Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Majzu-gratulacje mówisz,ze facebook magiczny? To chyba pora załozyć sobie w końcu konto
Karolina- super!trzymam kciuki,niech kreseczka ciemnieje.Mówiłam,ze twój wykres musi skończyc sie zielono
Basik-mdłości nie zazdroszczę,ale z drugiej strony przynajmniej wiadomo,że hormony szaleją i ciąża sobie rośnie
Simon-ja z tobą zostaję na placu boju.Czerwiec będzie nasz!simon86 lubi tę wiadomość
-
[url] =https://zapodaj.net/b6ff1f1867fef.jpg.html [/url]
simon86 wrote:Karolina a Ty brałaś acard od 1dc do owu? myślałam że bierze się odwrotnie, od owu do końca cyklu.... już zgłupiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 10:07
-
Basik wspolczuje mdłości. Ale wiesz, to dobry znak:)
Karolina, ogromne gratulacje:)
Ja tez dzis zrobiłam test. Coś tam sie pokazalo. Zdjecia nie dam, bo nie wiem jak sie tu wkleja. Jutro powtorze tym z rosmanna. Boje sie jeszcze cieszyc.Majzu, PodwojnaMama, Justi77 lubią tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Magduska bedzie dobrze ten facelle test zrobil sie popularny hahahaha..ale faktem jest ze np teskowe ledwo cien pokazywaly a ten odrazu kreseczke widoczna
No mdlosci cycki i brak apetytu musze cos zezrec jak juz naprawde mi mega nie dobrze...
Karolinka jeszcze raz gratuluje.karolinams lubi tę wiadomość