Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimon ale zeby zalozyc pessar to musisz do szpitala isc i pod znieczuleniem takim jak przy cc musza to zrobic. No i nie zycze Ci tego bo w tedy czeka Cie na pewno lezenie w domu zeby szyjka wytrzymala do bezpiecznego juz czasu. Mam nadzieje ze Ci sie to nie sprawdzi jednak.
Kurcze a ja nadal czekam na wyniki Nifty ale informowali ze maja duzo badan i opoznienie stad jest. -
A ile już czekasz? Ja też będę robić nifty...pewnie za jakis miesiąc - 1,5
-
nick nieaktualny
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Justyska czekam 7 dni roboczych a mialy byc wyniki do 6 to jeszcze nie tak strasznie. U nas W Niemczech niby test Nifty masz of 10 tygodnia ale przekladaja najwczesniej na 12 bo przewaznie w 10 dzieci byly za male zeby prawidlowo go wykonac.
No ja z Asią też robiłam właśnie po 12 tygodniu bo wcześniej mogło nie wyjść. Teraz też tak samo. To na wyniki podobnie się czeka. Ale wiem że dni się dłużą niemiłosiernie... -
Ja na razie też nikomu nie mówiłam o ciąży...i chyba w ogóle nic nie będziemy mówić. Poczekamy aż ktoś nie wytrzyma na jakimś obiedzie (zapewne będzie to babcia mojego M.) i zapyta
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny! od jakiegoś czasu czytam wasze forum. Też chcę się przyłączyć. Mam dwójkę dzieci 11 i 7 lat z poprzedniego związku a od 10 miesiecy staramy się o dzidzie i narazie nic z tego
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
Enii a może Twój mąż boi się mieć znowu takiego bobasa. Pampersy, budzenie w nocy... może sam nie wie czy chce czy nie a boi sie Twojej reakcji...
Witaj Sarinka -
Justys właśnie to on wstawał w nocy, przewijal .. Ja wstawałam do karmienia .. Zresztą on więcej jest poza Pl niż w domu z nami. O finanse tez nie chodzi ani o moja prace bo akurat do 2019 jestem na sp na młodszego. Właśnie obstawiam to ze nie chce ( a zasłania soe tym zw noe dam mu i sobie 100% na core) jego ulubiony argument💗5 💗
-
Kurcze Enii współczuje sytuacji bo sama byłam w podobnej...M. chciał i chce zresztą tak samo jak ja syna. Wiadomo że nie da się w 100% zaplanować płci...można niby zwiększyć prawdopodobieństwo ale i tak natura zrobi co chce...ale w końcu ustaliliśmy że próbujemy bez żadnego gadania bo będziemy się już zawsze zastanawiać a co by było gdybyśmy spróbowali 3 raz....Ale opcja 3 córki to była właśnie ta blokada u mojego M. Raz chciał raz nie...
Aneczkaa ja płaciłam 2400zł z tego co pamiętam...anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEni kochana nie wiem co ci doradzić.
Brak mi słów na facetów.
Jesteśmy w drodze do domu.
Muli mnie strasznie mówię podjedzie do apteki.
Po co?
Po testa!
Jak to możliwe nieeeeee niemozliwe!
Ahhhhh
Jutro znajdę do apteki i kupię.
Polecacie jakiś czujny?
Sarina witajWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 18:03
-
JustyśkaG wrote:Ja na razie też nikomu nie mówiłam o ciąży...i chyba w ogóle nic nie będziemy mówić. Poczekamy aż ktoś nie wytrzyma na jakimś obiedzie (zapewne będzie to babcia mojego M.) i zapyta
ale brzucha narazie chyba nie masz? ja mam swój nie ciazowyJustyśkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:a co do 3 córki, to ja też już 2 mam i mój marzy o synku... ale ja coś czuję, że będzie Marysia i groi mi, że jeszcze raz spróbujemy
Mój mówił że będzie robił do skutku aż będzie syn.
Nawet żeby miał stworzyć drużynę kobieca hahaha
Ale jest Robert
Aneczka inaczej się chowa synka.
Ja to wiszę.
Jest bardziej taki czuły, taki cyc, nie umiem wytłumaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 18:14
PodwojnaMamaWdwupaku, JustyśkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczka nie wiem czy jakikolwiek lekarz po 2cc zgodzi sie na sn. Ja tez po 2cc i teraz 3 i nieraz sobie marze ze moglby mnie takie dzien przed cc ekspres porod zlapac zeby nie zdazyli mnie do vc przygotowac i zebym urodzila sn i poczula jakie to przeycie
Wiesz co z tym brzuchem to ja waze 90kg i to nie jest jeszcze taki brzuch ktory ktos moglby wziac za ciazowy a przy szczuplej osobie chyba tez da rade ukryc do 12tc. W ogole teraz przy 3 jak schudlam kilka kg to mniej brzuch rosnie niz w poprzednich ciazach.
Ja sie ciesze ze u mnie jeszcze nikt nie wie o ciazy jak pojedziemy na Swieta to bedzie juz 22tc to kazdy zaniemowi ha ha ha taka duza bedzie niespodzianka.
Ja za Nifty placilam 650€ z tym ze test 400€ a 250 to bylo USG przed testem. A nie wiem czy w Pl tez robia USG prenatalne zanim test zrobia?
Justyska wiesz co? Tak patrzac na nasz watek to u nas jakos plec sie nie powtarza i dziewczynom trafia sie odmienna olec niz maja w domu, wiec moze bedzie ten synus
Witaj Sarina i powodzenia w tym zebyscie dlugo na fasolke czekac nie musieli
Eni wiesz co wspolczuje Ci serio. Bo dlugo sie nie widzicie a jak juz jestescie razem to nieciekawie jest i tracicie czas na takie przepychanki a to wlasnie dlatego ze Twoj maz nie powie wprost czego chce i ja Ci sie nie dziwie bo zyjesz nadzieja a nie wiesz czy ta nadzieja na ciaze jest czy nie. Wierze ze Ci bardzo ciezko :*
Pysia pytalas o ruchy. Wiesz ze malenstwo moze sie poruszac wiec moze i to juz ruchy masz no ja mam zawsze po lewej stronie tam gdzie zawsze jest na USG i gdzie serduszko slychac.
Hilary co u Was? Dzieci moga Was odwiedzic w szpitalu? Pokaz jeszcze jakas fote malutkiejJustyśkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabka ja uwielbiam testy Facelle te slupkowe z Rosmanna. Juz 7dpo teraz mi cien kreski pokazal
I masz racjr z synami. Maz moj stawia teraz na syna cora nasza taka twarda dziewczyna mimo ze ma 4 lata gdzie syn 8 i jeszcze pieszczoch a majac 4 lata to juz w ogole tylko buziaki i przytulaskiżabka04 lubi tę wiadomość