Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hilary moje gratulacje:* dzielna jesteś! Malutka śliczna:*
Poszło ekspresowo faktycznie:)))
Podziwiam Twojego męża że też dał tak pięknie radę))
Ile punktów dostała kruszynka? Hehe ale waga piękna:)) czułaś różnice że jest trudniej cięższe urodzić?
Jak się czujesz? Jadłaś już coś?
Moc pozdrowień dla Was:*****Hilary lubi tę wiadomość
-
O rany!!! Hilary Gratulacje!!!!!!! Mała prześliczna i poród taki ekspresowy! cudownie!!!
U mnie jednak będzie dziewusia 250g, wszystko ok za tydzień mam jeszcze jedną wizytę - kontrolę, bo gin stwierdził że skraca mi się szyjka i chyba trzeba będzie założyć pessar, ale nie był tak do końca przekonany i kazał przyjść za tydzień sprawdzić jeszcze raz.... nie wiem co o tym myśleć.... w każdym razie to mój ostatni tydzień w pracy! potem L4 i do domku odpoczywaćżabka04, Pysia89, PodwojnaMamaWdwupaku, Hilary, Basik83, MamaTuśka, JustyśkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simon aaa super czyli jednak poszalejesz trochę z zakupami
To tylko teraz się oszczędzaj!
Pysia dostała 10 punktów. Ogólnie skurcze wydaje mi się że miałam mocniejsze niż przy poprzednich porodach ale jak były parte to nie czułam większej różnicy. 2 pierwsze źle nabrałam powietrza i średnio szły a na kolejnych dwóch już się urodziła . Teraz Ą to czuje że ciężka jest jak ją na ręce biorę:p ale i tak wydaje się taka malutka i krucha że boję się ją przewijać
I czuje się dobrze nawet bardzo. Najważniejsze że nie poprałam i nie byłam nacinania więc siadam, chodzę itd. Jedyne co.to macica się kurczy jak ją karmię i mam takie skurcze.
W nocy byłam taka głodna że szok ale niestety nic nie wzięłam że sobą do jedzenia. Rano mąż mu przywiózł to zjadłam 2 banany a o 8 było śniadanie wiadomo szpitalne ale jeszcze nigdy tak bułka z dżemem mi nie smakowała:p ogólnie mam mega apetyt a wody to już 2 litry wypiłam tak suszy
Mambyc3 hehe będziesz siedziała jak na bombie ale lepiej żeby szybko zleciało i już będziesz mieć maleństwo przy sobie
Enii hehe no wyczulas dobrze że szybko się urodziPysia89 lubi tę wiadomość
-
Hilary wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b69ab1f965f.jpg
OGROMNE gratulacje śliczna niunia...taka maluteńka...Fajnie że wszystko szybko poszło i masz już swoja kruszynkę przy sobie. Odpoczywajcie kochane :-*
Hilary lubi tę wiadomość
-
simon86 wrote:O rany!!! Hilary Gratulacje!!!!!!! Mała prześliczna i poród taki ekspresowy! cudownie!!!
U mnie jednak będzie dziewusia 250g, wszystko ok za tydzień mam jeszcze jedną wizytę - kontrolę, bo gin stwierdził że skraca mi się szyjka i chyba trzeba będzie założyć pessar, ale nie był tak do końca przekonany i kazał przyjść za tydzień sprawdzić jeszcze raz.... nie wiem co o tym myśleć.... w każdym razie to mój ostatni tydzień w pracy! potem L4 i do domku odpoczywać
Gratuluje córuni