X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga bo Ty nie dałaś kartki, zero luzu, i jak młodzi ludzie mają się nie buntować. Przy takich realiach to gdybym ja była taka młodziutka w szkole to moja biedna Mama byłaby co chwilę wzywana... Ja myślałam,że czasy fajne dla młodzieży,ale widzę,że na więcej buntu pozwalali jak ja byłam młodzieżą :(

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie. Ja wogóle podziwiam bo ja bym juz dawno polozyła lagę na tej szkole (myslelismy o przeniesieniu ale to tez o czas chodzi). Zreszta mój synek jest taki jak ja :) Czyli nie mówi ze pada deszcz jak plują ;)

Tak jak cofam sie do czasów mojej sp to tez wiekszy luz ale przede wszystkim nauczyciele byli inni. Teraz ida na studia bo pasuje, zachacza się w szkole bo pasuje pracowac a pozniej za przeproszeniem wyzej sraja niz du pe maja. Niewielu juz jest nauczycieli z pasją..

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :-) ja już po spacerze (jedyne 4 godz), który mnie wykończył. Z rana byłam na zakupach i zakupiłam teściora, którego oczywiście zrobiłam bo nie wytrzymałam :P wyszedł negatywnie...no wiem że to za wcześnie ale co tam :-) nakręciłam się strasznie że będzie ciąża - zupełnie niepotrzebnie no ale co zrobić.

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Czuje się dziś jakbym zaraz @ miała dostać i to taki najgorszy.

Brałam już nospe ale gucio pomogło.Staram się leżeć i skupiać na czymś innym ale jak boli to tylko wszystko irytuje:/

Piszecie o porządkach i widzę że ja podobnie do Hilary;)

Dziś dowiedziałam się że mieszkanie o które się staraliśmy przyznali nam do wynajmu. Zależało mi bo jest obok szkoły syna do której pójdzie od sierpnia przyszłego roku,nie będę musiała godzinę z buta iść a jak małe się urodzi to tylko przejdziemy przez ulicę.
    Przeraża mnie w tym stanie przeprowadzka....jest tyle pierdol do pakowania,zabawek...kuchnia meble.Mamy 1,5 mc więc chyba damy radę.

Dziś myślałam czy by nie kupić nowej kuchni w zabudowie no nowego mieszkania żeby mąż nie musiał tej z 4 piętra targać ( ponoć można czasem kuchnie odsprzedać spółdzielni) ale ceny tych pięknych kuchni są strasznie wysokie.
    Może jak uskladam to z Polski byśmy przywieźli.

Polecacie jakaś sprawdzona firme albo odradzacie kogoś zdecydowanie?

Pozdrawiam serdecznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia a duphaston bierzesz??
    A co myslisz o Ikea,tam w sumie ceny jeszcze znośne?

Superrrr,ze masz mieszkanie,ja przeprowadzalam sie w 8 miesiacu ciazy i to byl hardcore. Dasz rade ,powoli i poskladacie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 15:37

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii a a ty dzisiaj masz wizytę daj znać jak tam

Pysia fajnie że zostaliście mieszkanie :) ja się orzeprowadzalam w 5 miesiącu ciąży i było ok. Na spokojnie wszystko ogarnięcie :)
    My meble będziemy brać ż bodzio moi rodzice mają i sobie chwalą a cena dobra

JustyśkaG jeszcze nic straconego:)

Justi77 lubi tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ciazowy.pl/artykul,ile-dzieci-maja-najszczesliwsze-rodziny-naukowcy-to-sprawdzili,4109,1.html

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znac,ide na 17.30

Hilary lubi tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mebli to jeszcze brw też można coś upolować.

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin potwierdził,że była owu , i że nie ma torbieli po clo. Z gorszych informacji to stwierdził,że gdybym nie zaszła to w następnym cyklu on mi nie da clo tylko poobserwuje mój naturalny cykl, no normalnie szlag mnie trafił na niego a przede wszystkim na samą siebie.... Chciałam być mądrzejsza od doktorka i zapodawałam sobie po 1 sztuce clo i wychodowałam 1 sztukę a tak gdybym brała po 2 to byłoby więcej niż 1 jajko i większe szanse na zapylenie a tak jestem w czarnej dupie.
    Mogę podać sobie tak jak on chciał w następnym cyklu po 2 sztuki bo mam zapas od niego i od Simona ,ale gdzie wtedy monitoring robić i kto mi da ovitrelle?
    Normalnie szlag do kwadratu mnie trafił, obym była w ciąży!

Edit: a i mowie mu ,ze mam problem z pracą,ze nie mam gdzie wracac a jak znajde nowa no to wiadomo okres probny lub inne określone to musialabym odlozyc na minimum 1,5 roku tak naprawde a ja nie mam juz tego czasu.....Kiwną glowa i powiedzial mi ,ze tu nie mozna sie spieszyc ,i ze moze tsk lepiej dla mnie a tak wogole to juz 40 jestem i sama mam sobie odpowiedziec. H...j w niego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 18:36

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii nie denerwuj się. Ja wierzę i mocno trzymam kciuki i na pewno teraz się udało!

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju,oby tak bylo Hilary bo nie mam za fajnej sytuacji. Ta presja mnie wykańcza....

Meeega wykańcza :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 19:00

Hilary lubi tę wiadomość

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co za h@s... Trzymam mocno kciuki żeby się udało w tym cyklu.

Ja jutro do US zrobiłam wpłatę tzn tą korektę. Dzis młody wchodzi na konto a tam brak dużo mniej niż powinno być. Za telefon do banku a gostek mi mowi zw naczelnik us mu zablokował. Akurat w ten dzień co wpłatę zrobiłam. Gdyby nie mlody to bym żyła w nieświadomości. Musze jutro jechać by zwrócili to co wpłaciłam... Szlak mnie trafi. Jeszcze Miskiej ze to sobie poczekasz dwa mce..

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlugo będziesz odzyskiwac kasę?, no kibel....

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem. Jakas kobitka miala podobna sytuacje to 10 dni trwalo

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jest to suma,ktora wplywa na Twoje zycie napisz pisno do naczelnika z prosba o szybki zwrot bo nie masz za co zyc a masz dzieci etc. To moze jak nie bedzie h*ujem szybko zwroci. Jak sie chce to sie dziala i szybko zwraca kase,ale kwestia kto jest po drugiej stronie....

Obys trafila na normalnego czlowieka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 19:24

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii ooo oby szybko oddali

Jej ogarnęłam trochę mieszkanie, zrobiłam kolację, wykompałam dzieci i czuje się jak po jakimś maratonie :o
    M po pracy pojechał zbierać jabłka na soki i jeszcze ma zalecieć do sklepu.
    Dzieci kończą oglądać bajki, zrobię im jeszcze inhalacje i przeczytam bajkę o do spania a ja będę odpoczywać i oglądać m jak miłość :)

Jutro rano jadę na morfologie a potem ogarnę mieszkanie tak bardziej bo łazienkę muszę umyć, w pokojach też kurze powycierać to tak na zapas jakbym w czwartek do szpitala trafiła. M ogarnie balkon i podłogi mi pomyje...jestem ciekawa jak to wszystko się potoczy jakie wyniki itd...

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii Slonce kiedy planujesz testować?

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary wez Ty sie nie przemeczaj bo to brzmi jak jakis maraton sprzataniowy!!!...

Enii,kazal za 13 dni zrobic bete z krwi,ale ja dalam sobie zastrzyk wczesniej niz kazal doktorek wiec bete zrobię 25 pazdziernika.

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii na spokojnie będę sprzątać nie martw się:) Chce po prostu wszystko przygotować jakby mnie tu nie było:) łazienki i kurzy dawno nie sprzątałam więc jest trochę zapuszczone...a jeśli się to przyczyni i szybciej urodzę to nie będę miała nic przeciwko bo już praktycznie mogę :p

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ