X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

Justii byle by sąsiedzi nie wzywali policji :) trzymam kciuki

Hilary o której masz wizytę?

Hilary, Justi77, Enii lubią tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamabyc3 hehe jaką przestroga :D
    Ja już właśnie czekam w kolejce i 2 panie przede mną to za jakieś 20/30 minut moja kolej

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki ! Nawiedzona jestem juz o 4 nad ranem lapalam M. A co tam.hihi. Hilary odzywaj się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 10:40

Hilary lubi tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Wyniki lekko podwyższone i dostałam leki. Mam przez ten tydzień jeszcze posiedzieć w domu ale odpoczywać. W środę zrobić kolejne badania i w czwartek wizyta i jak będą znowu trochę podwyższone to dostanę skierowanie do szpitala. I przed wizyta w czwartek jeszcze będę miała usg. Chyba żeby zaczęło mnie swędzieć to od razu na ip

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie chyba chustę do noszenia małego kupie bo szczerze zaczyna mnie to przerażac 4 latka 2 latka i noworodek. majamia tak je zachwala wiec chyba sobie poradzę.

Hilary i jak tam?

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary a jeśli będą wyniki źle to masz wywoływany poród czy jak to wygląda?

• Hilary Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mambyc3 to zależy wszystko od wyników i stanu maluszka ale tak od razu to na pewno nie. Kroplowki będę dostawać żeby te żółcie wypłukać i cały czas będą wyniki kontrolować
    Z chustą to i ja się zastanawiam bo moja Werka strasznie wózkowa jest i ni3 chce sama chodzić a nie wiem co lepsze czy dostawka do wózka czy właśnie chustą dla małej a Werka w spacerówce. Dużo osób sobie chwali takie chusty tylko ja jestem ciekawa czy będę umiała to wiązać bo nie jestem precyzyjna

Justi hehe :D

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary dlatego ja chce kupić teraz już i poćwiczyć na amelce wiązanie... dostawke ja mam, ale ona jest za żywa i mi z niej ciągle schodzi albo się kloci z straszą która ma siedzieć na niej a tak będę miała zawsze jakieś rozwiązanie. no i chodzi mi o to ze przy tej chuście to ma się ręce wolne wiec chyba by żywych dzieciach to dobre rozwiązanie heh. moja zrecznosc tez czasem wola o pomstę do nieba ale chyba to kwestia wprawy. ;)
    obyś miała dobre jednak wyniki bo leżenie w szpitalu to nic przyjemnego szczególnie ze twoja mała ma troche ponad rok i potrzebuje mamy

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary,to w sumie dobre wieści. Balam sie troche,ze juz Cię położą w szpitalu a tu mala Werka także cieszę się,że w domku mozesz byc. Z tymi chustami super sprawa tylko to wiązanie mnie przeraża na zasadzie,ze np.źle coś zwiąże i dziecko wypadnie .

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamabyc u Ciebie to chusta super rozwiazanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii,co tam u Ciebie?

• simon86 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!!!! Justii to trzymam kciuki! myślę, że dobrze zrobiłaś z tym zastrzykiem :-)
    Mamabyc ja dostałam chustę w prezencie jak się F urodził, nawet nauczyłam się wiązać, ale mi jakoś niewygodnie było tak z nim chodzić, nie czułam się pewnie i mimo chusty i tak ciągle podtrzymywałam go jedną ręką! ale raczej wszyscy chwalą takie noszenie!

Justi77 lubi tę wiadomość

• simon86 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany Hilary to już niedługo nasze pierwsze forumowe dzieciątko będzie na świecie!!!!! :-)

Hilary lubi tę wiadomość

• Enii Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii jajo znosze pomalu, nie moge sie doczekac jak M przyjedzie. Ta jesien mnie tak nastraja smutnawo.. Zmeczona jestem juz tym gotowaniem, praniem, kolacjami, szkołą, zakupami itd... Raczej wszystko robie z przymusu niz z radością (chociazby minimalna). Czekam na syndrom ''wicia dniazda'' czesto mam jak M przyjeżdza :)
    Do tego @ mi sie skonczył a był jakis dziki. 1 dzien ledwo co, 2 i 3 potop a 4-5 praktycznie nic. Do tego piersi dalej mnie bolą...brrrr

Ogladam Chloe na zalukaj :D

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii no właśnie cieszę się że jeszcze posiedzę w domu :) M ma wolny weekend tylko do szkoły ma ale na krótko więc też cis musimy wymyślić żeby jakoś czas spędzić fajnie a po tygodniu to już mogę w sumie rodzić :p

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii, to przesilenie może być, plus sama w gruncie rzeczy jesteś to i doły, kurcze Enii moja biedulka , szkoda, że tak daleko jesteście od siebie , doły się łapie.Jakbyś zaciążyła to i pozytywna energia byłaby u Ciebie, rozumiem Cię ....

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja mam dziś lenią nic mi się nie chce, nie mam siły, ciężko mi jakoś dziś dziwnie. .. :/

enii a kiedy masz mieć go przy sobie? ( przepraszam jeśli pisałaś ale dziś średnio kontaktuje) kochana jeśli brakuje ci go to go kochasz a to najważniejsze. pogoda nie pomaga w byciu teraz samej takie nastroje depresyjne ani wyjść tylko obowiązki i w sumie ciemno juz kiedy by można coś zrobić a nawet nie masz z kim...

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon wes mnie nie straszne bo kupiłam. tzn używane 2 chusty bo nie wiem jak będzie mi szlo i nie chciałama wydawać więcej niż 200 zł za jedną chustę.

Justi77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii a co to za film,ktory ogladalas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia co u Ciebie?

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ