Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, witam się i ja Przepraszam, że mało pisze, ale siedząc w domu jednak mam jeszcze mniej czasu niż pisząc z pracy
Majzu, Basik gratuluję Wam z całego serca
Rybko wiem, jak to korci żeby powiedzieć, żeby podzielić się swoim szczęściem
Simon dużo szczęścia i zdrówka dla synka i dla Ciebie
Aria rozumiem, że bardzo Co ciężko w tych chwilach a mąż to jeszcze sam do Ciebie przyjdzie, zobaczysz. I powiem Ci, że w tym dziecku będziesz mieć kiedyś duże wsparcie. Ja kiedyś przeczytałam list od mojej mamy to mojego taty. Wiem, że nie powinnam ale byłam dużo młodsza i korcilo mnie, i w tym liście moja mama też pisała do taty, że mój drugi brat, czuli jej trzecia ciąża, że on go nie chciał i tym podobne. Bardzo mi bylo przyrko. Ale jest i pomaga im bardzo i maja w nim wsparcie przede wszystkim finansowo uratował ich...
Karola na kiedy masz termin @?
PodwójnaMama szybkiego powrotu do zdrowia a wiesz, czasem jak człowiek coś zaplanuje to potem niespodzianka może być tak że otworzysz nalesnikarnie a potem bach i będziesz w ciąży
Mam nadzieję, że każdej odpisałam
Hilary gdzie jesteś? Co u Ciebie?
A wiecie, wy mnie tak nakrecilyscie ze sama zrobiłam test mimo iż się zabezpieczaliśmy w okolicy owu, ale 6 dc i potem trzy dni po owu juz nie i różnie może być. Na razie nic nie wyszło bo jeszcze mam trzy dni do @ ale myślę że przyjdzie @ bo mam to badanie w czerwcu i lepiej żeby tym razem przyszła -
simon86 wrote:Basik Gratuluję!!!!!! zaglądam na forum a tu takie piękne wiadomości strasznie się cieszę na pewno wszystko będzie dobrze, krecha taka ładna!!!! a mnie dziś "-" więc będzie dzisiaj @! Ale to nic, najważniejsze że moje Słonko kończy dzisiaj 2 latka a w niedzielę ja miałam urodziny i śpiewał mi "sto lat" (Tata go nauczył)
wszystkiego najlepszego dla Was
Lila36 szczęście w nieszczęściu oby szybko udało się pozbyć diabelnej bakterii
PodwojnaMama jak samopoczucie - zdrówka!
Basik83 gratulacje i tu składam
magada ja jutro mam wizytę i też się boję
no ja się umówiłam prywatnie na wcześniejszą wizytę - koniec przyszłego tygodnia .. to może w końcu głowa spokojna będzie ... niby nic się nie dzieje ale tyle się czyta teraz że strach czy wszystko w porządku jest większy
idę coś porobić w domu albo od razu się zdrzemnę .... sennność górą
6 c.s
-
nick nieaktualnyMajzu no to tradycyjnie prosze napisac jakie masz objawy ciazowe ha ha ciesze sie i gratuluje
Rybaaa zobaczysz ze czas szybko zleci i rowniez i Ty sie fasolka pochwalisz
Karolcia przybij piatke to zycie kiedy wszystko schodzi na drug plan bo zaraz w ciazy sie bedzie a ciazy nie widac, jest straszne. Ale ja mocno trzymam kciuki zebym zobaczyly u Ciebie 2 kreski na tescie
Pati dziekuje dzisiaj ciut lepiej ale goraczka nie odpuszcza ale troszke wiecej sil mam co widac bo jestem tu z Wami trzymam kciuki za wizyte!!!!!!!!!!!!
Marti nie ciazy nie bedzie jak z tego cyklu nici bo pierwszy raz chce zaczac sie zabezpieczac. Moze wkladke zaloze. Gdybym odkladala starania na takiej zasadzie ze sex bez zabezpieczenia to moja glowa i tak by nie wyluzowala i tak bym zyla od owulki do terminu @ a tego nie chce.
Kobietki zafasolkowane te swieze. Powiedzcie czulyscie w tym cyklu ze ciaza z tego bedzie przed testowaniem czy calkiem normalnie sie czulyscie? Wiecie o co chodziMarti83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PodwojnaMama wrote:
Karolcia przybij piatke to zycie kiedy wszystko schodzi na drug plan bo zaraz w ciazy sie bedzie a ciazy nie widac, jest straszne. Ale ja mocno trzymam kciuki zebym zobaczyly u Ciebie 2 kreski na tescie
Kobietki zafasolkowane te swieze. Powiedzcie czulyscie w tym cyklu ze ciaza z tego bedzie przed testowaniem czy calkiem normalnie sie czulyscie? Wiecie o co chodzi
Wiem o czym mówisz, ja do września jak nie zajdę to wracam do tabletek, nie będzie żadnej niekontrolowanej wpadki więc kochana mamy ten sam tok myślenia
Marti83 wrote:.
Karola na kiedy masz termin @?
A wiecie, wy mnie tak nakrecilyscie ze sama zrobiłam test mimo iż się zabezpieczaliśmy w okolicy owu, ale 6 dc i potem trzy dni po owu juz nie i różnie może być. Na razie nic nie wyszło bo jeszcze mam trzy dni do @ ale myślę że przyjdzie @ bo mam to badanie w czerwcu i lepiej żeby tym razem przyszła
No można się nakręcić czytając nasz wątek i coróż któraś w ciąży i to z seksu z 4-5 dni przed owu -
nick nieaktualnyKarola ja teraz od Niedzieli znowu chora jestem ale raptem zdrowa bylam z tydzien czasu. masakra jak mi zdrowie siadlo od antybiotyku ktory bralam z 1,5 miesiaca temu.
A jakie tabsy wczesniej bralas anty?
No to wlasnie wychodzi na to ze lepiej przed owu ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 10:34
-
PodwojnaMama ja w ten cykl bez nadziei wchodziłam... po owu ból piersi, brzucha i kłócia w jajnikach .. iskierka się zapaliła... ale po kilku dniach jak ręką odjął
.. przed testem trądzik (jak zawsze przed @) pobolewanie brzucha (też jak na @) .. tak sobie myślę, że może senność większa już ...ale że ja ogólnie od jakiegoś czasu chodzę jakaś taka niewyspana to jakoś nie poruszyło... po teście dopiero się rozkręcać zaczęły objawy
zdrowiej bo trzyma Cie faktycznie długo
6 c.s
-
Simon Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i synka
a jestem jestem
Czasu trochę mam mało żeby na kompa wejść a na tel to mi lepiej na fb wchodzić.
Ogarniam w końcu te rzeczy na imprezę...oczywiście miałam na to miesiąc czasu ale zabrałam się dopiero pod koniec
Do tego w domu trzeba ogarnąć i dzieci wiec czas szybko leci.
Dobrze, że czuje się w miarę ok
Od kilku dni czuje bąbelki więc to w końcu maluszek się odzywa
Do tego 2 dni temu brzuch mi normalnie "wyskoczył" i już nikt nie powie że przytyłam, tylko że ciąża no ale to już 5 miesiąc
Zmywarka mi się znowu sama naprawiła
A czajnik elektryczny się zepsuł ale w czwartek w lidlu będzie do kupienia
Dziewczyny, które chcą żeby już wstawić na listę to meldować się bo nie wiem czy już chcecie, czy jeszcze czekacie np do wizytyMarti83 lubi tę wiadomość
-
majamia - łapie od Ciebie te cudowne wiruski.Powinny wykluc sie jak chlop przyjedzie.. Juz obacziłam kiedy maja dac o sobie znać (27.07-02.08 )
Grochpaproch- u mnie dopiero pod koniec lipca jak chłop przyjedzie Dzis @ i spadek.
simon86- Wszystkiego najlepszedo dla Ciebie i synka. Niech marzenia się spełnią. Czyli razem dzis balujemy z krwawą merry
karolinams- Karolcia ładny wykres u Ciebie. Kciukasy trzymam :*
Majzu Gratki Kochana :*
Marti83- spoko jak tez po tym ostatnim spoznionym okresie robiłam (tzn. tydzien temu) bo tak mi było niedobrze ale jednak nic z tego.
Pari- wysypiaj się :* Super że tak szybko masz wizytę
PodwojnaMama - trzymam kciukaski :*Marti83 lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
PodwojnaMama wrote:Karola ja teraz od Niedzieli znowu chora jestem ale raptem zdrowa bylam z tydzien czasu. masakra jak mi zdrowie siadlo od antybiotyku ktory bralam z 1,5 miesiaca temu.
A jakie tabsy wczesniej bralas anty?
No to wlasnie wychodzi na to ze lepiej przed owu ha ha
Ja brałam ovulastan jakieś 4 lata, a wcześniej trochę plastry blee, potem wkładka która wypadł mi po 6 m-cach, potem yasminelle myślałam, że wszystkich pozabijam i pozagryzam. -
Podwójna mama --- objawy?? Hmmm... Siedziałam cicho co prawda ,ale objawy były ... Zwalalam to na psychikę która lubi namieszać ... Więc zaraz po owu nabrzmiały mi piersi , śluz od 5 dpo stawał się coraz bardziej mokry i było go z każdym dniem więcej gdzie ja zawsze przed @ odczuwałam suszę ... 7 dpo robiąc zakupy zbolal mnie strasznie brzuch ... Promieniował do pleców ... To był ból chwilowy ale bardzo mocny aż mi się słabo zrobiło ... Od tamtego momentu cmilo mnie w podbrzuszu do 9 dpo ... Byłam pewna że @ przyjdzie bo ból był identyczny jak na @ pobolewaly mnie jajniki ... No i te piersi ...zawsze 8-9 dpo traciły ta jędrność przestawały boleć ,a tym razem pobolewaly jeszcze bardziej no i te rozsiane żyłki na nich ... 7-8 dpo w nocy było mi zimno miałam dreszcze myślałam że mnie rozkłada chorobą jakaś ... Zawsze byłam nocnym Markiem i a tak od 6 dpo zasypiałam już po 21 ej Wczoraj robilam bete i mam 49 ... W obecnej chwili nie mam żadnych objawów nie boli mnie brzuch ... Może trochę bardziej senna jestem i tyle ...
karolinams lubi tę wiadomość
II cykl starań... Zielony
-
Majzu wrote:Testy miałam alegrowe i te z Tesco ... Te drugie to porażka ,alegrowy wyszedł w 10 dpo ale bardzo blada kreska _ w 11 dpo facelle z rossmana pokazały piękna różowa kreskę testowa
-
Simon, najlepszego dla synka
PodwojnaMama, hmm, nie wiem ale jakoś wszystkie ciąże czułam, że to TO
Objawy... przelewanie w brzuchu, odbijanie i temp wyższa niż zwykle po owu. Piersi to nie pamiętam, żeby mnie bolały czy coś. I śluz kremowy.
No, za to teraz objawów nie mam ŻADNYCH..