X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

Justii byle by sąsiedzi nie wzywali policji :) trzymam kciuki

Hilary o której masz wizytę?

Hilary, Justi77, Enii lubią tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamabyc3 hehe jaką przestroga :D
    Ja już właśnie czekam w kolejce i 2 panie przede mną to za jakieś 20/30 minut moja kolej

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki ! Nawiedzona jestem juz o 4 nad ranem lapalam M. A co tam.hihi. Hilary odzywaj się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 10:40

Hilary lubi tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Wyniki lekko podwyższone i dostałam leki. Mam przez ten tydzień jeszcze posiedzieć w domu ale odpoczywać. W środę zrobić kolejne badania i w czwartek wizyta i jak będą znowu trochę podwyższone to dostanę skierowanie do szpitala. I przed wizyta w czwartek jeszcze będę miała usg. Chyba żeby zaczęło mnie swędzieć to od razu na ip

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie chyba chustę do noszenia małego kupie bo szczerze zaczyna mnie to przerażac 4 latka 2 latka i noworodek. majamia tak je zachwala wiec chyba sobie poradzę.

Hilary i jak tam?

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary a jeśli będą wyniki źle to masz wywoływany poród czy jak to wygląda?

• Hilary Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mambyc3 to zależy wszystko od wyników i stanu maluszka ale tak od razu to na pewno nie. Kroplowki będę dostawać żeby te żółcie wypłukać i cały czas będą wyniki kontrolować
    Z chustą to i ja się zastanawiam bo moja Werka strasznie wózkowa jest i ni3 chce sama chodzić a nie wiem co lepsze czy dostawka do wózka czy właśnie chustą dla małej a Werka w spacerówce. Dużo osób sobie chwali takie chusty tylko ja jestem ciekawa czy będę umiała to wiązać bo nie jestem precyzyjna

Justi hehe :D

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary dlatego ja chce kupić teraz już i poćwiczyć na amelce wiązanie... dostawke ja mam, ale ona jest za żywa i mi z niej ciągle schodzi albo się kloci z straszą która ma siedzieć na niej a tak będę miała zawsze jakieś rozwiązanie. no i chodzi mi o to ze przy tej chuście to ma się ręce wolne wiec chyba by żywych dzieciach to dobre rozwiązanie heh. moja zrecznosc tez czasem wola o pomstę do nieba ale chyba to kwestia wprawy. ;)
    obyś miała dobre jednak wyniki bo leżenie w szpitalu to nic przyjemnego szczególnie ze twoja mała ma troche ponad rok i potrzebuje mamy

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary,to w sumie dobre wieści. Balam sie troche,ze juz Cię położą w szpitalu a tu mala Werka także cieszę się,że w domku mozesz byc. Z tymi chustami super sprawa tylko to wiązanie mnie przeraża na zasadzie,ze np.źle coś zwiąże i dziecko wypadnie .

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamabyc u Ciebie to chusta super rozwiazanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii,co tam u Ciebie?

• simon86 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!!!! Justii to trzymam kciuki! myślę, że dobrze zrobiłaś z tym zastrzykiem :-)
    Mamabyc ja dostałam chustę w prezencie jak się F urodził, nawet nauczyłam się wiązać, ale mi jakoś niewygodnie było tak z nim chodzić, nie czułam się pewnie i mimo chusty i tak ciągle podtrzymywałam go jedną ręką! ale raczej wszyscy chwalą takie noszenie!

Justi77 lubi tę wiadomość

• simon86 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany Hilary to już niedługo nasze pierwsze forumowe dzieciątko będzie na świecie!!!!! :-)

Hilary lubi tę wiadomość

• Enii Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii jajo znosze pomalu, nie moge sie doczekac jak M przyjedzie. Ta jesien mnie tak nastraja smutnawo.. Zmeczona jestem juz tym gotowaniem, praniem, kolacjami, szkołą, zakupami itd... Raczej wszystko robie z przymusu niz z radością (chociazby minimalna). Czekam na syndrom ''wicia dniazda'' czesto mam jak M przyjeżdza :)
    Do tego @ mi sie skonczył a był jakis dziki. 1 dzien ledwo co, 2 i 3 potop a 4-5 praktycznie nic. Do tego piersi dalej mnie bolą...brrrr

Ogladam Chloe na zalukaj :D

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii no właśnie cieszę się że jeszcze posiedzę w domu :) M ma wolny weekend tylko do szkoły ma ale na krótko więc też cis musimy wymyślić żeby jakoś czas spędzić fajnie a po tygodniu to już mogę w sumie rodzić :p

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii, to przesilenie może być, plus sama w gruncie rzeczy jesteś to i doły, kurcze Enii moja biedulka , szkoda, że tak daleko jesteście od siebie , doły się łapie.Jakbyś zaciążyła to i pozytywna energia byłaby u Ciebie, rozumiem Cię ....

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja mam dziś lenią nic mi się nie chce, nie mam siły, ciężko mi jakoś dziś dziwnie. .. :/

enii a kiedy masz mieć go przy sobie? ( przepraszam jeśli pisałaś ale dziś średnio kontaktuje) kochana jeśli brakuje ci go to go kochasz a to najważniejsze. pogoda nie pomaga w byciu teraz samej takie nastroje depresyjne ani wyjść tylko obowiązki i w sumie ciemno juz kiedy by można coś zrobić a nawet nie masz z kim...

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon wes mnie nie straszne bo kupiłam. tzn używane 2 chusty bo nie wiem jak będzie mi szlo i nie chciałama wydawać więcej niż 200 zł za jedną chustę.

Justi77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii a co to za film,ktory ogladalas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia co u Ciebie?

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ