X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga bo Ty nie dałaś kartki, zero luzu, i jak młodzi ludzie mają się nie buntować. Przy takich realiach to gdybym ja była taka młodziutka w szkole to moja biedna Mama byłaby co chwilę wzywana... Ja myślałam,że czasy fajne dla młodzieży,ale widzę,że na więcej buntu pozwalali jak ja byłam młodzieżą :(

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie. Ja wogóle podziwiam bo ja bym juz dawno polozyła lagę na tej szkole (myslelismy o przeniesieniu ale to tez o czas chodzi). Zreszta mój synek jest taki jak ja :) Czyli nie mówi ze pada deszcz jak plują ;)

Tak jak cofam sie do czasów mojej sp to tez wiekszy luz ale przede wszystkim nauczyciele byli inni. Teraz ida na studia bo pasuje, zachacza się w szkole bo pasuje pracowac a pozniej za przeproszeniem wyzej sraja niz du pe maja. Niewielu juz jest nauczycieli z pasją..

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :-) ja już po spacerze (jedyne 4 godz), który mnie wykończył. Z rana byłam na zakupach i zakupiłam teściora, którego oczywiście zrobiłam bo nie wytrzymałam :P wyszedł negatywnie...no wiem że to za wcześnie ale co tam :-) nakręciłam się strasznie że będzie ciąża - zupełnie niepotrzebnie no ale co zrobić.

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Czuje się dziś jakbym zaraz @ miała dostać i to taki najgorszy.

Brałam już nospe ale gucio pomogło.Staram się leżeć i skupiać na czymś innym ale jak boli to tylko wszystko irytuje:/

Piszecie o porządkach i widzę że ja podobnie do Hilary;)

Dziś dowiedziałam się że mieszkanie o które się staraliśmy przyznali nam do wynajmu. Zależało mi bo jest obok szkoły syna do której pójdzie od sierpnia przyszłego roku,nie będę musiała godzinę z buta iść a jak małe się urodzi to tylko przejdziemy przez ulicę.
    Przeraża mnie w tym stanie przeprowadzka....jest tyle pierdol do pakowania,zabawek...kuchnia meble.Mamy 1,5 mc więc chyba damy radę.

Dziś myślałam czy by nie kupić nowej kuchni w zabudowie no nowego mieszkania żeby mąż nie musiał tej z 4 piętra targać ( ponoć można czasem kuchnie odsprzedać spółdzielni) ale ceny tych pięknych kuchni są strasznie wysokie.
    Może jak uskladam to z Polski byśmy przywieźli.

Polecacie jakaś sprawdzona firme albo odradzacie kogoś zdecydowanie?

Pozdrawiam serdecznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia a duphaston bierzesz??
    A co myslisz o Ikea,tam w sumie ceny jeszcze znośne?

Superrrr,ze masz mieszkanie,ja przeprowadzalam sie w 8 miesiacu ciazy i to byl hardcore. Dasz rade ,powoli i poskladacie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 15:37

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii a a ty dzisiaj masz wizytę daj znać jak tam

Pysia fajnie że zostaliście mieszkanie :) ja się orzeprowadzalam w 5 miesiącu ciąży i było ok. Na spokojnie wszystko ogarnięcie :)
    My meble będziemy brać ż bodzio moi rodzice mają i sobie chwalą a cena dobra

JustyśkaG jeszcze nic straconego:)

Justi77 lubi tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ciazowy.pl/artykul,ile-dzieci-maja-najszczesliwsze-rodziny-naukowcy-to-sprawdzili,4109,1.html

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znac,ide na 17.30

Hilary lubi tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mebli to jeszcze brw też można coś upolować.

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin potwierdził,że była owu , i że nie ma torbieli po clo. Z gorszych informacji to stwierdził,że gdybym nie zaszła to w następnym cyklu on mi nie da clo tylko poobserwuje mój naturalny cykl, no normalnie szlag mnie trafił na niego a przede wszystkim na samą siebie.... Chciałam być mądrzejsza od doktorka i zapodawałam sobie po 1 sztuce clo i wychodowałam 1 sztukę a tak gdybym brała po 2 to byłoby więcej niż 1 jajko i większe szanse na zapylenie a tak jestem w czarnej dupie.
    Mogę podać sobie tak jak on chciał w następnym cyklu po 2 sztuki bo mam zapas od niego i od Simona ,ale gdzie wtedy monitoring robić i kto mi da ovitrelle?
    Normalnie szlag do kwadratu mnie trafił, obym była w ciąży!

Edit: a i mowie mu ,ze mam problem z pracą,ze nie mam gdzie wracac a jak znajde nowa no to wiadomo okres probny lub inne określone to musialabym odlozyc na minimum 1,5 roku tak naprawde a ja nie mam juz tego czasu.....Kiwną glowa i powiedzial mi ,ze tu nie mozna sie spieszyc ,i ze moze tsk lepiej dla mnie a tak wogole to juz 40 jestem i sama mam sobie odpowiedziec. H...j w niego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 18:36

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii nie denerwuj się. Ja wierzę i mocno trzymam kciuki i na pewno teraz się udało!

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju,oby tak bylo Hilary bo nie mam za fajnej sytuacji. Ta presja mnie wykańcza....

Meeega wykańcza :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 19:00

Hilary lubi tę wiadomość

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co za h@s... Trzymam mocno kciuki żeby się udało w tym cyklu.

Ja jutro do US zrobiłam wpłatę tzn tą korektę. Dzis młody wchodzi na konto a tam brak dużo mniej niż powinno być. Za telefon do banku a gostek mi mowi zw naczelnik us mu zablokował. Akurat w ten dzień co wpłatę zrobiłam. Gdyby nie mlody to bym żyła w nieświadomości. Musze jutro jechać by zwrócili to co wpłaciłam... Szlak mnie trafi. Jeszcze Miskiej ze to sobie poczekasz dwa mce..

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlugo będziesz odzyskiwac kasę?, no kibel....

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem. Jakas kobitka miala podobna sytuacje to 10 dni trwalo

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jest to suma,ktora wplywa na Twoje zycie napisz pisno do naczelnika z prosba o szybki zwrot bo nie masz za co zyc a masz dzieci etc. To moze jak nie bedzie h*ujem szybko zwroci. Jak sie chce to sie dziala i szybko zwraca kase,ale kwestia kto jest po drugiej stronie....

Obys trafila na normalnego czlowieka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 19:24

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii ooo oby szybko oddali

Jej ogarnęłam trochę mieszkanie, zrobiłam kolację, wykompałam dzieci i czuje się jak po jakimś maratonie :o
    M po pracy pojechał zbierać jabłka na soki i jeszcze ma zalecieć do sklepu.
    Dzieci kończą oglądać bajki, zrobię im jeszcze inhalacje i przeczytam bajkę o do spania a ja będę odpoczywać i oglądać m jak miłość :)

Jutro rano jadę na morfologie a potem ogarnę mieszkanie tak bardziej bo łazienkę muszę umyć, w pokojach też kurze powycierać to tak na zapas jakbym w czwartek do szpitala trafiła. M ogarnie balkon i podłogi mi pomyje...jestem ciekawa jak to wszystko się potoczy jakie wyniki itd...

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii Slonce kiedy planujesz testować?

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary wez Ty sie nie przemeczaj bo to brzmi jak jakis maraton sprzataniowy!!!...

Enii,kazal za 13 dni zrobic bete z krwi,ale ja dalam sobie zastrzyk wczesniej niz kazal doktorek wiec bete zrobię 25 pazdziernika.

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii na spokojnie będę sprzątać nie martw się:) Chce po prostu wszystko przygotować jakby mnie tu nie było:) łazienki i kurzy dawno nie sprzątałam więc jest trochę zapuszczone...a jeśli się to przyczyni i szybciej urodzę to nie będę miała nic przeciwko bo już praktycznie mogę :p

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ