Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe ja przyklejona w lozku do najmlodszej,poszla w kimę a .....M.zrobil mi sniadanko i poszedl na mecz. Dzisiaj to szybko sie nie zobaczymy,kolega ma urodziny i po meczu mają poswietowac. Nie chce mi sie wstawac,tak blogo mi w lozku .
Basia,masz motorek w dupce hihi.
Len mi sie wlaczyl. Zastanawiam sie czy moj M.wroci w dobrym stanie.
Edit: a ja mam juz znowu mysli czy udalo sie w tym cyklu,jajnik lewy mnie boli a to dziwnie bo owu jak byla to z prawego. Czy wszystkie tak mialyscie/macie jak staralyscie sie,ze myslalyscie czy sie udalo,ale tak natretnie po kilka razy dziennie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 09:56
-
nick nieaktualny
-
Witam Mam dwójkę dzieci i może trzecie będzie Tak czy siak planujemy z mężem starania o trzeciego potomka Więc pomyślałam sobie że dołączę już do Was
-
Ja się dzisiaj wyspałam
A rano było tak ok 7 mąż wstał do szkoły. Wiktor też się obudził i włączył mu bajki a dla Werki zrobił mleko, zjadła i poszła spać. On pojechał a ja zasnełam. Jakoś ok 9 słyszę że Miśka się budzi. Wiktor leci do niej do pokoju.
W: część Misia
M: taaa
W: Wstałaś juz ? choć idziemy umyć ząbki
M: mama ?
W: mama jeszcze śpi. Ma w brzuszku dzidziusia i musi dużo odpoczywać
Poszli umyć zęby a potem do pokoju na bajki. Słyszałam jeszcze że Wiktor pytał się jej czy chce rogalika :p Więc mogłam sobie poleżeć i poczytać książkę. Po pół godzinie sielanka się skończyła bo Wiktor chciał rysować a Werka mazała mu po kartce :p
Z gorszych wiadomości to boli mi ząb:/ W poniedziałek spróbuje dostać się i dentysty mam nadzieję że mnie przyjmie a weekend muszę jakoś przetrwać bo nikt u nas nie przyjmuje
Myślałem żeby jechać dzisiaj do rodziców ale ze okazało że oni jadą na imieniny. M będzie w szkole do ok 18 więc dzień ż dziećmi jak zwykle. Pranie zrobić muszę i zmywarkę rozpakować. Coś na obiad wymyślić. A wieczorem zrobię te ślimaczki bo wcziraj już nie miałam sił po malowaniu i na Polsacie będzie kraina lodu
Witaj JustyśkaG
-
nick nieaktualny