X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi to nastukaj ponownie :) ;)

JustyśkaG lubi tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde już dwa razy stukałam i nie pykło :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 23:47

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucina dalej , może to przez telefon

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 23:47

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

ja zalatana jestem od kilku dni. haha mama kabinę zamontowana wiec jesteśmy do przodu dziś kibelek i jakieś pierdoly bo czekamy za lustrem ma być jutro także no 2-3 dni i spokój. wczoraj posprzątam kuchnie i znów pokój cały dziewczyn ja nie wiem skąd się ten kurz bierze... :/ musze pod koniec tygodnia zabrać za pranie rzeczy dla małego bo sił coraz mniej po 2 godzinach stania to stopy jak balony, że w butach się nie mieszcze. ale co jutro 34tc zaczynamy vo się dziwic.

Hilary życzę tobie z całego serca by wyniki były dobre i byś uniknąła leżenia w szpitalu.

ja tez zaczynam się bać i porodu jak będzie z 3 dzieciaków w domu gdzie czasami teraz mam poprostu dość. tylko ohote wyjść i krzyczeć ale cóż dam rade :)

Justi77, Hilary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki:)

Namabyc,no super,ze łazienka ogarnięta! Z nogami to dupa,tez tak mialam i nic nie pomagało,moze trochę trzymanie w gorze ,ale to na chwilę.

Justyska,ponoc urywa jak sie daje w poscie emotikony....

Miłego dnia!

• Pysia89 Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:*

Witam nowe mamusie:)

A wszystkim życzę Dobrego dnia:)))

Justi77, Rybaaaa lubią tę wiadomość

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :*

Mamabyc u mnie tez kurzu az szału dostaje. Okna myje co ok 2 tyg bo dobija mnie jakby ''piasek'' na szybach..
    U mnie tez dzis porzadki.. Szafa wrrr nie cierpię

Justii i reszta dziewczynek myslałam ze ja jakas przewrazliwiona i szukam dziury w całym

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Pysia:),jak sie czujesz????

Enii,nie jestes przewrazliwiona!

EDIT:moja szafa też sie prosi o porzadek ,ale mam od kilku dni lenia. Jak wlasnie radzicie sobie jak dopada Was leń. Chodzi mi o motywację i jak lenia przepędzacie??

Hihi,ale temat zapodałam,licze na opisy z Waszej strony:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 09:40

Enii lubi tę wiadomość

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe Justii u mnie to wyglada tak..Kilka dni laby a pózniej stres bo bałagan a nastepnie filmiki o sprzataniu na YT i zaczynam dzialać :D
    Za kazdym razem obiecuje sobie ze będe systematyczna ;)

Justi77 lubi tę wiadomość

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo to sa filmy o sprzataniu na YT ? no no Enii jaka Ty nowoczesna babka!

Edit:musze poszukac w takim razie takie filmiki,a moze cos polecasz konkretnego Enii na YT?

Edit: Tez sobie obiecuję systematyczność ,ale coś nie wychodzi mi to....;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 10:04

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Proszę np :)

https://www.youtube.com/channel/UCOsSSBi4Mz5U7Xkd8GRTd6g/videos Lavendova

https://www.youtube.com/channel/UC5qgRLnH9M9DggJlD-H-27g/videos Uporządkowana

Justi77 lubi tę wiadomość

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się do sprzątania nie zmuszam tzn sprzątam wtedy gdy mam chęć a przeważnie mam :p A gdy nie mam to się ni3 zmuszał bo wiem że wtedy będzie mi szło jak krew z nosa...no chyba że muszę bo się szykuje jakaś impreza czy coś to wtedy najgorzej jest zacząć ale jakoś się przymuszam i tyle. Ogólnie to praktycznie zawsze mam czysto bo trochę taka pedantka jestem... Ale np są czynności których ne lubię robić tzn myć podłogi...oj bardzo rzadko to robię i też często męża proszę żeby za mnie umył

Mambyc3 oj zacznij już prac bo potem będzie gorzej...wiem coś o tym :p

JustyśkaG jak emotki dodajesz to wtedy post się ucina

U nas dzisiaj już brzydka pogoda. Pochmurno i zimno. Nie wiem co na obiad zrobić. Z wierzchu ogarnę mieszkanie i tyle nic więcej nie mam do roboty ani siły:p

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Hilary:)

Enii,dzieki za linki. Ja w duszy to balaganiarz,ale staram się trzymac czystosc. Codziennie wszystkie podlogi zamiatam,odkurzam a myje co drugi dzien.Dzieci strasznie balagania,najgorzej najmlodsza,caly jadlospis porozwalany na podlogach. Masakra i z tego sie cieszy jak jej mowie,ze brudzi.
    Hilary,moze zrob to co ja wczoraj. Podzielilam piersi i obtoczylam w fixie Knorra do mięs i na patelnie grillowa. Szybkie,proste i wszystkim smakuje. Roboty wlacznie ze snazeniem 15 minut.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 10:55

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii my od takiego odkurzania po jedzeniu mamy psa :p hehe wciąga wszystko nawet warzywa
    A z tą piersią to nie za bardzo bo nie mam patelni grilowej a na zwykłej nie mogę bo smazpnego nie mogę. Ogólnie M pewnie dzisiaj znowu długo więc obiad tylko dla mnie i dla Werki więc albo jakaś zupa albo coś z piekarnika

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie tak ze zapuaszczone mam mieszkanie. Tylko u mnie jest problem z odladaniem rzeczy.

edit: własnie mialam tel od wychowawczyni K ze butów nie przebiera i jest agogancki do woznego ( czyli nie powiedział do której klasy chodzi hahahaha) i słucha muzyki na przerwie i wymachuje rekami.. Jp co za szkoła poj..na..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 11:31

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Enii, ja nawet tak nie pomyślałam, no wiesz co Babeczko :)...też mam problem z odkładanie rzeczy na miejsce. Chyba to jest największy problem ;)

Hilary, piękny odkurzacz !!

Enii, szkoła lubi tylko dzieci, które są całkowicie bezproblematyczne....
    Ja byłam raz wzywana do najstarszej , jeszcze w tej poprzedniej porąbanej szkole, bo córka nie chciała usiąść w ławce z jedną dziewczynką bo mówiła ,że ona śmierdzi. Faktycznie dziecko niedomyte i śmierdziało, sama to zauważyłam i powiedziałam Pani,że córka ani ją nie przezywa ani nic tylko stwierdza fakty i jak Pani chce to może dziecko wziąć do swojego stolika i mieć pod nosem niedomyte dziecko.
    swoją drogą rodziców w sprawie tej dziewczynki to już nie wezwała, durna baba.

Hilary lubi tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii o matko ale problemy w tej szkole :o

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Hil,ale Enii mam nadzieje,ze przypomnisz tym "pedagogom"o wszystkich orzeczeniach,ktore masz a oni powinni podejsc do dziecka wedlug zalecen.Normalnie jak bys do sciany gadala.

• Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie z tego smieje ale młody człowiek inaczej odbiera pewne rzeczy.Zreszta uwagi sa za np. nie przyniesienie kartki (ktora ja miałam podpisac a zapomnialam )

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justii to u zdrowego syna w 3 gim :D

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
‹‹ 335 336 337 338 339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ