Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
A z takich pozytywnych spraw, to mój małżonek cieszy się z planowanej ciąży, akceptuje ją i nawet sam dba o to, aby trafiać z serduszkowaniem. Przynajmniej tutaj jestem spokojna.
Podczytuję was dziewczyny, trzymam kciuki za fasolki i za testujące. Za mężów kręcących nosem i za wyniki badań.aria40 lubi tę wiadomość
1 ciąża: 1 cykl, poronienie, pęcherzyk bez serduszka
2 ciąża: 2 cykl, dziecko
3 ciąża: 1 cykl, dziecko
4 ciąża: 1 cykl, dziecko
5 ciąża: 15 cykl i nic -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Wracam z nad morza chora. Strasznie zle sie czuje. Do tego goraczke mam i moj syn to samo marze by byc juz w domu a jeszcze troche drogi przed nami
Do tego od wczoraj 7dpo lub 8dpo bardzo mnie bola cycki po bokach i sutki tak ze stanik przeszladza nawet, wiec moze sie cos dzieje.
Wejde jak sie troche podkuruje. Trzymajcie sie cieplo
Ja mam dosyc tych upalow. Ciagle ponad 33 stopnie. Marze o ochlodzeniu.
Trzymam kciiki za wszystkie testujace!!!!
-
PodwojnaMama, zdrowka zycze! Najgorzej chorowac w upaly...
Ja za upalami nie przepadam. Ze mnie sie smieja, ze ja jak wampir - nawet nad morzem szukam cienia
Moj starszak wyglada okropnie oczy podkrazone, sucha skora, do tego ewidentne atopowe rece i nogi wczoraj jelitowke chyba mial... ciezko stwierdzic z czego mu zlesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Wow,Basik Gratulacje!!!!!
Jak z popołudniowego sikania taka wyraźna krecha to teraz musi być dobrze
Nie było mnie kilka dni i tyle dziewczyny naprodukowałyście postów,ze juz chyba nie nadrobięBasik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjeju ale u nas ostatnio wysyp fasolek Basiczku gratki z calego serducha. Kreseczka piekna wiec wierze ze tym razem fasolka ma sie dobrze. Buziaczki!!!!! Ktory dzisiaj dpo? Objawy jakies masz?
Majamia jak synek?
Kobietki u nas tropiki 36 stopnie teraz a ja umieraz z goraczka, bolem glowy, katarem, bolem gardla i kaszlem mokrym. Tragedia mowie Wam. Maz nie poszedl do pracy bo nie mam sil z lozka wstac a i tak pomaga mi dojsc do wc.
Bynajmniej chyba przez chorobe wytrzymam do terminu testowania -
nick nieaktualny
-
Basik i tu Ci pogratuluję kochana. teraz na pewno wszystko będzię dobrze:)
Podwójnamama, karolina niedługo my będziemy testować Trzymam kciuki za wasze testy:)
Grochpaproch kiedy testujesz?
Ja dziś byłam u dentysty. Ale sie bałam, ale nie było tak źle. Dostałam znieczulenie, że pól twarzy nie czułam.
Mój mąż jutro wyjeżdża na szkolenie, aż do piątku. A ja tak nie lubię sama spać Mam nadzieję, że będę miała dla niego niespodzianke jak wróci, w postaci dwóch kresek:)karolinams, Basik83 lubią tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
magada wrote:Basik i tu Ci pogratuluję kochana. teraz na pewno wszystko będzię dobrze:)
Podwójnamama, karolina niedługo my będziemy testować Trzymam kciuki za wasze testy:)
.....
Mam nadzieję, że będę miała dla niego niespodzianke jak wróci, w postaci dwóch kresek:)
Juz się nie mogę doczekac piatku pierwszy sikaniec będzie jak nic.magada lubi tę wiadomość
-
magada wrote:
Grochpaproch kiedy testujesz?
Miałam testować 4-tego czerwca ale ten cykl idzie na straty,co mnie niemiłosiernie wkurza.Miałam zawsze cykle 35-dniowe a teraz 30.dzień i owu ani widu ani słychu-temp.rosnie,potem spada,śluz się pojawia i znika i znowu pojawia.W ogóle od tego październikowego poronienia to się coś rozregulowałam.
W czerwcu miałam iść do gina,muszę w końcu jutro umówić się na konkretny termin,bo do niego trochę się czeka a mi cały czas z głowy wylatuje,żeby zadzwonić. -
Z całego serducha GRATULUJE Wam dziewczynki!!
Ja dziś @ lecę po termometr ten do mierzenia ovu. Mam taki przebłysk by nie mierzyć bo i tak nic z tego nie będzie. Po @ ide do gina by sprawdzl czy wszystko ok no u cyologd pasuje zrobić bo dawno nie miałam.
💗5 💗