Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aneczka ja 3 cesarke znioslam najlepiej ze wszystkich. Wstalam bez problemu po 8 h i poszlam do malej na wczesniaki. Wyszlam na 4 dobe i codziennie do niej jezdzilam. W domu co prawda polegiwalam przez kilka dni. Mi sie wydaje, ze kazde kolejne ciecie znosi sie lepiej. Tylko blizny trzeba pilnowac.
-
nick nieaktualnySwan
Ja akurat 2 cc zniosłam o wiele gorzej niż pierwsze.
Także nie ma reguły.
Hilary
To patrzę, że moja tylko taka zazdrośniczka mała he he
Pamiętasz? Pisałaś, że od Wiki dla rodzeństwa kupisz prezenciki... Odkrywczy domek z dumela itd i co kupiłaś?
Ja uspałam dzieciaki, obejrzałam Supermodelkę plus size, posprzątałam i wpadłam na chwilkę do Was
Dobranoc
Śpijcie dobrze -
Mama Tuska nie rodze tam, gdzie wczesniej. Zmienilam szpital na III stopien ref i lekarza mam, ktory specjalizuje sie w robieniu cesarek 7+. Ostatnio robil 11 ciecie kobiecie, ktorej nie chcial zaden szpital. Jest ok z nia i z dzieckiem. Poza tym ten dr operowal moja siostre podczas wstrzasu. Siostra ma sie doskonale. Niestety moj poprzedni lekarz zaczal isc nie w kierunku jakosci, a ilosci... Zrobil sie arogancki i wredny.
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa powiem Ci, ze nie bardzo pamietam jak bylo po 2 cc. Moj syn byl byl nie wydolny oddechowo, mial zapalenie pluc i zalamalam sie. Chyba mozg wyparl tamte dni, bo nawet nie pamietam jak mnie stawiali bo tych 10 godzinach. Totalna pustka.
-
Dzień dobry
U mnie ten jeden z tych okropnych cykli. Brzuch a raczej podbrzusze boli juz tydzień, to samo jajniki a piersi baniaki, brzuch też balon. Oj czuje ze nerwowo pod koniec cyklu bedzie..
Jeszcze mnie chyba jakaś rwa wziela. Odcinek ledzwiowy nie daje rady. M przestawil mi fotel w aucie i od tego dnia ledwo chodzę💗5 💗
-
hej
tak na szybko wpadam...nie dam rady wszystkiego nadrobić.
Co rzucilo mi się w oczy
Hilary ciesze się ze już w domu jesteście:*
podwojna- gratuluje córci....a wyrostka wspolczuje...oby pomoglo...
Z moim synem jest mała poprawa.Dzis maja mu retgen robic,ale nie musial być dziś do tlenu na nos podlaczony wiec jest ulga ze sam oddychal.
Ja wykonczona tym kursowaniem.Dlatego dziś poprosiłam meza zebym przyjecxhala dopiero kolo południa do szpitala z corka...Siedzimy potem do 23 i wiecie jak to dzieci nudzui się im...mimo ze ciagle wymyślam nowe atrakcje zabawy...
Corka była wczoraj badana na moja prosbe jest zdrowa.Ja ide jutro do gina i mysle czy może mnie skrzyczeć ze narażam dziecko w brzuchu na takie atrakcje.
Nie miałam wyjścia.Nikt z rodziny nie dal rady przyjechać...Maz wolnego nie może wziąć...ostatnio jak 2 lata temu był na chorobowym szef powiedział mu ze może szukac nowej pracy. Dupek okropny...i tak mój tyra czy chory czy zdrowy;/
Nic lece ogarnąć pranie i chce do południa dotrzeć do syna.
buziaki:*
-
Swan wrote:Enii a ktory masz dzien po owu?
na 100% nie wiem bo nie robiłam monitoringu a i testów ovu brak.
w patek zaczeły mnie jajniki kłuc a w sobote to bol taki że na wpół zgieta chodziłam. Obstawiam sobote ale jak było to licho jedno wie..💗5 💗
-
Eni ja tam trzymam kciuki w końcu jak juz sie tak bidna zwijalas z bólu to niech z tego bedzie jakis pozytek
a ja Kaszel katar .....nie wiem czy goraczki w nocy nie bylo...bo jakos podejrzanie ziomno mi bylo...
narazie domowymi specyfikami sie lecze....
Swan fajnie że trafilaś na takiego lekarza ...takiego to chyba ze swieca szukać...
Szczesliwa ja wczoraj tez patrzylam na modelki i jakis taki nie smak ze Wiktoria odpadła