Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki po cichu gratuluje i niech krechy pięknie ciemnieją
ja dziś skusiłam się na jeszcze jeden test (to zaczyna być dziwne chyba ) i w końcu druga krecha tak samo mocna jak kontrolna dziś 20dpo .. gdzieś około tydzień po przewidywanej @
myśmy zaliczyły dentystę uf.. u mnie ok niby .. córa niestety ma 2 do zrobienia dziś tylko szóstki jej zalakowała.
Rybaaaa współczuję migreny
Basik83 a no tescowe do kitu ... u mnie bobotest-żółty najbardziej się sprawdził ..więc też dobry .. dziś 1 raz ten z rossmana
Hilary najwyższa pora na ten brzucholek
dziewczynki a powiedzcie w poprzednich ciążach jakie miałyście zachcianki ciązowe ..to tak zabawy we wróżenie w płeć ... u mnie pierwsza dziewczyna - słodkie i ostre chipsy haha (bardzo zdrowo ) druga dziewczyna - też słodkie ...
teraz często po słodkim mnie mdli ..ale nie odrzuciło też ..choć w sumie ja ogólnie słodkocholik byłam/jestem ...magada, Enii lubią tę wiadomość
6 c.s
-
simon86 wrote:O matko!!!! chyba tylko ja zostałam na placu boju i kto się teraz ze mną będzie starał jak tu same ciężarówki będą?!!! tylko żartuję! cieszę się ogromnie razem z Wami!!!
Ja zostałam ( )
Pari z Krystkiem jadlam tylko słodkie wiec pod koniec było dobre 25 kg do przodu. Od pomidorów mnie odrzuciło na kilka lat. Z Diśkiem królowała kapusta kiszona
Mamabyc3 zazdroszczę widoku. Tak się cieszę że fasoleczka zdrowa :*
Rybaaaa współczuje. Mnie trzymała 2 dni ale to przez @ .wrrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 12:42
💗5 💗
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Karolcia i Magada nie wierze. Jeju mocne kciuki kochane za Was a czy ja moge dolaczyc
Z rana jeden a drugi z przed 2 godzin robiony na miescie bo w urzedzie bylam Dzisiaj mam albo 10dpo alo 11dpo.
I kobietki najlepsze. Nie warto kupowac testow o czulosci 10 bo mi rano wyszedl negatyw ha ha nie wierze normalnie co tu sie u nas dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamabyc cudowne wiesci, ale sie ciesze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33ffa3a695af.jpg
Rybaaaa, magada, majamia lubią tę wiadomość