Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda,PodwojnaMama gratulacje!!!
Wow,dziewczyny co się tutaj dzieje,normalnie szaleństwo
A jak wesoło będzie za 9.miesiecy jak jeden za drugim zaczną się pojawiać bąbelki po tej stronie brzuszka
Mam nadzieję, że ta dobra passa będzie juz trwała cały czas i za chwile nasza lista z pierwszej strony będzie cała w serduszkachPodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczynki moj maz sie tak smieje bo mu pokazalam na forum bo nie wierzyl ze tak hurtowo mozna na watku zaciazyc ha ha ha normalnie radosc mam ogromna.
Wiecie a to Pari objaw bol piersi po boku dal mi nadzieje bo mnie wlasnie zaczely bolec tak pierci o 7dpo wlasnie bardzo mocno po boku a od wczoraj tez sutki i brodawki mega brazowe sa i cycki lekko spuchniete bo ja mam i tak mega duze, wiec zbytnio sie nie powieksza ale uspokoje sie dopiero jak testy beda wychodzic ciemne, ale cala soba czuje ze tym razem jest dobrze i jestem taka podekscytowana bo ja naprawde juz nastawilam sie ze koncze starania i jeszcze rano do meza mowilam ze w koncu jestem spokojna ze podjelam ta decyzje he he
Kobietki zrobilam tez przed chwila test Facelle i tez jest bladzioszek, ale na jutro rano tez Facelle kupilam to zrobie dla porownania i w tedy Wam foto wstawie, ale zaczynam wierzyc ze bedzie dobrze bo ladne kreseczki wychodza i to od razu i pierci bola czyli jakis objaw jest i pewnie ta choroba z powodu fasolki jest he he
Wiecie mam przed soba ksiazeczke ciazy z corcia i termin z nia mialam na 20 Lutego a teraz mi wychodzi na 13 lutego z tym ze cc to wiadomo 2-3 tygodni wczesniejaria40 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zachcianki to mialam w ciazy z synem tylko arbuzy. Z corcia cukrzyca wiec stres niwelowal chyba zachcianki bo ich nie mialam.
Wiecie kiedys jak mialam 16 lat to bardzo dobra wrozka ktora miala z 90 lat i nie brala pieniedzy za wrozby jak mnie zobaczyla to od razu powiedziala ze bede miec 3 dzieci. Chlopca. Dziewczynke. I chlopca. I ciekawe czy sie sprawdzi ale tym razem do porodu plci nie chcemy znac. -
Podwojnamama tez na jutro kupilam facelle. I mam nadzieje,ze zobacze druga kreske.
Mi termin wychodzilby na.10.02.
Ja tez mialam taki pomysl aby plec poznac dopiero przy porodzie, ale raczej ciekawosc bedzie wieksza.PodwojnaMama lubi tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
PodwójnaMama
Gratuluję.
Dziewczyny szalejecie po prostu.
Mój małżonek przyszedł dziś do mnie o 5 rano. Jak powiedział, zrobić dzidziusia, bo to sam środek cyklu, a on wyjeżdża.
Urocze to mi się wydało.
A ja walczę z tą bakterią, nie wiadomo czy skutecznie. Lekarz mówi, że to może nie być proste. I jest mi koszmarnie smutno. Rok się staramy, nie wychodzi, a teraz jeszcze choróbsko. I nawet próbować nie możemy.
Chciałabym pisać tak pozytywnie zakręcona jak wy (w ciąży czy też bez), jednak mam kłopot z pozytywnym nastawieniem.
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
nick nieaktualnysimon86 wrote:O matko!!!! chyba tylko ja zostałam na placu boju i kto się teraz ze mną będzie starał jak tu same ciężarówki będą?!!! tylko żartuję! cieszę się ogromnie razem z Wami!!!
No co TY jeszcze jestem ja ...
Na razie sporadycznie się będę odzywała bo mam sprawy rodzinne i czasu malutko... -
simon86
I ja wciąż nie w dwupaku. Jak lekarz uzna, że zdrowa jestem, to na testowanie lipcowe się szykuję.
Enii
Na parę dni. Co jakiś czas tak wyjeżdża. Przez ostatni rok to nawet udało mu się nie trafić z podróżą w czasie mojej ovu - co jest dość ciekawe. I tak z tego ciąży nie było.
1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Czy ktoras mnie przebije z testowaniem ha ha ha spalam tylko 3h bo emocje nie daja spac i juz po testowanii i kreseczka wyskoczyla doslownie po paru sekundach. Jeszcze blada bo blada ale jest a teraz tylko spokojnie bede testowac co 2 dzien az wyjda mocne ale tak jestem w ciazy. Czuje sie ciazowo. Wiem ze jest dobrze. To sie czuje
Hilary bo wczoraj z tych emocji zapomnialam npisac. Ogromnie sie ciesze ze czujesz juz ruchy maluszka
Wiecie moj maz bedzie troszke zly bo obiecalam mu ze on zanurzy test he he ale no co mialam robic jak spac nie moge i siku sie chce na dworze jeszcze ciemno. Za chwile mu budzik zadzwoni to zobaczy juz test ale testow mam duzo to zrobi kolejny hi hi
Kocham Was kobietki moje!!! Ciesze sie ze Was znalazlam i ze mnie zarazilyscie wiruskamiRybaaaa, Hilary lubią tę wiadomość