Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justi ja też bym zrobiła zastrzyk jutro, nawet jak jajo rośnie 2mm na dobę to jutro już będzie miało 24mm to jest wystarczająco duże, a jak przerośnie to niedobrze.... tylko pamiętaj, jak mi mówił mój gin, po podaniu zastrzyku co najmniej doba wstrzemięźliwości i dopiero wtedy szalejemy
-
Hej dziewczynki a ja dzis na obiad pizza i zupa szinakowa ktora dopiero robie od dupy strony ale pizze juz zuza zjadla bo glodna byla.dzis pozniej za obiadek sie wzielam bo bylam u mamy a ta po operacji.w sb pojechala do szpitala a dzis jest juz w domu.dawali jej impanty w kregi czy cos nie znam sie na tym..operacja gornego odcinka kregoslupa chodzi lezy siedziec prawie wogole nie umie zakaz robienia czegokolwiek oprocz chodzenia siku.jutro jade do niej z rana zawioze zupy zeby mieli chociaz to i jak tam przyjade to troche ogarne jej w mieszkaniu i drugie danie przygotuje.troche jestem zla bo ojciec ciagle w pracy dwie siory w szkole i mogly by cos pomoc a ta trzecia taka wredna ma wyjebke.
Wiec na mojej glowie dodatkowe rzeczy. -
Justi-to mnie zaskoczyłaś zwłaszcza ta pierwszą wersją.Pewnie prawdy się nie dowiem za życia.Bardzo Ci dziękuję za poświęcenie w mojej sprawie:* Anioł jesteś.
Oszczędny tryb życia jak to rozumieć?Ciężko mi to ogarnąć na własnym przykładzie.
Byłam dziś na spacerze krótkim bo tlenu jesiennego potrzebuje:) Będę oczywiście uważać.
Hilary Słonko nie wierzę że to już tuż tuż Twój termin zbliża się
Czego jeszcze brakuje Ci z listy?
Justin Kiedy planujesz zastrzyk?
Ściskam Was :* -
Pysia wydaje mi się że po prostu musisz normalnie funkcjonować ale się nie nadwyrezac tzn spacery tak ale nie mega długie, na pewno nic nie dźwigać zakupów ani nic. W domu rób obiad, sprzątają ale z wierzchu a odkurzanie czy jakieś większe porządki zostaw mężowi. Baw ś ż dziećmi ale wiadomo na spokojnie jakieś gry czy rysowanie a nie bieganie i skakanie. Często leż i odpoczywaj.
Z listy dla małej mam już wszystko Chodzi o listę spraw które ma mąż zrobić np naprawić szafkę w komodzie :p
-
nick nieaktualnyPysia, normalnie funkcjonuj,ale to co przyjdzie Ci zrobić np podziel na kilka etapów i odpoczywaj między nimi. Dziewczyny dobrze Ci napisały nic już nie dodam. Aaa i wszelkie wieszanie zasłon, odkurzania, mycia podług ogólnie schylanie się to absolutnie nie.
Hilary, ja tak czuję,że TY Słońce niedługo pójdziesz rodzić, ach jak ja chciałabym być już w tym 36 tc .... no ,ale najpierw trzeba zdrowo zaciążyć a to troszkę trudne.
Czekam na wynik estradiolu i wtedy podejmę decyzję kiedy podam sobie zastrzyk. Fajnie ,że jest podskórny to sama sobie zrobię i zaoszczędzę 35 zł ( a to lubię).
Simon, wiesz co oglądałam swoje wczorajsze usg i tam jeszcze jedna niespodzianka, o której nie mówił gin, w drugim jajniku jest drugi jajeczko,mniejsze,ale jak poczekam to też coś może z niego być, ma 14 mm...i teraz znowu myślę by torbiel z niego się nie zrobiła. Ja pośiweiję do reszty, mam tyle siwych włosów, gdybym nie farbowała na blond to masakra.
Odniosę się jeszcze do Ciebie Basiu, moja Mama też czeka na operację kręgosłupa i starsznie się martwię, boję bo Jej drętwieją ręcę, miała już tak,że dawali jej blokadę by mogła chodzić... Ma takie zdegenerowane chrząstki,że grozi Jej przebiciem do opony i rdzenia kręgosłupa.Mama boi się podjąć decyzję a i lekarze dają 50% szans ,że będzie ok no ,ale też mówią,że może przestać chodzić.
Nade wszystko , dobrze,że Twoja Mama ma Ciebie, taką dobrą córkę,szkoda,że pozostałe się nie poczuwają, dlaczego tak jest? W sumie pytanie retoryczne....ja też mam tak,że najstarsza to mi pomoże a średnia miga się ,ucieka przed obowiązkami a najmłodsza to już diabeł w owczej skórze,celowo niszczy np. robotę moją czy najstarszej. Ciężko masz bo z brzuchem i zapieprzasz sama...
-
nick nieaktualnymam wynik, 239 estradiol, mam dojrzały pęcherzyk... chyba nawet dzisiaj zapodam sobie, Simon, jak myślisz?, jeszcze popytam dziewczyny na in vitro
Już zapodałam sobie ten zastrzyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 20:28
-
Justi no to jutro trzeba działać
Trzymam kciuki mocno !
Oj mi ta ciąża to tak szybko minęła że szok normalnie pamiętam jakby to by wczoraj że się denerwowałam że bladzioch wyszedł a to już na końcówce chociaż teraz trochę się dłuży bo człowiek ma już dość i chciałby urodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 20:42
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justys to go jutro wymecz porzadnie hehe.
Hilary ja tez pamietam ten twoj bladzioch ..ten czas zapytala nie milosiernie.
Pysiu tak jak mowia dziewczyyny nie przeciazaj sie tylko lekkie sprawy i bedzie dobrze.
Jystnka mojej mamie tez dretwialy min rece stad ta operacja.zdecydowala sie bo juz nie dawala rady.
A ja troche plecy bola..a i Jasio dzis daje czaduHilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny