X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi to nastukaj ponownie :) ;)

JustyśkaG lubi tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde już dwa razy stukałam i nie pykło :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 23:47

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucina dalej , może to przez telefon

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 23:47

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

ja zalatana jestem od kilku dni. haha mama kabinę zamontowana wiec jesteśmy do przodu dziś kibelek i jakieś pierdoly bo czekamy za lustrem ma być jutro także no 2-3 dni i spokój. wczoraj posprzątam kuchnie i znów pokój cały dziewczyn ja nie wiem skąd się ten kurz bierze... :/ musze pod koniec tygodnia zabrać za pranie rzeczy dla małego bo sił coraz mniej po 2 godzinach stania to stopy jak balony, że w butach się nie mieszcze. ale co jutro 34tc zaczynamy vo się dziwic.

Hilary życzę tobie z całego serca by wyniki były dobre i byś uniknąła leżenia w szpitalu.

ja tez zaczynam się bać i porodu jak będzie z 3 dzieciaków w domu gdzie czasami teraz mam poprostu dość. tylko ohote wyjść i krzyczeć ale cóż dam rade :)

Justi77, Hilary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki:)

Namabyc,no super,ze łazienka ogarnięta! Z nogami to dupa,tez tak mialam i nic nie pomagało,moze trochę trzymanie w gorze ,ale to na chwilę.

Justyska,ponoc urywa jak sie daje w poscie emotikony....

Miłego dnia!

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:*

Witam nowe mamusie:)

A wszystkim życzę Dobrego dnia:)))

Justi77, Rybaaaa lubią tę wiadomość

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :*

Mamabyc u mnie tez kurzu az szału dostaje. Okna myje co ok 2 tyg bo dobija mnie jakby ''piasek'' na szybach..
    U mnie tez dzis porzadki.. Szafa wrrr nie cierpię

Justii i reszta dziewczynek myslałam ze ja jakas przewrazliwiona i szukam dziury w całym

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Pysia:),jak sie czujesz????

Enii,nie jestes przewrazliwiona!

EDIT:moja szafa też sie prosi o porzadek ,ale mam od kilku dni lenia. Jak wlasnie radzicie sobie jak dopada Was leń. Chodzi mi o motywację i jak lenia przepędzacie??

Hihi,ale temat zapodałam,licze na opisy z Waszej strony:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 09:40

Enii lubi tę wiadomość

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Justii u mnie to wyglada tak..Kilka dni laby a pózniej stres bo bałagan a nastepnie filmiki o sprzataniu na YT i zaczynam dzialać :D
    Za kazdym razem obiecuje sobie ze będe systematyczna ;)

Justi77 lubi tę wiadomość

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo to sa filmy o sprzataniu na YT ? no no Enii jaka Ty nowoczesna babka!

Edit:musze poszukac w takim razie takie filmiki,a moze cos polecasz konkretnego Enii na YT?

Edit: Tez sobie obiecuję systematyczność ,ale coś nie wychodzi mi to....;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 10:04

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Proszę np :)

https://www.youtube.com/channel/UCOsSSBi4Mz5U7Xkd8GRTd6g/videos Lavendova

https://www.youtube.com/channel/UC5qgRLnH9M9DggJlD-H-27g/videos Uporządkowana

Justi77 lubi tę wiadomość

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się do sprzątania nie zmuszam tzn sprzątam wtedy gdy mam chęć a przeważnie mam :p A gdy nie mam to się ni3 zmuszał bo wiem że wtedy będzie mi szło jak krew z nosa...no chyba że muszę bo się szykuje jakaś impreza czy coś to wtedy najgorzej jest zacząć ale jakoś się przymuszam i tyle. Ogólnie to praktycznie zawsze mam czysto bo trochę taka pedantka jestem... Ale np są czynności których ne lubię robić tzn myć podłogi...oj bardzo rzadko to robię i też często męża proszę żeby za mnie umył

Mambyc3 oj zacznij już prac bo potem będzie gorzej...wiem coś o tym :p

JustyśkaG jak emotki dodajesz to wtedy post się ucina

U nas dzisiaj już brzydka pogoda. Pochmurno i zimno. Nie wiem co na obiad zrobić. Z wierzchu ogarnę mieszkanie i tyle nic więcej nie mam do roboty ani siły:p

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Hilary:)

Enii,dzieki za linki. Ja w duszy to balaganiarz,ale staram się trzymac czystosc. Codziennie wszystkie podlogi zamiatam,odkurzam a myje co drugi dzien.Dzieci strasznie balagania,najgorzej najmlodsza,caly jadlospis porozwalany na podlogach. Masakra i z tego sie cieszy jak jej mowie,ze brudzi.
    Hilary,moze zrob to co ja wczoraj. Podzielilam piersi i obtoczylam w fixie Knorra do mięs i na patelnie grillowa. Szybkie,proste i wszystkim smakuje. Roboty wlacznie ze snazeniem 15 minut.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 10:55

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii my od takiego odkurzania po jedzeniu mamy psa :p hehe wciąga wszystko nawet warzywa
    A z tą piersią to nie za bardzo bo nie mam patelni grilowej a na zwykłej nie mogę bo smazpnego nie mogę. Ogólnie M pewnie dzisiaj znowu długo więc obiad tylko dla mnie i dla Werki więc albo jakaś zupa albo coś z piekarnika

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie tak ze zapuaszczone mam mieszkanie. Tylko u mnie jest problem z odladaniem rzeczy.

edit: własnie mialam tel od wychowawczyni K ze butów nie przebiera i jest agogancki do woznego ( czyli nie powiedział do której klasy chodzi hahahaha) i słucha muzyki na przerwie i wymachuje rekami.. Jp co za szkoła poj..na..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 11:31

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Enii, ja nawet tak nie pomyślałam, no wiesz co Babeczko :)...też mam problem z odkładanie rzeczy na miejsce. Chyba to jest największy problem ;)

Hilary, piękny odkurzacz !!

Enii, szkoła lubi tylko dzieci, które są całkowicie bezproblematyczne....
    Ja byłam raz wzywana do najstarszej , jeszcze w tej poprzedniej porąbanej szkole, bo córka nie chciała usiąść w ławce z jedną dziewczynką bo mówiła ,że ona śmierdzi. Faktycznie dziecko niedomyte i śmierdziało, sama to zauważyłam i powiedziałam Pani,że córka ani ją nie przezywa ani nic tylko stwierdza fakty i jak Pani chce to może dziecko wziąć do swojego stolika i mieć pod nosem niedomyte dziecko.
    swoją drogą rodziców w sprawie tej dziewczynki to już nie wezwała, durna baba.

Hilary lubi tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii o matko ale problemy w tej szkole :o

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Hil,ale Enii mam nadzieje,ze przypomnisz tym "pedagogom"o wszystkich orzeczeniach,ktore masz a oni powinni podejsc do dziecka wedlug zalecen.Normalnie jak bys do sciany gadala.

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie z tego smieje ale młody człowiek inaczej odbiera pewne rzeczy.Zreszta uwagi sa za np. nie przyniesienie kartki (ktora ja miałam podpisac a zapomnialam )

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii to u zdrowego syna w 3 gim :D

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
‹‹ 335 336 337 338 339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ