Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUwaga bo Ty nie dałaś kartki, zero luzu, i jak młodzi ludzie mają się nie buntować. Przy takich realiach to gdybym ja była taka młodziutka w szkole to moja biedna Mama byłaby co chwilę wzywana... Ja myślałam,że czasy fajne dla młodzieży,ale widzę,że na więcej buntu pozwalali jak ja byłam młodzieżą
-
Dokladnie. Ja wogóle podziwiam bo ja bym juz dawno polozyła lagę na tej szkole (myslelismy o przeniesieniu ale to tez o czas chodzi). Zreszta mój synek jest taki jak ja Czyli nie mówi ze pada deszcz jak plują
Tak jak cofam sie do czasów mojej sp to tez wiekszy luz ale przede wszystkim nauczyciele byli inni. Teraz ida na studia bo pasuje, zachacza się w szkole bo pasuje pracowac a pozniej za przeproszeniem wyzej sraja niz du pe maja. Niewielu juz jest nauczycieli z pasją..💗5 💗
-
Hej dziewczynki ja już po spacerze (jedyne 4 godz), który mnie wykończył. Z rana byłam na zakupach i zakupiłam teściora, którego oczywiście zrobiłam bo nie wytrzymałam wyszedł negatywnie...no wiem że to za wcześnie ale co tam nakręciłam się strasznie że będzie ciąża - zupełnie niepotrzebnie no ale co zrobić.
-
Hej
Czuje się dziś jakbym zaraz @ miała dostać i to taki najgorszy.
Brałam już nospe ale gucio pomogło.Staram się leżeć i skupiać na czymś innym ale jak boli to tylko wszystko irytuje:/
Piszecie o porządkach i widzę że ja podobnie do Hilary;)
Dziś dowiedziałam się że mieszkanie o które się staraliśmy przyznali nam do wynajmu. Zależało mi bo jest obok szkoły syna do której pójdzie od sierpnia przyszłego roku,nie będę musiała godzinę z buta iść a jak małe się urodzi to tylko przejdziemy przez ulicę.
Przeraża mnie w tym stanie przeprowadzka....jest tyle pierdol do pakowania,zabawek...kuchnia meble.Mamy 1,5 mc więc chyba damy radę.
Dziś myślałam czy by nie kupić nowej kuchni w zabudowie no nowego mieszkania żeby mąż nie musiał tej z 4 piętra targać ( ponoć można czasem kuchnie odsprzedać spółdzielni) ale ceny tych pięknych kuchni są strasznie wysokie.
Może jak uskladam to z Polski byśmy przywieźli.
Polecacie jakaś sprawdzona firme albo odradzacie kogoś zdecydowanie?
Pozdrawiam serdecznie.
-
nick nieaktualnyPysia a duphaston bierzesz??
A co myslisz o Ikea,tam w sumie ceny jeszcze znośne?
Superrrr,ze masz mieszkanie,ja przeprowadzalam sie w 8 miesiacu ciazy i to byl hardcore. Dasz rade ,powoli i poskladacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 15:37
-
Justii a a ty dzisiaj masz wizytę daj znać jak tam
Pysia fajnie że zostaliście mieszkanie ja się orzeprowadzalam w 5 miesiącu ciąży i było ok. Na spokojnie wszystko ogarnięcie
My meble będziemy brać ż bodzio moi rodzice mają i sobie chwalą a cena dobra
JustyśkaG jeszcze nic straconego:)
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do mebli to jeszcze brw też można coś upolować.
-
nick nieaktualnyGin potwierdził,że była owu , i że nie ma torbieli po clo. Z gorszych informacji to stwierdził,że gdybym nie zaszła to w następnym cyklu on mi nie da clo tylko poobserwuje mój naturalny cykl, no normalnie szlag mnie trafił na niego a przede wszystkim na samą siebie.... Chciałam być mądrzejsza od doktorka i zapodawałam sobie po 1 sztuce clo i wychodowałam 1 sztukę a tak gdybym brała po 2 to byłoby więcej niż 1 jajko i większe szanse na zapylenie a tak jestem w czarnej dupie.
Mogę podać sobie tak jak on chciał w następnym cyklu po 2 sztuki bo mam zapas od niego i od Simona ,ale gdzie wtedy monitoring robić i kto mi da ovitrelle?
Normalnie szlag do kwadratu mnie trafił, obym była w ciąży!
Edit: a i mowie mu ,ze mam problem z pracą,ze nie mam gdzie wracac a jak znajde nowa no to wiadomo okres probny lub inne określone to musialabym odlozyc na minimum 1,5 roku tak naprawde a ja nie mam juz tego czasu.....Kiwną glowa i powiedzial mi ,ze tu nie mozna sie spieszyc ,i ze moze tsk lepiej dla mnie a tak wogole to juz 40 jestem i sama mam sobie odpowiedziec. H...j w niego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 18:36
-
nick nieaktualny
-
No co za h@s... Trzymam mocno kciuki żeby się udało w tym cyklu.
Ja jutro do US zrobiłam wpłatę tzn tą korektę. Dzis młody wchodzi na konto a tam brak dużo mniej niż powinno być. Za telefon do banku a gostek mi mowi zw naczelnik us mu zablokował. Akurat w ten dzień co wpłatę zrobiłam. Gdyby nie mlody to bym żyła w nieświadomości. Musze jutro jechać by zwrócili to co wpłaciłam... Szlak mnie trafi. Jeszcze Miskiej ze to sobie poczekasz dwa mce..💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak jest to suma,ktora wplywa na Twoje zycie napisz pisno do naczelnika z prosba o szybki zwrot bo nie masz za co zyc a masz dzieci etc. To moze jak nie bedzie h*ujem szybko zwroci. Jak sie chce to sie dziala i szybko zwraca kase,ale kwestia kto jest po drugiej stronie....
Obys trafila na normalnego czlowiekaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 19:24
-
Enii ooo oby szybko oddali
Jej ogarnęłam trochę mieszkanie, zrobiłam kolację, wykompałam dzieci i czuje się jak po jakimś maratonie :o
M po pracy pojechał zbierać jabłka na soki i jeszcze ma zalecieć do sklepu.
Dzieci kończą oglądać bajki, zrobię im jeszcze inhalacje i przeczytam bajkę o do spania a ja będę odpoczywać i oglądać m jak miłość
Jutro rano jadę na morfologie a potem ogarnę mieszkanie tak bardziej bo łazienkę muszę umyć, w pokojach też kurze powycierać to tak na zapas jakbym w czwartek do szpitala trafiła. M ogarnie balkon i podłogi mi pomyje...jestem ciekawa jak to wszystko się potoczy jakie wyniki itd...
-
nick nieaktualny
-
Justii na spokojnie będę sprzątać nie martw się Chce po prostu wszystko przygotować jakby mnie tu nie było:) łazienki i kurzy dawno nie sprzątałam więc jest trochę zapuszczone...a jeśli się to przyczyni i szybciej urodzę to nie będę miała nic przeciwko bo już praktycznie mogę :p
Justi77 lubi tę wiadomość