Polski. Standardowa gadka, ze mało miejsca (jeszcze niedawno mowił bym materace chlopakom kupiła by mieli na czym spac jak przyjedziemy, ze popływamy Elbą, pójdziemy do Zoo itd), boi sie jak zrobie 1000 km bo niedawno prawko zdałam (wpierw była gadka żebym na dwa dni rozlozyła jazdę) ...
Juz miałam na koncu jezora powiedziec ze myslałam ze przynajmniej wczesnie bysmy sie postarali o fasolke ale nie dokonczyłam. i tekst ze zaczynam jak wczoraj.
Dzwonil własnie i powiedział ze jak BARDZO CHCĘ to jak bedzie wracał do de to moge z nim jechac.
Mi nie choidzilo o mnie , mYslałam ze fajnie bo wiecej czasu z chlopcami spedzi.. Pozyjemy, zobaczymy.
Podwójna jak się cieszę :*
Ja jestem w MEGA SZOKU co tu się dzieję.
Malusim fasoleczkom zyczę duzo zdrówka, cieplutkiego milusiego brzuszkowego domku i
nie kopcie zbytnio mamuni w nocy by sie wysypiała. E-ciotka nie może sie Was doczekac lecz zobaczymy się to dopiero jak już będziecie kochane fasolki na tyle duże by samodzielnie w zdrowiu przywitac ten cudowny świat :*****
PodwojnaMama, Rybaaaa, Basik83 lubią tę wiadomość
💗5 💗
-
PodwojnaMama wrote:Karola sliczne testy a teraz napisz cos o objawach
-
nick nieaktualnyBasik nie no mysle ze masz duze szanse ze juz ladnie na usg bedzie widac groszka
Eni wzruszylam sie Twoim postem dziekuje.
Ech a mezowi sie dziwie. Ja tak jak Ty bym pomyslala i chciala jechac zeby czasu wiecej razem spedzic. Moze przemysli i wszystko sie ulozy po Twojej mysli
Mam od wczoraj straszne zawroty glowy. W ciazy z corcia tez tak mialam. Nie mialam mdlosci. Rzygania ale zawroty i straszne to jest bo boje sie ze upadne
W ogole ciesze sie ze z duzym bruchem zima bede chodzic. Dla mnie super czas bo zimno a cale upalne lato chodzilam w ciazy z synem i to byl koszmar.
Dzwonilam do gina. W Poniedzialek mam sie stawic po recepte na leki. Do tego lezec ile sie da i nie dzwigac ani kg cukru. I cukier mierzyc 6 razy dziennie bo mam cukrzyce i jak maluszek bedzie mial sie dobrze to od razu musze glukoze zrobic bo mam cukrzyce i trzeba sprawdzic czy dawki insuliny mam ok. No i w Poniedzialek ustalimy termin wizyty ale chcialabym pod koniec Czerwca by sie nie denerwowac jak zawsze. Ale gin juz mowil ze by mnie najchetniej widzial co tydzien bynajmniej do 10tc. -
nick nieaktualny
-
PodwójnaMama wiesz co ja się cieszę na ten czas porodu, już dwie ciąże tak przeszłam, 23styczeń, i 14luty, nawet jak sporo przybrałam kg to do wiosenki już mi wszystko schodziło i na lato maluszki fajne, a ja czułam się zgrabniutka bez wielkich nadmiarów pozostałości.
Uważaj na te zawroty głowy... ja jutro bete i wtedy idę się zarejestrować do lekarzaPodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Witam kochane. Przepraszam za zniknięcie ale kłopoty w pracy. Szukamy pracowników bo zwolniło nam się kilka osób i muszę być teraz w pracy po 5 czasem 6 dni w tyg. Po ok 10h.
Widzę że baby boom mamy strasznie się cieszę i życzę powodzenia.
Nie jestem w stanie niestety nadrobić wszystkich stron przepraszam.
-
Cześć dziewczyny!
Rany luda, wchodzę żeby z okazji dzisiejszego święta złożyć Wam życzenia jak najkrótszego oczekiwania na kolejne dzieciątka, a tu widzę że dzieciaczki same postanowiły zrobić prezent na Dzień Dziecka .
Gratuluję Wam wszystkim serdecznie, nudnych i mało dolegliwych ciąż oraz pięknych, zdrowych Wodników !
PodwojnaMama wrote:Moj maz zrobil 2 testy. jeden kreskowy a jeden digital i wyszlo 1-2 tygodnie ciazyRybaaaa lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nick nieaktualnyDaven w sensie ze moj maz zanurzal tetsy w kubeczku z moim moczrm he he bo on tez chcial widziec jak sie kreski pojawiaja
Simon no wlasnie szkoda ze nie ma takiej opcji.
Dzieki Hilary, buziak za ogarniecie listy
Basik tak pobolewa ale jednak jest to inny bol niz @. Da sie jednak ten ciazowy rozpoznac tak jak ja do meza dzisiaj mowie. Ze boli mnie brzuch ale tak zdrowo ciazowo a on sie smieje i mowi ze kobiety to naprawde czuja czy jest dobrze czy zle
Karola dokladnie jest tak jak mowisz. Najlepsza pora.
Paulina a mowia ze w Pl bezrobocie a jak widac prac do rak nie macie
Ja robie pizze i bawimy sie z dziecmi bo dostaly prezent. Takie kuleczki ktore sie zlacza jak rzepy i robi sie zwierzatka itp. Swietna zabawa.
Daven, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny