Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
No my planowaliśmy rozpocząć starania o trzeciego bobasa tak za 3-4 miesiące....może byc wpadka w tm cyklu....sama jestem ciekawa czy będzie test pozytywny czy nie. Mąż twierdzi że na 100% bede w ciązy
-
Oby był chłopak hahaha chciałam zrzucić jeszcze kilka kg żeby nie wyglądać jak wieloryb no ale czy będzie mi dane to zobaczymy. Trochę śmiesznie będzie zaliczyć "wpadkę" przy dwójce dzieci hahahaha
Hilary lubi tę wiadomość
-
Justi glowa do gory. Trzymam kciuki
My dzisiaj zakupowo w galerii. Nie lubie takich tłumów na weekendzie. Zaliczyłam drzemkę ale wstałam taka osłabiona. Nie wiem czy ciśnienie spadło, było tak słonecznie a teraz to barowo sie robi
Oby do kolejnego weekendu..Justi77 lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
JustyśkaG a kiedy testujesz?
Enii u nas cały dzień taki ponury ale jak M wróci że szkoły to idziemy na krótki spacer weźmiemy najwyżej parasole i trochę się przewietrzymy bo Werka cały tydzień nie wychodziła bo ja nie mam sił ż nią chodzić a ja byłam tylko w czwartek co u lekarza...
Możliwe że ciśnienie spadło to kawę może zrób
-
Pewnie w okolicach miesiączki czyli za jakiś tydzień....no chyba że nie wytrzymam to wcześniej a pewnie będzie mnie kusić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Zmeczona jestem dzis w lesie bylismy.Zuza miala jednego kleszcza..ale wytargalismy go..ja poki co nie mam.
Justii a moze ty sie tak psychicznie nakrecasz ze te objawy sie robia same z siebie..tez tak mialam.
Ale trzymam kciukasy zeby w koncu sie udalo. -
nick nieaktualnyJa padam,dzieci daly dzisiaj w kosc. Zrobilysmy slimaczki od Hillary ,piekne i smaczne wyszly.
Basia,moze tak być,zadreczam się....
Boje sie kleszczy bo chorobska roznosza,obserwuj małą,hmmm,wyrzucilas kleszcza?Ja to odrazu bym go badala czy nie jest nosicielem boleriozy,naczytalam sie i mam mega pietra. Taka Kanadyjka,piosenkarka przez kleszcza pol roku w łóżku spedziala. -
Justi nie nakręca się na pewno będzie dobrze w tym cyklu zaskoczy !
Fajnie że ślimaczki posmakowały ja to je uwielbiam a szczególnie za to że mega prosto i szybko się robi
Basik my dzisiaj też byliśmy w lesie bo pojechaliśmy do moich rodziców a oni mieszkają nad lasem więc poszliśmy na spacer a potem obiadek i ciasto mama zrobiła Teraz do domu przyjechaliśmy a ja pamiętam jestem i spać już chyba zaraz pójdę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc Basiu:) czesc Dziewczynki
Weekend to strzelił. Dzieci juz do szkoly wybrane. Nie lubię poniedzialkow hihi,od ponarzekania zaczęłam .
To trochę kawałów na rozruszanie hihi
Dlaczego zatrudnia pan tylko żonatych mężczyzn?
- Są przyzwyczajeni do poniżeń i obelg i nie spieszy im się, żeby o czasie wychodzić z roboty.
Idzie prezes dużej firmy ulicą, kiedy łapie go za rękaw żulik i mówi:
- Prezesie, pan da 100 rubli!
- A na co?
- Kupię wódki, narąbię się i będę spać pod płotem.
Prezes wyciąga komórkę i dzwoni do kadrowej:
- Halo? Proszę wywalić głównego księgowego, ja tu uczciwego człowieka znalazłem! -
Cześć dziewczynki raju jak ja tu się dużo dzieje, ja nie nadążam, muszę dokładnie przeanalizować zaległe stronki tylko nie wiem kiedy.
Codziennie do południa mam przyjaciółki na kawce lub ja u nich, a jak chłopcy wrócą ze szkoły to obiad lekcje , ogarnięcie chaty i już wieczór.Justi77 lubi tę wiadomość