Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka wspaniałe wieści
szczęśliwa racja pieniądze nie są najważniejsze i fakt nie da się przewidzieć co będzie nawet za 2 lata. tez bym sobie wypiłam winko ale spójrz jaka ekonomiczna jesteś 3 lampki i pijana byś byłaanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Mamabyc3 wrote:aneczka wspaniałe wieści
szczęśliwa racja pieniądze nie są najważniejsze i fakt nie da się przewidzieć co będzie nawet za 2 lata. tez bym sobie wypiłam winko ale spójrz jaka ekonomiczna jesteś 3 lampki i pijana byś była
a co do tego co będzie... ja się też zastanawiam jak ludzie biorą kredyty na np 35 lat ( moja kuzynka) dla mnie to strasznie długo i bałabym się, że sobie nie poradzę w razie "W"....
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Ja mam zabiegane dni.
A od poniedziałku lżej bo mąż ma urlop to tylko będzie na kurs chodził.
Mnie dziś nawiedzila @!
Cykl jeszcze krótszy więc nie wiem o co kaman.......
Nie odniósł się do was bo muszę pierw nadrobić.
Właśnie wróciłam z przedszkola zjadłam śniadanie i lecę autem bo autobusem się boję że Robert będzie się darl (ostatnio mu się nie podoba jazda) i lecę do smyka po lego dla córki pod choinkę bo najtaniej wychodzi.
Przy okazji jakieś zakupy zrobię na weekend.
Aneczka gratuluję
Zdrówka i rosnijcie
Ps. Ja wzięłam kredyt na 30lat i nie żałuję.
Bardziej się bałam że pójdę na wynajem będę płacić kasę komuś mieszkać jak......i w każdej chwili mnie wyrzuci wtedy problem bo gdzie pójść?!
Idzie się z bankiem dogadać przecież są wakacje kredytowe trzeba gadać.
Ja jakoś tego tak nie odbieram.
Lecę.
Do potem.anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Aneczka super
U mnie chyba bedzie cykl stracony i jednak tak jak pisalyscie musze zbadac prolaktyne. Znów mam wyciek z sutka jak scisne, podbrzusze i janiki dalej bolą...
Szczęsliwa hahaha widze że my obie bardzo ekonomiczne jesli chodzi o %
anecz_kaa lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem w szpitalu. Kupilam nowe noze i chcialam ukroic pomidora i noz byl tak ostry ze przecial mi palca po dlugosci do samej kosci. Karetka ani tutaj nie moze mi krwi zatamowac a trzeba szyc. Czuje sie bardzo zle bo nie wiem ile juz tej krwi wylecialo maz juz jedzie bo corcia jest ze mna bo brzuszek ja bolal i zostala w domu i czekam na jedzenie bo cukier masakrycznie spadl. To moje pierwsze tak powazne skaleczenie i akurat teraz w ciazy
-
nick nieaktualnyPisałam do was na dworze ale nie wysłało wrrrr.
Chodziłam 1,5h bo Robert mi usnal jak wkładalam go do wózka z auta.
Prezent dla córki pod choinkę mam jeszcze Robert mi został kompletnie brak pomysłu:-(
Enii nic straconego.
Jak zaszła z Robertem to mnie też jakieś chorobami rozbieralo.
Miałam ból karku, mięśni, krzyża, byłam mega słaba,śluz twarozkowy jak przy grzybicy tyle że nic nie siedziało:-)
Potem o 21 zjadłam cała pizze z mega duża ilością sosu czosnkowego zapilam szkła coli i po 30min zapaliła mi się lampka że ja zaciazylam hahahah
Trzymam kciuki dalej.
Aneczka ja płacę 750zł plus co trzy lata ubezpieczenie od mieszkania 150zł i ubezpieczenie od wkładu 900zł!
Mąż ma dobrą pracę i dobrze zarabia (choć on twierdzi inaczej dlatego wysłałam go na kurs żeby jeszcze więcej zarabiał) a moja praca była tylko dodatkiem na kupke
Co z tego jak się rozeszła ta kupka:-(
My też chcemy dom.
Ale teraz potrzeba czasu.
Choć jakbym zaciazyla to sprzedajemy auto plus moje z l4 i mamy na wkład własny.
Ja miałam wizję wrócić do pracy lub poszukać nowej kupić działkę budowlaną i budować dom ale mąż nie chce bo się nie zna na budowlane i nie ma kto nam pomóc więc zostaje firma a to już koszta:-(
Dlatego mąż na d jakiś starym myśli a ja się boję
Zobaczymy jak to będzie.
Znowu mam metlik w głowie.
Podwojna o matko.
Uważaj na siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 12:31
-
Aneczka super wieści
Podwójna jej ale masz przygody...trzymaj się !
my mamy kredyt na 30 lat...ale ratę mamy małą
U mnie dni zabiegane...strasznie dużo załatwiania mamy w zwiazku z urodzeniem małej...i na forum jakoś mi nie podrodze teraz, na fb coś czasem piszę bo tam szybciej. Mam dość już nocek męża...w dzien odsypia plus jeszcze załatwia te papierki i swoje sprawy więc praktycznie z nami czasu nie spedza...mam nadzieje ze jeszcze 2 tygodnie i skonczą i wtedy idzie na urlop
-
Podwójna Kochana uważaj na siebie i Zojeczke. Daj jak najszybciej znać co i jak.
Żabka właśnie śluz mu sie taki strasznie gesty robi i jak sie podcierałam ( a patrzę czy czasem jakiegoś plamienia nue mam ) to jak za przeproszeniem smarek.. Tylko to podbrzusze i jajniku mnie martwia ( cysta, torbiel albo jakieś zapalenie)
Aneczka ja miastowa/blokowa i bałabym sie w domu mieszkać.
💗5 💗
-
nick nieaktualnyaneczka
Super wieści!
No u mnie też w rodzinie takie kredyty wzięli... ale czasami tak trzeba jak chcesz mieszkać na swoim, a oszczędności nie ma... ryzyko zawsze jest, ale jak nie ryzykujesz to nie masz
Jeszcze dobrze, że taki kredyt się dostanie
Mamabyc3
Uuu po 3 lampkach do łóżka bym nie trafiła
Pyszne winko było mniam mniam
Enii
No ekonomiczna to dobre podsumowanie
Podwojna
Współczuję. Trzymaj się!
żabka04
No ja to mam baaardzo dużo pomysłów dla synka
- Lego duplo na pewno kupię, bo jak córcia się bawi, to on aż się trzęsie do tych klocków... a ona nie chce mu dać
- Statek piracki z firmy Tomy do kąpieli
- Straganik malucha z Fisher Price - popatrz, fajny jest
- Miotełka mówiąca z Dumela - niby od 3 lat, ale spokojnie dla 15 miesięcznego synka będzie dobre. Mój uwielbia zamiatać itd
- Smily Play zwierzaczkowe puzzle interaktywne
- Smily Play koszykówka, bramka 4w1
- Fisher Price wyścigowy tor szczeniaczka
- synek na urodziny dostał dinozaura zdalnie sterowanego ze Smily Play od 12 miesiąca, fajna zabawka polecam
- i uwielbia się bawić fontanną z piłeczkami z Playskool
Mam nadzieję, że coś pomogłam albo podpowiedziałam
Samochodów mu nie kupuję, bo ma i z Wadera i ze Smily Play i z Little Tikes, a póki co go nie interesują
U mnie nic nowego.
Dzieciaki dalej przeziębione
Na obiad robię pizzę
A mężowi nie odpuszczę z 3 dzidziusiemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 13:43
-
nick nieaktualnySzczęśliwa dziękuję bardzo.
Popatrzę w necie parę rzeczy mamy:-)
Nie odpuszczaj mężowi masz rację
Przycisnij.
Ja dziś dzwoniłam do pracy.
Gadałem z personalna.
Wniosek o wychowawczy dyrektor podpisał.
Także od 7.12 mam wychowawczy.
Do pracy nie ma chętnych nawet z pup, wszystkie co były na macierzyńskim zaciazyly tylko ja będę na wychowawczym.
Dało mi to do myślenia.
Miałam myśli żeby wrócić bo takich pieniędzy nigdzie nie zrobię ale jeśli to ma się kosztem mojego zdrowia odbić jeszcze niani zapłacić to raczej chyba sobie daruje.
Daje sobie czas jak los da Henia to super jak nie to pójdę do gina i zrobię tak jak z Robertem zastrzyk, dupek, cel i musi się udać.
Robert pójdzie do żłobka także też będzie więcej luzu.
Córka już do szkoły.
Przerażona jestem że cykl ten był krótszy no ale to jeden narazić więc nie ma co się nakrecac.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Hej jesteśmy w domu
Dalsze leczenie może być już w domu tylko codziennie na kontrolę musimy podchodzić.
Miałam też dziś rano wizytę u mojej gin. Sprawdzila czy dziecku bije serduszko i chciała podejrzeć płeć ale nie dało się Byłam z córką i hehe jaka ciekawska była wszędzie zaglądała:)))
Niestety schudłam od ostatniej wizyty...wrrrr
Ale to pewnie przez ten stres szpital syna.
Brzucha mało co widać...ale najważniejsze że dziecko rośnie.
A i kupiłam dziś dwa ciuszki:) szary pajacyk z liskiem,spioszki z zwierzątka z szarą bluzeczka.
Podwójna- rany Julek!!!! To narobiłaś sobie...trzymam kciuki żeby wszystko było ok:*
Hilary kiedy mąż kończy te nocki?
Tego całego załatwiania nie znoszę szczerze,także współczuję.
Aneczka super beta gratuluję:*
Splacicicie kredyt i coś przynajmniej będziecie mieć na starość
Eni wierzę że Ci uda:* kciuki trzymam
Basik jak samopoczucie?
Szczęśliwa nono pracuj nad mężem;) to będzie prezencik na Święta:)))
Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 14:12
Enii, Szczęśliwa_Mama, PodwojnaMamaWdwupaku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:żabka04
Ja na wychowawczym będę od 6 grudnia he he
Na ile złożyłaś?
Miałam mieć od 6.12 ale jakiś jeden dzień urlopu mi wynalezli.
Ja pisałam na 3 lata.
Zawsze możesz przerwać czy to do pracy wrócić ykhmm czy wypowiedzenie dać czy l4 kod b hahaha -
Lo matko Podwojna biduloo...
Hilary w koncu ogarniecie wszystko...
Enii kiedy masz testowac?
Pysia ciesze sie ze z synkiem lepiej troche tez schudlam na poczatku ciaZy spokojnie nadrobisz.
Aneczka super beta...
Co do kredytu jak jest maly to jakos mozna to ogarnac.
A ja jak sie czuje. Troche lepiej.
A jak u was dziewczynki. -
hej dziewczyny czy któraś z was miała na takim etapie ciąży jakby uczucie zbicia kości ogonowej? no cholera tak mnie boli ze prawie siedzieć nie mogę mam wrażenie ze mam w tyłku czegoś za dużo nie umiem do końca okreslic czy to ból czy jakby parcie na cały dolny układ pokarmowy. ...
-
no i jeszcze dostaje dużo wodnistego sluzu? to jest normalne? ( wody to nie sa ) chyba zaczynam się bać co mnie czeka czuje się jakbym pierwszy raz poród mnie czekał może dlatego że ta ciąża zupełnie inna niż poprzednie nie wiem. a może sobie wmawiam ... za dużo myślę jeszcze dziś miałam sen ze zaczęłam rodzic w domu ale od łożyska i pepowiny pol nocy nie spałam ahhh moj mózg szaleje
-
nick nieaktualnyMamabyc ma prawo ci boleć bo miednica się rozciąga.
Dziecko ugniata pcha także to normalne.
Co do śluzu jeśli jest wodnisty to podejdź do giną on ma testy i ci sprawdzi a jak nie to kup w rosmanie test pH.
Jak będzie kolor granatowy to są wody (sposób dziewczyny z wątku ona miała w każdej ciąży problem z wodami).
Ja też byłam u gina bo się wystraszylam tego śluzu wodnistego.
Warto to sprawdzić.
Ps jej ty już na mecie prawie.
Snów współczuję bo są straszne choć ja bez ciąży i mam koszmary codziennie.
Ostatnio mnie zgwalcili! W śnie oczywiście.