X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • Marti83 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, no normalnie szalejecie :-P

Gratuluję Wam :-D

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

p19uugpjbj6l38jc.png

Mój Aniołek Synuś 16 tc [*]05.01.2018
    Mój Aniołek 5-6 tc [*] 15.05.2011
    Potrójna Mama
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna mama gratulacje slonce alez sie ciesze ❤

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • magada Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojnamama super! Gratuluje!!!

02.2010 córka
    09.2011 syn
    01.2017 corka(*)
    01.2018 7 tydz.(*)
    12.2018 córka
  • Grochpaproch Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,PodwojnaMama gratulacje!!!
    Wow,dziewczyny co się tutaj dzieje,normalnie szaleństwo :D :D :D
    A jak wesoło będzie za 9.miesiecy jak jeden za drugim zaczną się pojawiać bąbelki po tej stronie brzuszka :)
    Mam nadzieję, że ta dobra passa będzie juz trwała cały czas i za chwile nasza lista z pierwszej strony będzie cała w serduszkach

WPY2p2.png Kc2Op2.png

Św.Rita-patronka spraw trudnych i beznadziejnych
  • Marti83 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie brzuch tak @ boli

p19uugpjbj6l38jc.png

Mój Aniołek Synuś 16 tc [*]05.01.2018
    Mój Aniołek 5-6 tc [*] 15.05.2011
    Potrójna Mama
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki <3 <3 <3 moj maz sie tak smieje bo mu pokazalam na forum bo nie wierzyl ze tak hurtowo mozna na watku zaciazyc ha ha ha normalnie radosc mam ogromna.

Wiecie a to Pari objaw bol piersi po boku dal mi nadzieje bo mnie wlasnie zaczely bolec tak pierci o 7dpo wlasnie bardzo mocno po boku a od wczoraj tez sutki i brodawki mega brazowe sa i cycki lekko spuchniete bo ja mam i tak mega duze, wiec zbytnio sie nie powieksza ;) ale uspokoje sie dopiero jak testy beda wychodzic ciemne, ale cala soba czuje ze tym razem jest dobrze :) i jestem taka podekscytowana bo ja naprawde juz nastawilam sie ze koncze starania i jeszcze rano do meza mowilam ze w koncu jestem spokojna ze podjelam ta decyzje he he

Kobietki zrobilam tez przed chwila test Facelle i tez jest bladzioszek, ale na jutro rano tez Facelle kupilam to zrobie dla porownania i w tedy Wam foto wstawie, ale zaczynam wierzyc ze bedzie dobrze bo ladne kreseczki wychodza i to od razu i pierci bola czyli jakis objaw jest ;) i pewnie ta choroba z powodu fasolki jest he he

Wiecie mam przed soba ksiazeczke ciazy z corcia i termin z nia mialam na 20 Lutego a teraz mi wychodzi na 13 lutego :D z tym ze cc to wiadomo 2-3 tygodni wczesniej :)

aria40 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti a Ty kiedy testujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zachcianki to mialam w ciazy z synem tylko arbuzy. Z corcia cukrzyca wiec stres niwelowal chyba zachcianki bo ich nie mialam.

Wiecie kiedys jak mialam 16 lat to bardzo dobra wrozka ktora miala z 90 lat i nie brala pieniedzy za wrozby jak mnie zobaczyla to od razu powiedziala ze bede miec 3 dzieci. Chlopca. Dziewczynke. I chlopca. I ciekawe czy sie sprawdzi ;) ale tym razem do porodu plci nie chcemy znac.

• magada Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojnamama tez na jutro kupilam facelle. I mam nadzieje,ze zobacze druga kreske.
    Mi termin wychodzilby na.10.02.

Ja tez mialam taki pomysl aby plec poznac dopiero przy porodzie, ale raczej ciekawosc bedzie wieksza.

02.2010 córka
    09.2011 syn
    01.2017 corka(*)
    01.2018 7 tydz.(*)
    12.2018 córka
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wierzę, Podwójna ???Gratki kochana <3 <3 <3 To jest niesamowite. Zobaczycie, że w czerwcu będzie komplet

Justi77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Enii Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aria ja na pewno nie ...

Trzymam kciuki za dziewczyny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 19:36

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Lila36 Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PodwójnaMama
    Gratuluję.

Dziewczyny szalejecie po prostu.

Mój małżonek przyszedł dziś do mnie o 5 rano. Jak powiedział, zrobić dzidziusia, bo to sam środek cyklu, a on wyjeżdża.
    Urocze to mi się wydało.
    A ja walczę z tą bakterią, nie wiadomo czy skutecznie. Lekarz mówi, że to może nie być proste. I jest mi koszmarnie smutno. Rok się staramy, nie wychodzi, a teraz jeszcze choróbsko. I nawet próbować nie możemy.
    Chciałabym pisać tak pozytywnie zakręcona jak wy (w ciąży czy też bez), jednak mam kłopot z pozytywnym nastawieniem.

1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
    2 ciąża: 2 cykl, dziecko
    3 ciąża: 1 cykl, dziecko
    4 ciąża: 1 cykl, dziecko
    5 ciąża: 15 cykl i nic
  • Enii Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila to fajnego masz męża. Na długo wyjdzdza?

Ja właśnie jestem po sprzeczce z moim, poryczałam się to może mi ulży

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Majzu Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna wow ogromne gratulacje!!!!! Nooo dziewczyny nasz wątek chyba bije rekordy !!!! Super !!!!! Która następna ?!?!

II cykl starań... Zielony :)
    xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna, magada, bo u Was łatwiej.
    Też jeszcze niedawno myślałam, że płeć chcę poznać dopierk przy porodzieN ale u nas parcie na siurka :-P
    Wolę się wcześniej "rozczarować" jakby co.

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:
    O matko!!!! chyba tylko ja zostałam na placu boju :-( i kto się teraz ze mną będzie starał jak tu same ciężarówki będą?!!! :-) :-) :-) tylko żartuję! cieszę się ogromnie razem z Wami!!! :-)

No co TY jeszcze jestem ja :)...
    Na razie sporadycznie się będę odzywała bo mam sprawy rodzinne i czasu malutko...

• Lila36 Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86

I ja wciąż nie w dwupaku. Jak lekarz uzna, że zdrowa jestem, to na testowanie lipcowe się szykuję.

Enii

Na parę dni. Co jakiś czas tak wyjeżdża. Przez ostatni rok to nawet udało mu się nie trafić z podróżą w czasie mojej ovu - co jest dość ciekawe. I tak z tego ciąży nie było.

1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
    2 ciąża: 2 cykl, dziecko
    3 ciąża: 1 cykl, dziecko
    4 ciąża: 1 cykl, dziecko
    5 ciąża: 15 cykl i nic
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku !!!! właśnie poczytałam trochę.... mega szczęście na naszym wątku....Dziewczynki w dwupakach serdeczne gratulacje !!!!!!!!

• Pari Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2017, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna mama gratulacje!
    Normalnie cuda cuda :D

6 c.s <3
    8uneyx8d91qmcrjz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2017, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)

Czy ktoras mnie przebije z testowaniem ha ha ha spalam tylko 3h bo emocje nie daja spac ;) i juz po testowanii i kreseczka wyskoczyla doslownie po paru sekundach. Jeszcze blada bo blada ale jest :D a teraz tylko spokojnie bede testowac co 2 dzien az wyjda mocne :) ale tak jestem w ciazy. Czuje sie ciazowo. Wiem ze jest dobrze. To sie czuje :)

Hilary bo wczoraj z tych emocji zapomnialam npisac. Ogromnie sie ciesze ze czujesz juz ruchy maluszka :)

Wiecie moj maz bedzie troszke zly ;) bo obiecalam mu ze on zanurzy test he he ale no co mialam robic jak spac nie moge i siku sie chce ;) na dworze jeszcze ciemno. Za chwile mu budzik zadzwoni to zobaczy juz test ;) ale testow mam duzo to zrobi kolejny hi hi

Kocham Was kobietki moje!!! Ciesze sie ze Was znalazlam i ze mnie zarazilyscie wiruskami :D

Rybaaaa, Hilary lubią tę wiadomość

‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ