Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHilary, ona jest totalnym niejadkiem. Hehe cos z nia razem zrobic?,moja corka to huragan Maria,wszystko niszczy a jak biore do lodowki np.i sie pytam co zjesz to np. .wybiera monte ,ale tylko po to by lyzka przelozyc monte na stol i rozsmarowac na stole. Mama moja nawet godzinę z nia nie chciala zostac a jak na probe wzielam opiekunke to po 2 godzinach zrezygnowala.
Jest najtrudniejszym dzieckiem w obsludze,ze tak ujmę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 21:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry Basiu i Dziewczynki
Ja tez wybieram dzieci do szkoły. Basiu nie przemęczaj się i szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej Mamy.
Strasznie wieje u nas....
Miłego dnia Dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 07:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajnie Basiu,u nas nie trzeba bylo na galowo wiec nie ubieralam ich. W sumie niedawno mialy dzień szkoły to wtedy były na galowo. Kasia moja daje laurkę Pani i kwiatki a najstarsza z klasą narysowala taki plakat dla wychowawczyni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 08:04
-
nick nieaktualnyAria nie mierzę bo mam dziwne te temperatury. Kurcze mam nadzieje,ze nie pokpilam tego cyklu,tzn.mam na mysli,ze dobrze wstrzelilam się z zastrzykiem i wszystkim jakos bez optymizmu jestem.
Szkoda,ze dupa u Ciebie.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 08:05
-
Dziewczyny jade autobusem i sie poryczalam ze wzruszenia hormony daja rade widze..autobus zatloczony..jak sardynki w puszcce..jak weszla pani z mlutkim dzieckiem w srodek autobusu nie mialam sumienia i ja puscilam zeby usiadla...ta nie chciala widzac moj stan..nagle z przodu autobusu wola mnie taki Pan elegancik..lat okolo 38-40 i wola jakbym widzial wczesniej ze pani stoi juz dawno by pania zawolal.tlumacze mu ze chwilko tylko stalam bo wsiadla Pani...normalnie jak mi ustapil miejsca(wczesniej mnie niewidzial bo siedzial przodem do kierunku jazdy a ja po srodku autobusu)ja siadlam patrze miblzy leca heheh pan do mnie czy wssystko ok a ja ze tak ze to chyba hormony...a on odp.to zrozumiale i ze wie jak to jest z tymi poplakujacymi ciezaroweczkami miesiac temu jego zona tez urodzila
Justi77, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aria przykro mi
Wczoraj zrobilam ostatni test ovu z allegro, myslalam ze ovu sie zbliza (albo była podczas @ <????> ). Obiecałam sobie ze nigdy wiecej a i tak kusi mnie by do Roska podjechac... Chociaz i tak to mi nic nie da a jeszcze sie wkurze ze chłopa brak
Musze sie za ta moją ciąze spozywcza wziąśc ( nie wiem czy to przez mleko, którego duzo dodaje do kawy)
Justi nawet nie próbuj watpić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:12
💗5 💗