Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!!! ja jestem, tylko podłamana trochę myślałam że po CLO dopadnie mnie "wielka" owulka, a tu 3 dni po ostatniej tabletce i nic, nic mnie nie boli, nie kłuje, nie dręczy..... tylko śluz mam pięknie rozciągliwy, ale to chyba zasługa wiesiołka! coś mi ten cykl chyba nie wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
Simon nie brakam nigdy clo, wiec nie wiem czy coś sie powinno czuc, ale trzymam kciuki:)
Paru trzymam kciuki za pozytywną betę
Ale mam dzis lenia. Zapowiedzialam moim, ze dzis na obiad parowki albo kanapki:) nie chce mi sie gotowac;)02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualny
-
Cholerne testy. Dzis rano robilam i tez cień byl, podobny jak wczoraj. W kazdym razie stanowczo widoczny. Moze jakas partia wadliwa... mam za swoją niecierpliwosc, następnym razem czekam na termin miesiączki to nie bedzie mi tak przykro... obie córki za pierwszym cyklem starań, jedna tez po tabletkach, to myslalam ze i teraz sie uda
-
Dziewczyny ja po wizycie narazie usg nie robil..wzial cytologie ..zbadal ginekologicznie macica powiekszona wg ciazowa usg jakby sie cos dzialo to za 3 tyg a jak nie to okolo 11\12 Tyg.podwozie ok zero plamien .karte zalozy na kolejnej wizycie.
-
nick nieaktualnyBasik,kurcze,szkoda,że bez USG, dlaczego nie zrobił Ci USG?, słabo mi się to mieści w głowie i zapłaciłaś za taką wizytę?
Wybacz,że tak ostro ,ale machnąć USG lekarzowi to szybka sprawa i dla kobiety jest to mega ważne więc takich lekarzy nie zrozumiem chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 12:32
-
nick nieaktualny