Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Basiu musisz dużo odpoczywać, zero stresu ( choc to trudne w obecnych czasach)
Mamabyc u Ciebie juz końcówka wiec normalne ze sie denerwujesz ( nawet podświadomie). Mi wody odeszły ale to był dźwięk jakby małego balona z gumy ktoś przekuł i dos mokro miałam a jak wstalam to pocieklo po nogach. Na Ip w podpasce jechalam i cala mokra .U mnie od razu szpital. A ze akcja porodowa ustala to na przyspieszenie kroplówka.
Moze pomalutku czop będzie odchodził??
Miałam testowac jutro pomimo ze to bardzo wcześnie. Byliśmy na zakupach bo M do De chciał sobie kupićpolskie jedzonko. Jedziemy i mowie ze test ciążowy chce kupić ( M miał jescze do rosska zaglądnąć to tak pd razu przy okazji bym kupiła)i czekam co powie a tu dluga cosza. No to ja na niego czy slyszy co mówię, powtórzył o tescie i...NIC.. Zero reakcji. Wpierw troszkę smutno mi sie zrobiło ale teraz luz. Przecież mężczyźni zazwyczaj inaczej myślą niż my. Moze i racja ze nie kupiłam..
Chce wytrzymać do 17.11 ale sama nie wiem czy dam radę. @ na 22/23.11
Żabka oj faktycznie koszmary.
M szaleje w kuchni, krokiety na jutro robi. Ja dzis pierogi robiłam, i popakowałam juz dla M na wyjazd💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEnii wrote:Właśnie Podwójna jak tam?
Żabka a te testy ph to co pokazują? Wody płodowe czy infekcje?
To są testy od pH pochwy.
Tej dziewczynie gin powiedział że jak kolor pod niebieski aż do granatowe się pokaże to są wody.
Prawidłowe pH ma być kolor żółty.
W Rosjanie są napewno bo kupowałam. -
enii aż zglodnialam na myśl o piergach.
żabka jeny skąd się biorą takie koszmary to ja nie wiem czasem wole nie śnić...
Basia ale tak w sumie z 1 strony fajnie mieć cc ustalone z góry bo dużo czskac nie trzeba, chociaż nie wiem czy to mniej stresujae
mnie nigdy kosc ogonowa nie bolała jedynie biodra. taki nacisk to ja czułam ale podczas porodu. ale może mały juz się bardziej w kanał rodny pcha tzn napewno niżej jest no ruchy nawet są nizej.
ale u nas zaczyna wiac i leje juzmam dość tych pogod a gdzie u wiosna...
a zapomniałam pisać mam małą w domu teoretycznie niby na przepystce ale wiadomo ze juz nie wrócą. tylko nie wiadomo kiedy wypis ani wyniki mam dzwonić i się pytać... -
Pysia super że już w domku Jak dobrze pójdzie to skończą za 1.5 tygodnia jak będzie padać to gorzej i się wydłuży do 2 może nawet 3 tygodni...
Mamabyc3 nooo u Cb to już zaraz się zacznie nic dziwnego że stres Cię dopada...u mnie przed porodem to miałam dużo sluzu ale takiego białego. Potem tak z 2 dni przed porodem kilka razy miałam śluz taki przezroczysty rozciagliwy jak płodny i się zastanawiałam czy to nie czop a juz w dniu porodu jak mialam skurcze regularne to miałam t3z taki rozciagliwy ale brązowy to wiedziałam że to już to
-
Jej godzina 22 a ja jestem padnięta...ale Wika w nocy jadł a 3 razy a o 5:40 musiałam wstać Wiktora szykować bo o 6 dzisiaj ciocia po niego przyjeżdżała do przedszkola. No i zaraz Werka się obudziła na mleko a potem Wika...zanim je wszystkie pokarmilam to zleciało do 7 i posypałam jeszcze ale tylko godzinę bo już o 8 Werka wstała.
A jutro jedziemy do teściów. Pierwszy raz w takim składzie
Dobranoc
-
żabka gdzie TY pracujesz?
U Nas z kredytem też bedzie inaczej bo mój mąż pracuje i ma gospodarstwo i będziemy kombinować ale troche się boje bo dom to skarbonka. A w bloku mieszkać nie chce, mamy mieszkanie we Wrocławiu jak mamy ochotę się pokisić i dziś własnie jedziemy do Wro, a jutro ikea muszę oddac kilka rzeczy ktore kupiłam, a już wiem ze ich nie wykorzytam, a szkoda zeby lezały skoro mozna oddac i miec zwrot
Teraz mieszkamy w szeregówce z babcia mojego męza... i niestety ale szału nie ma szkoda nam tylko kady włozonej tutaj, ale trudno mieszkamy juz prawie 4 lata i jeszcze pewnie z 2 pomieszkamy
Podwojna ale masz przeboje dobrze, ze juz po wszytskim
Hilary ja sie wlasnie boje jak to bedzie... u nas termin na lipiec wiec bede sama z 3! bo mąż nie ma wogole wtedy czasu...
jakie macie wozki? ja mam po dziewczynach gondole i parasolkę, bo spacerowke musze kupic
-
Aneczka ja początkowo też planowałam urodzić na wiosnę jak poprzednie dzieci ale teraz się cieszę że tak wyszło. Mąż będzie miał wolny cały grudzień a styczeń u luty tylko do 15 będzie robił dopiero od marca ruszą roboty to będzie dłużej pracował
No to i Cb może być ciężko ale w sumie na początek.maliszek i tak głównie będzie spał więc nie będzie tak źle
-
nick nieaktualnyMoje dzieci posypały:-)
Obudziłem się o 7:15!
Mąż odsypia jeszcze te zarwane nocki tylko Robert mu przeszkadza bo włącza sobie muzykę w arce i tancuje hahaha
Wczoraj synek zablysnal i pokazał mamie i siostrze jak się schodzi tyłem z łóżka.
Sam od siebie nikt go nie uczył.
Także jestem dumna:-)
Tylko patrzeć kiedy zacznie iść sam:-) bo narazić mu się nie spieszy:-(
Aneczka w markecie Kaufland.
Ja bym chciała wrócić do banku ale mam problem z kim zostawić na 2 tyg dzieci bo trzeba wyjechać na szkolke.
Wkurzam się bo moja kariera uległa w gruzach.
Co bym chciała coś zrobić ze sobą to jest pod górkę.
Ostatnio myślałam żeby otworzyć firmę mam pomysł widzę to ale potrzeba mi dużego kredytu a więc potrzebni zyranci a to już problem nie mam ani jednego.
Nie dobrze porostu źle:-(
Fajnie macie ja nawet wolałabym szeregowke niż te bloki.
Wczoraj mąż się zdenerwował bo znowu musiał wnosić ciężkie zakupy i to dwie duże naprawdę duże torby.
On ma problemy z kręgosłupem więc z jednej strony go rozumiem z drugiej no sorry kto to ma wnieść?
Dlatego marzymy już od długiego czasu o domu.
Myślałam że bozia w totka da wygrać ale ciężko to idzie:-(
Ale kiedyś kupimy czy wybudujemy.
Myśleliśmy jeszcze o domu z płyt ale mąż się boi że się rozleci.
Na taki nas stać bez problemu kredyt dostaniemy.
Kredyt dostaniemy tyle że nie wezmę 300tys rata 2tys bo ogarnia mnie strach i dużo wyrzeczeń więc odpada.
Hilary jak czytałam twój wpis że zanim nakarmilas 3 -ke to aż się przerazilam
Jakoś tak wyolbzymilam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Aneczka gratki pecherzyka. Najwazniejsze ze jest umiejscowiony w macicy a fasolka lada dzien sie tam pojawi
Chcialam wejsc i zameldowac ze zyje wczotaj bylo zle i nie mialam sil sie odezwac a od dzisiaj caly weekend mamy gosci, dlatego mnie nie ma.
Zycze milego weekendu babeczki :* -
nick nieaktualnyżabka04
Ja złożyłam na 2 lata, ale mogę sobie przedłużyć
Na razie złożyłam na córcię.
Hilary
Wyczekuję Twoich postów
Jak tam sobie radzisz, jak malutka?
Cały czas mam w głowie, jak to by było z 3 i pozytywnie zazdroszczę
Oj szybko mi dzień minął.
Dzieciaki mniej kaszlą, ale raczej w poniedziałek jeszcze córcia do przedszkola nie pójdzie...
Na obiadek zrobiłam kapuśniaka i babkę ziemniaczaną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 19:21
-
nick nieaktualnyPodwójna cieszę się że u ciebie ok.
Szczęśliwa pewnie zawsze możesz wybrać jeszcze.
A gdzie pracujesz?
Hilary ja wiem ze nie masz czasu ale będziemy wdzięczne za podzielenie się doświadczeniem jak wygląda dzień, jak to jest przy trójce dzieci
Ja właśnie odbywam rozmowę z mężem na temat Henia (3dziecka)
Faceci ahhhhh
Ja mam podjąć decyzję!
Mam wrażenie że on jest od roboty!
Zaczynam być zła.
Szkoda że się nie udało w tamtych cyklach było by z głowy. -
jakie masz kwalifikacje zeby pracowac w banku? chce pracę nie na produkcji, tylko w biurze bo jako tecchnolog to tylko produkcja ;/
Dziewczyny bawią się w zoombie... a ja bym spała cały czas
jeszcze namawiam męża, na malowanie moze w maju? kurcze zanim się wybudujemy minie tro