Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witaj nowa:)
Enii współczuję
Co do synów to u nas też się potwierdza. Wiktor jest spokojny i taki ciapkowaty a Werka szalona ciekawe jak będzie z Wiką :p
Podwójna u nas ok. Głównie jemy i śpimyOgólnie na oddział do sali to za bardzo nie mogą wchodzić małe dzieci chyba do 7 lat ale Wiktora spróbujemy wprowadzić bo jak leżałam ż Werka to się udało. Tylko dzisiaj mój mąż ma pępkowe więc nie wiem w jakimś stanie jutro będzie o czy przyjdzie i wtedy Wiktor a weźmie jak nie to w niedzielę o ile my jeszcze nie wyjdziemy. Werki w szpitalu nawet bym nie chciała bo ona za mała. Zobaczylaby mnie i się ucieszyła a potem jakby musiała iść to by był płacz a jak jeszcze by sobie skojarzył z że ona musi mnie opuścić a dzidzia że mną zostaje to jeszcze zazdrość by ja wzięła... .mam nadzieję ze w niedziele gora w poniedzialek bedzieny już w domu
-
witaj Hilary! właśnie dzisiaj zaczęłam czytaj ten wątek i twoje pierwsze wpisy jak jeszcze nie wiedziałaś o ciąży hihihi a tu taka niespodzianka. Dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa
Hilary lubi tę wiadomość
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
nick nieaktualny
-
Hilary wrote:html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/577c3b6d7642.jpg[/url]
Słodziaaaaaka jakie włoski ma
Hilary lubi tę wiadomość
-
Hilary wrote:html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/577c3b6d7642.jpg[/url]
Normalnie do schrupania,....
Ja czekam na @ tempka swiruje robilam test ale byl negatywny w sumie byl mokry jak wyszlam do pracy,ale po calym dniu widac slaba kreske a to zawsze jakas iskierka w tunelu choc wole myslec ze lipa bo jakos tym razem naprawde mialam nadzieje.... Jutro moj ostatni dzien z dupkiem i nie wiem co dalej ale pewnie odstawie i zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 22:27
Hilary lubi tę wiadomość
-
MamaNI mi lekarka przed odstawieniem duphastonu radziła robić bete, no bo z tymi testami to różnie bywa - zresztą sama miałam niedawno tego przykład. Jak zobaczyłaś cień na teście to leć na bete zanim odstawisz. Po cichutku mocno trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 22:19
-
JustyśkaG wrote:MamaNI mi lekarka przed odstawieniem duphastonu radziła robić bete, no bo z tymi testami to różnie bywa - zresztą sama miałam niedawno tego przykład. Jak zobaczyłaś cień na teście to leć na bete zanim odstawisz. Po cichutku mocno trzymam kciuki.
Tu zeby isc na bete musze isc do domowego po skierowanie ;)Takze zostaja testy -
No to testuj kochana z porannego sikańca
a my trzymamy kciukasy. I daj znać koniecznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 23:14
-
Mamabyc3 wrote:aha witam nowa mamuske obyś jak najkrócej czekała na te 2 kreski, ale to forum ma moc zaciazenia także zostań z nami
Styczeń 2007 synek ❤
Listopad 2018 synek 💗 -
zjada mi cos posty.
ja testowałam w obydwóch ciazach i miałam jedna kreskę. Testy robiłam rano, w dniu okresu, dopiero po kilku dniach jak testowałam to pojawiła się druga kreska. Także nadzieję zawsze trzeba mieć ☺
Styczeń 2007 synek ❤
Listopad 2018 synek 💗